Lev – Ufa 2:3 (kon.) | Mytišči – Chabarovsk 2:1 (1:0 po s.n.) | Jaroslavl – Novosibirsk 1:2 (0:2 po s.n.)
Čerepovec – Novokuzněck 5:2 (kon.) | Petrohrad – Vladivostok 1:3 (kon.) | CSKA Moskva – Nižněkamsk 2:1 (kon.)
Riga – Magnitogorsk 3:2 (po pr.) | HC Slovan – Čeljabinsk 6:5 (kon.) | Minsk – Doněck 2:4 (kon.)
Záhřeb – Spartak Moskva 2:3 (0:1 po s.n.)
konec
HC Slovan Bratislava
6:5 (1:3, 2:1, 3:1)
Traktor Čeljabinsk
Neděle 13.10.2013, 16:00KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:04
    Slovan právě vstřelil branku!
    Kosticynovi sebral v obranném pásmu kotouč TOMÁŠ NETÍK. Ten se dostal spolu s Bartovičem do brejku dva na jednoho. Prvně zmiňovaný vypálil a puk skončil v levém horním rohu Garnettovi svatyně. Bez asistence.
     
    53:05
    Slovan právě vstřelil branku!
    Ölvecký se snažil zakončovat zpoza branky k bližší tyči. Jeho ránu vyrazil Garnett pouze před sebe, kde dorážel MICHAL VONDRKA, jenž následně poslal kotouč za bezmocného gólmana hostů. Asistence: Michal Miklík, Peter Ölvecký.
     
    48:07
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Od modré vyprodukoval prudkou dělovku ALEXANDER GUSKOV. Jeho rána propálila vše, co mu stálo v cestě. Januš puk pravděpodobně neviděl. Asistence: Semen Kojukov.
     
    41:03
    Slovan právě vstřelil branku!
    Celek Bratislavy stáhl tříbrankové manko a vyrovnává! MILAN BARTOVIČ si najel do levého prostoru na pravém křídle. Poté dostal přesnou přihrávku, kterou zužitkoval na výbornou, když svým přesně mířeným projektilem zamířil pod levý horní roh hostující svatyně. Asistence: Tomáš Netík, Juraj Mikúš.
     
    29:50
    Slovan právě vstřelil branku!
    A je to už pouze o jediný gól. Další přesilovka je opět využita. MARTIN ŠTAJNOCH si vyměnil kotouč se Sersenem, opřel se do puku a tvrdou střelou propálil vše, co mu stálo v cestě. Kus černé pryže zamířil nechytatelně do levého horního růžku branky, kde vymetl všechny pavučiny. Asistence: Michal Sersen.
     
    29:06
    Slovan právě vstřelil branku!
    Dvojnásobnou přesilovou hru domácí využívají a drží své naděje na body v zápase. Prosadil se JURAJ MIKUŠ, který vystřelil z velkého úhlu, kde našel malou mezírku nad betonem Garnetta.. Asistence:
     
    28:00
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    DMITRIJ SAJSTOV se probil k dorážce poté, co Januš vyrazil jednu ránu před sebe. Prvně zmiňovaný byl sice pod tlakem, ale i přes to dokázal poslat přesný projektil pod levý beton domácího gólmana. Asistence: Maxim Kondratěv.
     
    19:00
    Slovan právě vstřelil branku!
    Velmi rychle ale přichází kontaktní gól. Rychlou akci domácích zakončoval z prostoru mezikruží MICHAL SERSEN. Ten se prosadil tažnou střelou, která zamířila přesně nad vyrážečku Garnetta do pravého horního růžku. Asistence: Michal Vondrka, Peter Olvecký.
     
    17:49
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Slovenský celek je v krizi a inkasuje brzy další gól. Kokujov našel krásným pasem za obranou najíždějícího DMITRIJE SAJSTOVA, jenž se v individuálním únikem prosadil kličkou doprava a následnou střelou nad lapačku Kopřivy. Asistence: Semjon Kokujov.
     
    17:20
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Hosté se z přesilové hry brzy prosazují. ANDREJ KOSTICYN dostal přihrávku k pravému kruhu, v němž vypálil ostrý projektil, který prolétl přes dva bránící hráče a taktéž skončil mezi betony domácího muže v masce, který je včas nestihl sklepnout. Asistence: Petri Kontiola.
     
    04:27
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Po tlaku Traktoru se k odraženému kotouči dostal Kosticyn, který využil volného prostoru na protější straně, kam si sjížděl JEGOR DUGIN. Ten obdržel přesnou přihrávku a z první napálil kotouč do odkryté branky, neboť stál Kopřiva u vzdálenější tyče a nestihl se včas přemístit. Asistence: Petri Kontiola, Andrej Kosticyn.

    Martin Doležal

    Branky a nahrávky: 19. Sarsen (Vondrka, Olvecký), 30. J., 30. Štajnoch (Sersen), 42. Bartovič (Netík, Mikúš), 54. Vondrka (Miklík, Ölvecký), 60. Netík – 5. Dugin (Kontiola, Kosticyn), 18. Kosticyn (Kontiola), 18. Sajstov (Kokujov), 28. Sajustov (Kondratěv), 49. Guskov (Kojukov)


    HC Slovan Bratislava: Kopřiva – Škoula, Kutlák, Mojžíš, Sersen, Štajnoch, Sigalet – Miklík, Olvecký, Vondrka – Bartovič, Netík, Mikuš J – Kukumberg, Hudáček, Bližňák – Mikuš T. Mráz, Matousek.
    Traktor Čeljabinsk: Garnett – Bondarev, Kondratěv, Rjabykin, Vasilčeno, Gusikov, Katičev, Fljagin – Chistov, Bulis, Panov – Dugin, Kontiola, Kosticyn – Glinkin, Kokujov, Sajstov – Osnovin, Mokin, Valejev.

    Rozhodčí: Gofman, Radovin – Medvěděv Pavlov
    bahis siteleri