Skalica – Banská Bystrica 3:4 (kon.) | Zvolen – Martin 3:4 (0:1 po s.n.) | Košice – Žilina 4:3 (kon.)
Poprad – Nitra 0:1 (1:2 po s.n.) | Piešťany – Trenčín 1:2 (kon.)
konec
HC Košice
4:3 (3:2, 0:0, 1:1)
MsHK Žilina
sk Neděle 13.10.2013, 17:00Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    52:53
    Košice dali gól!

    Košičania sú znovu vo vedení! PETER BARTOŠ si vzal puk na hokejku a spoza brány ho zasunul až za čiaru. Asistencia: Michal Šeda.
     
    45:08
    Žilina dala gól!

    Hostia vyrovnávajú! Rýchlo získali puk a bleskovo sa presunuli na opačnú polovicu klziska, kde DÁVID BUC využil dezorientovanosť Hyláka a vyrovnal na 3:3. Bez asistencií.
     
    19:24
    Košice dali gól!

    RASTISLAV KONEČNÝ sa s pukom rozbehol od stredového kruhu a v zakončení Lacovi poriadne pomotal hlavu. Hosťujúci gólman na blafáky nestačil a domáci sú opäť vo vedení.
     
    18:43
    Košice dali gól!

    A stav je opäť vyrovnaný! Hosťujúca defenzíva vôbec neustrážila rýchleho GABRIELA SPILARA, ktorý inkasoval presnú krížnu prihrávku a osamotený prekonal Laca. Asistenice: Marek Slovák a Richard Jenčík.
     
    17:53
    Žilina dala gól!

    Hostia sa po prvýkrát v stretnutí dostávajp do vedenia! Žilinčania operovali s pukom v útočnej tretine, pričom si do medzikružia nakorčuľoval DÁVID BUC a ranou z otočky prekonal Hyláka. Asistencie si pripisujú Matej Valášek a Jaroslav Kalla.
     
    06:58
    Žilina dala gól!

    A je vyrovnané! Domáca defenzíva v strednom pásme úplne zabudla PETRA KLOUDU, ktorý dostal presnú prihrávku, vpálil do pásma a tvrdou ranou nedal Hylákovi šancu na zákrok. O asisteencie sa postarali: Radoslav Kropáč a Ivan Dornič.
     
    05:54
    Košice dali gól!

    Bezprostredne po návrate vylúčeného Žilinčania domáci hokejisti otvárajú skóre stretnutia. Puk zaviezol do pásma Bartoš, krížnou prihrávkou ho ponúkol MARTINOVI CHOVANOVI, ktorý už tvrdou ranou z hranice pravého kruhu nezaváhal. Asistencie: Peter Bartoš a Rastislav Konečný.

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 6. Martin Chovan (Bartoš, Konečný), 19. Spilar (Slovák, Jenčík), 20. Konečný (TS), 53. Bartoš (Šeda) – 7. Klouda (Kropáč, Dornič), 18. Buc (Valášek, Kalla), 46. Buc


    HC Košice: Hylák – Štrbák (C), Martin Chovan, Macejko, Kolba, Šeda, Cebák, Novák – Jenčík, Slovák, Spilar – Nagy (A), Češík, Svatoš – Sojčík, Marcinko, Bicek (A) – Konečný, Bartoš, Jokeľ, Hrnka
    MsHK Žilina: Laco – Šterbák, Rúfus (A), Bajaník, Ostrčil, Sluka, Dlouhý (C), Niník – Drevenák, Klouda, Varga (A) – Buc, Kalla, Valášek – Macejka, Linet, Čavrk – Kropáč, F. Novák, Dornič, Jarab

    Rozhodčí: Orolin – M. Korba, Rovenský

    Diváci: 3281
    bahis siteleri