Čeljabinsk – Petrohrad 0:7 (kon.) | Magnitogorsk – Mytišči 4:3 (kon.) | Ufa – Jaroslavl 3:1 (kon.)
Nižněkamsk – Čerepovec 1:2 (kon.)
konec
Neftěchimik Nižněkamsk
1:2 (1:0, 0:1, 0:1)
Severstal Čerepovec
Středa 16.10.2013, 17:00KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    49:21
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Pěkné přečíslení dva na jednoho v podání hostujících hokejistů, kteří se tak dostávají poprvé v zápase do vedení. Gimbatov našel na levém křídle si najíždějícího NICLASE ANDERSENA, který se natlačil před svého strážce a jemnou tečí dopravil puk za bezmocného Sudnitsina. Asistence: Jevgenij Kovyršin, Pavel Buchnevič.
     
    28:14
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Hosté si tentokrát v přesilové hře počínají daleko lépe a vyrovnávají skóre zápasu. Chvíli po buly vznikla před Sundnitsinem velká mela, ze které se puk do domácí brány podařilo doklepnout GLEBU KLIMENKOVI. Bez asistence.
     
    17:28
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Domácí se nakonec ujímají vedení. Obránce DENIS KOSMAČJOV napřáhl na modré čáře a v přesilové hře propálil vše, co mu stálo v cestě. Štěpánek byl na tuhle ránu zcela bezmocný, na puk ani pořádně neviděl. Asistence: Jegor Milovzorov.

    Pavel Kuba

    Branky a nahrávky: 18. Kosmačjov (Milovzorov) – 29. Klimenko, 50. Andersen (Kovyršin, Buchnevič)


    Neftěchimik Nižněkamsk: Sudnitsin (Mamedov) – Bělov, Mamašev, Berezin, Kosmačjov, Romanov, Ščitov, Beljakov – Tolpeko, Anisin, Koukal – Cibák, Osala, Milovzorov – Demagin, Polygalov, Radivojevič – Kulikov, Taratuchin, Jakimov.
    Severstal Čerepovec: Štěpánek (Grigorjev) – Laakso, Kiselevič, Čáslava, Jevsejenkov, Stasenko, Andersen, Popov – Bušujev, Videll, Bumagin – Berdnikov, Nikoncev, Klimenko – Kazakovcev, Kovyršin, Buchnevič – Gimbatov, Antipov, Fedosejev, Gogolev.

    Rozhodčí: Zacharov, Ronn – Menšich, Sadovnikov
    bahis siteleri