Havířov – Třinec 3:1 (kon.) | Letňany – Kladno 3:4 (kon.) | Ústí n/L – HC Litvínov 3:5 (kon.)
Vítkovice – Zlín 1:6 (kon.) | Chomutov – HC Plzeň 5:3 (kon.) | Kometa Brno – Olomouc 4:3 (kon.)
Jihlava – Liberec 1:0 (2:1 po s.n.) | Písek – Pardubice 2:6 (kon.) | Hr. Králové – Č. Budějovice 4:5 (kon.)
Poruba 2011 – Vsetín 6:0 (kon.) | Sparta – K. Vary 6:4 (kon.) | Mladá Boleslav – Slavia 2:6 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
4:3 (3:1, 1:2, 0:0)
HC Olomouc
Pondělí 21.10.2013, 17:30 • Kajot Arena • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    30:28
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Už se to zdálo nemožné, ale Olomouc se vzchopil a snižuje pouze na jednobrankovou ztrátu. Melichárek poslal pas zpoza Slavíčkovy klece, kde stál připravený MATĚJ PAVLOVSKÝ. Ten už jen tečoval do odkryté. Asistence: Václav Melichárek.
     
    28:00
    Kometa právě vstřelila branku!
    Po několika nádherných příležitostech se to nakonec povedlo! Brno opět navyšuje a to znovu díky JANU DUFKOVI. Kubeš mu po své neúspěšné ráně poslal puk k pravé tyči, na nějž už Dufek čekal. Puk zasunul za brankovou čáru a mohl se se spoluhráči radovat. Asistence: Jakub Kubeš, Roman Dymáček.
     
    22:13
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Ačkoliv se spíše bránili, hráči Olomouce si opět vydobyli snížení. Stav se díky Dittrichově přihrávce a přesné střele JIŘÍHO HORÁKA z prostoru mezikruží mění na 3:2. Asistence: Pavel Dittrich.
     
    16:01
    Kometa právě vstřelila branku!
    Jan Dufek měl touš dlouho na hokejce a dostal se s ním až za Urbischvu bránu. Zpoza ní si našel mezi kruhy zcela volného ROMANA DYMÁČKA, který se nezdržoval zpracováním a rovnou vypálil. Hostující gólman se stačil po kotouči jen otočit. Asistence: Jan Dufek.
     
    11:10
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hosté snižují na 2:1. JAN KROPÁČ si po Nesvadbově přihrávce udělal místo na levém křídle a zamířil na bránu. Podle všeho se samotný střelec divil, že jeho střela skončila v síti. Asistence: David Nesvadba.
     
    02:16
    Kometa právě vstřelila branku!
    Sotva se hráči z Olomouce stačili rozkoukat, Urbisch loví puk ze sítě již podruhé. Spolupráce dvojice Zohorna – Dufek opět sbírá ovoce. Tito zmínění hráči si vytvořili přečíslení 2 na 1 s tím, že JAN DUFEK byl tím, kdo celou akci ránou k pravé tyči dovedl do úspěšného konce. Asistence: Radim Zohorna, Martin Biolek.
     
    00:21
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí neváhali a rovnou si utkání naklonili k sobě. Po necelé odehrané půl minutě se ve středním pásmu po vyhození hostů puku ujal RADIM ZOHORNA, kličkou se zbavil bránícího hráče a v souboji proti Urbischovi uspěl forhendovou střelou. Asistence: Jan Dufek.

    Simona Fischmeisterová

    Branky a nahrávky: 1. Zohorna (Dufek), 3. Dufek (Zohorna, Biolek), 17. Dymáček (Dufek), 28. Dufek (Kubeš, Dymáček) – 12. Kropáč (Nasvadba), 23. Horák (Dittrich), 31. Pavlovský (Melichárek)


    HC Kometa Brno: Slavíček (Krček) – Hájek, Marcello, Švejda, Kratochvíl, Šnajnar, Kubeš Gotthard – Mlynář, Nohel, Dufek, Zohorna, Dvořák, Denk, Dymáček, Garčic (C), Biolek, Hroudný. Trenér: Jan Konečný.
    HC Olomouc: Urbisch (Šoustal) – Spurný, Hes, Kolovratník, Tomek, Marek, Škoda, Nesvadba, Zelený – Kropáč (C), Melichárek, Heža, Pavlovský, Malý, Pavel Dittrich, Horák, Kuba. Trenér: Tomáš Tomajko.

    Rozhodčí: Jeřábek – Šustr, Bernard.
    bahis siteleri