Brno – Teplice 3:2 (kon.)
konec
FC Zbrojovka Brno
3:2 (0:0)
FK Teplice
Pondělí 21.10.2013, 18:00 • Městský stadion Srbská - Brno • Gambrinus liga
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    Teplice právě vstřelily branku!
    V posledních vteřinách je tu ještě snížení. Po zmatcích v brněnské obraně nejprve hlavičkoval Klein, jenž prodloužil na FRANCI LITSINGIHO a ten snad silou vůle překonal podruhé brankáře Hladkého. Natlačil se až před jeho bránu a důrazně zakončil. Čas už hostům asi stačit nebude. Asistence: Martin Klein.
     
    75
    Brno právě vstřelilo branku!
    Pavel Zavadil mohl mít třetí asistenci. Jenže jeho bombu po standardce vyrazil Slavík před sebe a všudybyl DAVID PAŠEK korunoval svůj fantastický výkon třetí brankou v teplické síti. Přespurtoval dva nic netušící obránce ve žlutých dresech a svou brankou rozburácel brněnský stadion. Bez asistence.
     
    68
    Brno právě vstřelilo branku!
    Skvělý zápas pokračuje. ALOIS HYČKA dostal citlivou přihrávku od Pavla Zavadila, dostal se na hranici velkého vápna a tvrdou bombou překonal Slavíka, který si sice na míč sáhl, ale nedokázal ho natolik zkrotit, aby jej odrazil mimo tři tyče. Domácí fanoušci jsou v euforii, cítí, že by to po deseti letech mohlo konečně vyjít. Asistence: Pavel Zavadil.
     
    58
    Teplice právě vstřelily branku!
    Domácím vydrželo vedení pouze osm minut. Nivaldo poslal pěkný centr za obranu a ten propadl až na FRANCI LITSINGIHO. Dvakrát si pohrál s míčem, udělal kličku a přesně umístěnou střelou k pravé Hladkého tyči s naprostým přehledem vyrovnává. Asistence: Santos Nivaldo.
     
    50
    Brno právě vstřelilo branku!
    Domácí jdou zaslouženě do vedení. Měli ve druhé části více ze hry a nyní se mohou radovat. Po rohu se dostal k míči Zavadil a krásným centrem našel hlavičkujícího PAVLA KOŠŤÁLA, jenž svůj první start v dresu brněnské Zbrojovky korunoval úvodním gólem. Asistence: Pavel Zavadil.

    Roman Zajíček

    Branky: 50. Košťál (Zavadil), 68. Hyčka (Zavadil), 75. Pašek – 58. Litsingi (Nivaldo), 90+3. Litsingi (Klein)

    Karty:   13. Janotka (BNO), 54. Hyčka (BNO) – 45. Ljevakovič (TEP), 56. Vachoušek (TEP), 79. Matula (TEP)


    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 7:3. Střely mimo: 5:4.
    FC Zbrojovka Brno: Hladký – Buchta, Janotka, Košťál, Pernica – Pašek (88. Kroupa), Hyčka, Fischer, Zavadil (C), Lutonský (46. Markovič) – Skalák (87. Husár).
    Náhradníci: Doležal I. – Avdič, Husár, Frejlach, Přerovský, Markovič, Kroupa.

    FK Teplice: Grigar (19. Slavík) – Matula (C), Kaufman, Hošek, Klein – Nivaldo (76. Salami), Litsingi, Vachoušek, Jindráček (71. Táborský), Ljevakovič – Mahmutovič.
    Náhradníci: Slavík – Krátký, Čajič, Táborský, Salami.

    Rozhodčí: Kocourek – Nádvorník, Jiřík

    Diváci: 3612
    bahis siteleri