Lok. Moskva – Perm 4:0 (kon.)
konec
FK Lokomotiv Moskva
4:0 (2:0)
FK Amkar Perm
Pondělí 21.10.2013, 17:00Ruská Premier Liga
Předzápasové kurzy
     
    To je ode mě pro dnešek vše, děkuji za pozornost a přeji hezký zbytek pondělního večera. Napočtenou. (19:02:04)
     
    Zbývá vyhlásit dva nejlepší hráče. U hostí to bylo těžké, nakonec jsem zvolil střídajícího hráče Dmitrije Kajumova (AMP), který, ač nedal branku, byl pro Lokomotiv alespoň jedinou skutečnou hrozbou.

    Na domácí straně to bylo poněkud těžší, jelikož hráči vyznávající zeleno-červenou kombinaci předváděli skvělý kombinační fotbal. Nakonec jsem nerozhodl ani pro jednoho střelce branky, nýbrž asistenta u té první. Levý obránce Renat Janbajev (LMO) se nejen tedy podílel na nakonec vítězné brance N'Doyeho, ale i nadále velmi kvalitně doplňoval útočné výpady svého celku a navíc si plnil i obranné povinnosti.
     
    Amkar navíc nedohrál se svým hlavním trenérem Čerčesovem, který byl po opětovném varování vykázán na tribunu, tým na hřišti se poté ztenčil o zraněného Georgijeva. Takže v Povolžském federálním okruhu se bude počítat několik ztrát. Naopak trenér Lokomotivu, Bělorus Kušuk, může být s výkonem svých svěřenců velmi spokojen. Všichni podali skvělý výkon a prodloužili svou sérii bez porážky na šest zápasů.
     
    Je konec, utkání dvou celků vzdálených ještě před duelem pouhé čtyři body končí velmi jasně. Jak se říká, že někdy výsledek neodpovídá předvedené hře, dnes to tvrdit rozhodně nemůžeme. Lokomotiv byl od úvodního hvizdu lepší, a i když se Amkar dostal hlavně díky Kajumovovi do několika šancí, byl moskevským expresem jasně přejet. Domácí se tak dotáhli na svého městského konkurenta ze Spartaku a náskok prvního Zenitu snížili na pět bodů. Naopak hostující Perm se po výkonu nehodném týmu postaveného v první polovině tabulky ztrácí body na příčky zaručující pohárovou Evropu.
     
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Domácí kontrolují míč na svých kopačkách, už se nic nestane.
     
    90+1
    Alexander Jegorov, dnešní hlavní rozhodčí, nastaví duelu ještě dvě minuty navrch.
     
    90
    Poslední střídání také na straně Amkaru. Bulharský reprezentant Pejev toho dnes moc nepředvedl, stejně jako celý tým Permu, a na poslední vteřiny přepustil místo nizozemskému záložníkovi Nijholtovi.
     
    89
    Domácí totálně rozebírají zdecimovanou obranu Amkaru Perm, jejíž členové neví, kde jim hlava stojí. Pavljučenkova narážečka se Caicedem jen tak tak nevyšla.
     
    88
    5:0, zní to hrozivě? Nyní tomu tak mohlo být! Maicon krásnou střílenou přihrávkou málem našel nohu Samedova, před nímž, opět před zcela odkrytou brankou, odvrátil Sirakov!
     
    86
    Lokomotiv právě vstřelil branku!
    Domácí diváci se přece jen dočkali čtvrté branky! V rychlé akci vybídl Felipe Caicedo ruský rychlý expres s názvem Samedov, který střílenou přihrávkou už nyní našel nohu ROMANA PAVLJUČENKA a reprezentační šutér potvrdil čich na branky a klinicky přesnou ranou do dolního rohu zvyšuje na 4:0!
     
    84
    Poslední střídání v domácím celku, odchází hráč, který vybojoval druhou trefu. Dmitrij Tarasov přepustí na posledních pár minut běloruskému záložníkovi Tigorevovi.
     
    83
    Stejnou vložku předvedl Narubin i při rohu, míč dává polohu okolo půlícího kruhu.
     
    82
    Rozehrávku si na starost vzal dvorní střelec Lokomotivu, ale Narubin jeho přímou střelu vyboxoval na roh.
     
    81
    Phibel si přivodil u zákroku zranění a tak se nyní chvíli nehrálo.
     
    80
    Už jsem chtěl napsat, že utkání se zatím hraje ve velké eleganci a slušnosti. Do nynějška nebyla udělena karta. O tu se postaral až na sklonku 80. minuty guadelopský zadák Thomas Phibel, za což může být ještě rád. Pavljučenko by se jinak řítil sám na Narubina!
     
    78
    Moskevská zeleno-červená Lokomotiva je dvanáct minut a nějaké ty minutky nastavení od šestého vítězství v řadě. Stále více to vypadá, že se tak stane.
     
    76
    Neuvěřitelné! Domácí Samedov se po vysunutí hnal s Pavljučenkem od půlícího kruhu v přečíslení dva na jednoho! Ruský záložník počkal na vyběhnutí Narubina a poté nasměroval přihrávku před prázdnou branku. Před střídajícím útočníkem však na poslední chvíli vystavil hráz Bělorukov a odvrátil na roh!
     
    75
    Neshody v hostující obraně zatím určují směr dnešního utkání. Felipe Caicedo prošel obranou jako nůž máslem, posunul na Janbajeva a velmi agilní obránce a asistent na první branku pálil slabší levou nohou. I tak nadělal Narubinovi obrovské problémy!

    Dominik Tobola

    Branky: 7. N'Doye, 39. Maicon, 57. Šiškin, 86. Pavljučenko

    Karty:   80. Phibel (AMP)


    FK Lokomotiv Moskva: Abajev – Janbajev, Ďurica, Burlak, Šiškin – Maicon, Ozdojev (64. Caicedo), Diarra, Tarasov (84. Tigorev), Samedov – N'Doye (64. Pavljučenko).
    Náhradníci: Grigorjev, Pavljučenko, Obinna, Krešič, Caicedo, Tigorev, Denisov, Mirančuk.

    FK Amkar Perm: Narubin – Zaněv, Phibel, Bělorukov, Sirakov – Gadžijev (23. Kajumov), Gol, Kolomejcev, Pejev (90. Nijholt) – Georgijev (43. Rjabokobylenko) – Picusceac.
    Náhradníci: Gerus, Novakovič, Kamešs, Vasiljev, Kajumov, Semenov, Nijholt, Rjabokobylenkov, Fadejev.

    Rozhodčí: Aleksander Jegorov – Valerij Dančenko, Alexej Luněv – Dmitrij Čelcov (všichni RUS).
    bahis siteleri