Toronto – Edmonton 6:5 (po pr.) | Detroit – Philadelphia 5:2 (kon.) | Tampa – Pittsburgh 4:5 (kon.)
Washington – Colorado 1:5 (kon.) | Chicago – Buffalo 2:1 (kon.) | St. Louis – NY Rangers 5:3 (kon.)
Nashville – NY Islanders 3:2 (kon.) | Minnesota – Dallas 5:1 (kon.) | Vancouver – Montreal 1:4 (kon.)
San Jose – Ottawa 3:2 (kon.) | Carolina – Arizona 3:5 (kon.) | Florida – Los Angeles 0:3 (kon.)
konec
Carolina Hurricanes
3:5 (1:1, 2:2, 0:2)
Arizona Coyotes
Neděle 13.10.2013, 19:10 • PNC Center, Raleigh, NC (kapacita 18730 míst) • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    47:11
    Phoenix právě vstřelil branku!
    Kojoti využívají přesilovku a dostávají se do dvoubrankového vedení! Schlemko nabízel puk na teč Vrbatovi, která se mu povedla, Ward ale ještě dokázal zasáhnout, na dorážku SHANA DOANA už byl ale krátký! Asistence: Radim Vrbata a David Schlemko.
     
    40:22
    Phoenix právě vstřelil branku!
    Hosté potvrdili svou aktivitu v úvodu třetin i v třetí části hry, ROB KLINKHAMMER ujel s jedním ze spoluhráčů do brejku 2 na 1, který vyřešil tvrdou střelou přesně pod břevno Wardovy branky! Asistence: Zbyněk Michálek a Mike Smith.
     
    39:04
    Carolina právě vstřelila branku!
    Domácí opět srovnávají, Vermette nejdříve v poslední chvíli dokázal ještě zabránit tutové šanci Gerbemu, malinký útočník ale stihl předložit puk JEFFU SKINNEROVI, který z úhlu pověsil kotouč přesně pod víko Smithovy branky! Asistence: Nathan Gerbe.
     
    35:58
    Phoenix právě vstřelil branku!
    Hosté se dostali opět do tlak, ze kterého nakonec padl gól! Moss posunul puk na Ribeira, který jej předložil na druhou stranu na volného LAURIHO KORPIKOSKIHO, který se prosadil tvrdou ranou! Asistence: Mike RIbeiro a David Moss.
     
    28:34
    Phoenix právě vstřelil branku!
    Hosté rychle srovnávají krok! Chicphura nahodil puk do brankoviště, kde s domácím obránci svedli souboj o kotouč Bissonnette s ROBEM KLINKHAMMEREM, který nakonec odkázal došťourat kotouč za Chudobinova záda! Asistence: Paul Bissonnette a Tim Kennedy.
     
    27:11
    Carolina právě vstřelila branku!
    Skinnerovu ránu zastavila ještě tyč za Smithem, v pokračující akci se ale puk dostal na modrou čáru k Ryanu Murphymu, který lehkým nahozením trefil přesně hokejku RILEYHO NASHE, jenž dokázal usměrnit puk přesně nad Smithovo rameno. Asistence: Ryan Murphy a Jay Harrison.
     
    15:07
    Carolina právě vstřelila branku!
    Po zakázaném uvolnění se unavená lajna hostů dostala pod tlak, puk se od mantinelu nečekaně odrazil mezi kruhy, kde byl připravený ERIC STAAL, jenž si dal puk na bekhend a přesnou střelou srovnává na 1:1! Bez asistence.
     
    04:59
    Phoenix právě vstřelil branku!
    Hostující hráči svou úvodní přesilovku využívají, Morrisovu střelu od modré čáry ještě zastavila tyč, puk se ovšem odrazil před branku, kde si ho jako první všiml MIKKEL BOEDKER, který pohodlně dorazil do odkryté branky! Asistence: Derek Morris a Shane Doan.

    Adam Lacek

    Branky a nahrávky: 16. E. Staal, 28. Nash (Murphy, Harrison), 40. Skinner (Gerbe) – 5. Boedker (Morris, Doan), 29. Klinkhammer (Bissonnette, Kennedy), 36. Korpikoski (Ribeiro, Moss), 41. Klinkhammer (Michálek, Smith), 48. Doan (Vrbata, Schlemko)


    Carolina Hurricanes: Chudobin (od 30. Ward) – Sekera, Faulk, Bellemore, Hainsey, Harrison, Murphy – Sjomin, E. Staal, Tlustý – Dwyer, J. Staal, Gerbe – Dvořák, Nash, Skinner – Ruutu, Sutter, Bowman
    Trenér: Kirk Muller.

    Arizona Coyotes: Smith (Greiss) – Michálek, Ekman-Larsson, Yandle, Morris, Stone, Schlemko – Doan, Ribeiro, Korpikoski – Vrbata, Hanzal, Boedker – Moss, Vermette, Kennedy – Bissonnette, Chipchura, Klinkhammer
    Trenér: Dave Tippett.

    Rozhodčí: Lemelin, O'Halloran – Nansen, Racicot

    Diváci: 15384
    bahis siteleri