Jihlava – Mladá Boleslav 2:5 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
2:5 (0:2, 2:1, 0:2)
BK Mladá Boleslav
Neděle 13.10.2013, 10:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Regionální liga mladšího dorostu
Partner:
     
    58:57
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!

    Je rozhodnuto. Mladá Boleslav vyhrála vzahování před svoji brankou, k puku se dostal DUŠAN KERDA a svým čtvrtým gólem v zápase rozhoduje dnešní utkání. Bez asistence.
     
    41:44
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!

    Hostující útočník DUŠAN KERDA završuje hattrick, když z levé strany nahodil puk na Šťastého a ten pod jeho výstrojí skončil v síti. Bez asistence.
     
    34:19
    Dukla právě vstřelila branku!

    Domácí snižují na rozdíl jedné branky poměrně šťastným gólem. Jančí posunul puk do jízdy JANU PROKŠOVI, který po přejetí modré čáry vypálil z levého kruhu. Jeho pokus se odrazil od hole jednoho z beků hostů a zapadl do pravého horního rohu bezmocného a překvapeného Vicha. Asistence: Tomáš Jančí.
     
    26:25
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!

    Dušan Kerda se v útočném pásmu zbavil snad tří hráčů soupeře a svojí akci s pukem zakončil přesnou trefou do pravého horního rohu. Toto byla skutečně pohledná akce útočníka Mladé Boleslavi. Bez asistence.
     
    20:44
    Dukla právě vstřelila branku!

    Domácí se prosazují z přesilové hry, kterou dohrávali z první třetiny. Jiří Slabý našel před brankou DAVIDA ŠULÁKA, který se nemýlil a střílí tak první gól Dukly. Asistence: Jiří Slabý.
     
    04:54
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!

    A už je to o dvě branky. Bernard vybojoval za brankou Šťastného puk, přihrál jej mezi kruhy, kde čekal DUŠAN KERDA a svým pokusem do pravého horního rohu jihlavské branky nedává domácímu gólmanovi šanci. Asistence: Martin Bernard.
     
    04:26
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!

    Béčko Mladé Boleslavi se dostává do vedení. Po nepřehledné situaci před brankou se po přihrávce Horáčka prosadil DAVID RUDOLPH a posílá svůj tým do vedení. Asistence: David Horáček.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 21. Šulák (Slabý), 35. Prokš (Jančí) – 5. Rudolph (Horáček), 5. Kerda (Bernard), 27. Kerda, 42. Kerda, 59. Kerda


    HC Dukla Jihlava: Šťastný – Krtek, Kalenda, Havelka, Jančí, Kozel, Kulík, Habermann – Matějka, Hendrych, Chvátal, Lupač, Němec, Prokš, Slabý, Šulák, Šlapáček, Kouba, Novák
    BK Mladá Boleslav: Vich (Mašek) – Kysela, Žalud, Diviš, Vlad, Slánský – Koula, Král, Moucha, Horáček, Rudolph, Karli, Bernard, Kerda, Portales
    bahis siteleri