Miskolc – Nové Zámky 4:3 (kon.)
konec
DVTK Jegesmedvék Miškovec
4:3 (1:1, 1:1, 2:1)
HC MIKRON Nové Zámky
sk Pátek 25.10.2013, 18:30MOL liga
Partner:
     
    59:04
    Áno je to tak Nové Zámky hrajú power-play!
     
    55:25
    HC Nové Zámky dali gól!
    Zdá sa, že nás čaká ešte veľmi zaujímavý koniec stretnutia. Svoj druhý gól pridal PETER POLČÍK po výbornej prihrávke z hokejky Čaládiho. Asistencie: Erik Erissmann, Erik Čaládi.
     
    48:02
    Miškolc dal gól!
    Domáci sa ihneď usadili v útočnej tretine. K puku sa dostal TYLER METCALFE presnou strelou zvyšuje už na 2 gólový rozdiel Asistencie: Balász Láda, Roland Hajós.
     
    47:44
    Pavešic inkasuje trest do konca stretnutia za narazenie zo zadu! Tak toto budú krušné chvíle pre hostí.
     
    44:00
    Miškolc dal gól!
    Domáci sa prvý krát v dnešnom stretnutí dostávajú do vedenia! Po peknej individuálnej akcii Faitha číhal pred Chovanovou bránou VLADIMÍR ĎUBEK A STRIEĽA svoj druhý gól. Asistencia: Juraj Faith.
     
    39:44
    Miškolc dal gól!
    Tak to je veľká smola pre hostí. Hoci bola v druhej polovici druhej tretiny jasne lepším mužstvom tesne pred koncom druhého dejstva inkasujú. Ďubek vybojoval puk, posunul ho JURAJOVI FAITHOVI a ten zblízka prekonáva Chovana. Asistencie: Balász Láda, Vladimír Ďubek.
     
    38:02
    Polčíková prihrávka sa od korčule Boyla odrazil k Čaládimu, no pred ním čaruje Gyenes!
     
    34:55
    HC Nové Zámky dali gól!
    Nové Zámky využívajú presilovú hru, keď PAVOL PAVEŠIC dostal prihrávku na modrú čiaru a tvrdou strelou nedal domácemu brankárovi šancu. Asistencie: Jakub Hrudík, Peter Polčík.
     
    33:09
    Máme tu presilovú hru, vôbec prvú v dnešnom stretnutí pre hostí. Na trestnú lavicu ide Miskolczi za napadnutie.
     
    26:10
    Korytko sa ocitol vo veľmi dobrej príležitosti, no osamotený pred Gyenesom neuspel. Puk totiž smeruje mimo troch žrdí.
     
    15:01
    Faith s Ďubekom sa rútili 2 na 1, no ich prihrávku výborne vystihol hosťujúci obranca a zneškodnil hroziace nebezpečenstvo.
     
    10:53
    Miškolc dal gól!
    Domáci svoju druhú presilovú hru už ale využili. Láda vystrelil od modrej čiary, puk tečoval VLADIMÍR ĎUBEK a ten nakoniec končí za Chovanom. Asistencie: Balász Láda, Juraj Faith.
     
    09:18
    Popovics vybojoval puk, dokázal aj vystreliť na Chovana, no ten opäť chytá. Na trestnú lavicu však odchádza Zajac za krosček.
     
    06:03
    HC Nové Zámky dali gól!
    Po tom, čo sa hostia ubránili, tak idú do vedenia! Weissmann našiel prihrávkou PETRA POČÍKA a ten strelou do pravého horného rohu otvára skóre. Asistencia: Erik Weissmann.
     
    03:00
    Máme tu prvé vylúčenie v dnešnom stretnutí. Trest pre hráčsku lavicu Nových Zámkov, za príliš veľa hráčov na ľadovej ploche.

    Tomáš Fiala

    Branky a nahrávky: 11. Ďubek, 40. Faith (Láda, Ďubek), 44. Ďubek (Faith), 49. Metcalfe (Láda, Hajós) – 7. Polčík (Weissmann), 35. Pavešic (Hrudík, Polčík), 56. Polčík (Weissmann, Čaládi)


    DVTK Jegesmedvék Miškovec: Gyenes (duschek) – Boyle, De Bruyn, Metcalfe, Miskolczi, Faith – Orosz, Hegyi Á., Hajós, Tóth A., Roczanov – Vojtkó, Popovics, Szilágyi L., Láda B., Ritó – Dubek, Godó, Rafaj
    HC MIKRON Nové Zámky: Chovan (Krajčovič)- Kowalczyk, Šiška, Král, Hrudík, Pavešic, Zajac- Dubec, Uram, Frolík, Polčík, Weissmann, Čaládi, Púcovský, Korytko, Štefanka O., Uhnák, Ružička

    Rozhodčí: Čaprnka- Soós, Szekely
    bahis siteleri