Havlíčkův Brod – Třebíč 3:6 (kon.) | Warriors Brno – Frýdek-M. 8:2 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
3:6 (1:2, 2:2, 0:2)
SK Horácká Slavia Třebíč
Pátek 25.10.2013, 18:00 • ZS Kotlina Havlíčkův Brod • Liga staršího dorostu
Partner:
     
    59:14
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    "Už je to uděláno, už je to hotovo!" Horácká Slavia se poprvé v letošním ročníku dostává do čela tabulky ligy staršího dorostu. Rebelové zachybovali ve svém obranném pásmu, RADIM FERDA získal kotouč a svůj povedený večer korunoval ranou do odkryté klece! Bez asistence.
     
    41:36
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Tak scénář "Benátky-A" se opakovat nebude! Horácká Slavia totiž znovu vrací na své hokejky dvoubrankové vedení! Rebelové přišli o kotouč a na pravém kruhu se dostal ke střele DAVID TŮMA a jeho dělovka propadla Vítu Kekulovi "teploměrem" za záda. Bez asistence.
     
    39:52
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Začíná mi to trochu připomínat utkání A-týmu Rebelů s Benátkami... Havlíčkobrodští letos na začátku října obrátili vývoj zápasu z 1:4 na 5:4. Snížení na jednogólový rozdíl přišlo také osm vteřin před koncem. Ale zpět z našeho drobného historického exkurzu k lize staršího dorostu. Jakub Kraučuk z levého kruhu vypálil, David Svoboda jeho střelu vyrazil před sebe, kde čekal TOMÁŠ CEJPEK a jeho dorážka skončila až za zády maskovaného muže Horácké Slavie! Asistence: Jakub Kraučuk.
     
    38:28
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A pozor! Nezatracujme partu bojovníků z Kotliny! Rebelové se po nenápadné akci dostávají na rozdíl dvou branek. Gólmana Davida Svobodu tato trefa mrzí, což dokazuje bitím holí o led. JAKUB ABBRENT využil zmatků před soupeřovou svatyní a procpal hrací gumu mezi betony Davida Svobody. Kotouč pak pomalu doklouzal až za brankovou čáru. Bez asistence.
     
    33:12
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Zřejmě jsme svědky rozhodujícího momentu utkání. Zdravotními problémy sužovaný tým Havlíčkova Brodu se už už nadechoval k náporu, ale tento kontr zřejmě rozhodl o tom, kde se bude po konci zápasu smát pod vousy. Rychlá akce po ose Lukáš Hort – Jiří Všetečka – VOJTĚCH MAŠTERA dokonale vyšachovala defenzivu domácího celku a poslední jmenovaný pak napálil z mezikruží kotouč za záda střídajícího Víta Kekuly. Asistence: Jiří Všetečka a Vojtěch Maštera.
     
    20:47
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Jen co hosté přežili oslabení, hned vedou o dvě branky! Aneb, co vyvede jedno povedené vyvezení puku ze třetiny! Horácká Slavia udělala závar před domácí kasou a nakonec zakončoval PATRIK MATOV, který se trefil přesně a vyhnal tak Jiřího Adama na střídačku. Toho mezi tyčemi nahrazuje Vít Kekula! Bez asistence.
     
    14:22
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Hosté otáčejí vývoj zápasu! Byla to přímočará akce, která zajistila Horákům vedení! Předcházela jí ale obrovská chyba domácího útočníka Martina Poláka, který u levého mantinelu nezpracoval jednoduchý kotouč a hostující hráč získal puk na svou hůl. Z levého kruhu jaj adresoval Radim Ferda na protilehlou stranu, kam si sjel ONDŘEJ URBAN a střelou nad vyrážečku rozvlnil síťku podruhé! Asistence: Radim Ferda.
     
    08:14
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Tuto trefu si maskovaný muž Rebelů za rámeček nedá. Ondřej Urban ze středního pásma vjel do třetiny útočné, nahrál mezi kruhy RADIMU FERDOVI, který na nic nečekal a bleskově vypálil na lapačku Jiřího Adama. Ten kotouč pouze ztlumil, hrací guma mu spadla za beton a pomalu se doklouzala až za jeho záda. Asistence: Ondřej Urban.
     
    02:23
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové otevírají skóre zápasu, když udeřili hned z první větší šance. Díky zakázanému uvolnění soupeře se vhazovalo na pravém kruhu u Svobodovy branky. Jakub Abbrent získal buly, kotouč se dostal k mantinelu, kde jej podržel Tomáš Cejpek. Ten následně nahrál mezi kruhy, kde se do hrací gumy opřel JAKUB KRAUČUK a kotouč zaplul přesně mezi beton a vzdálenější tyčku Davida Svobody! Asistence: Tomáš Cejpek a Jakub Abbrent.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 3. Kraučuk (Cejpek, Abbrent), 39. Abbrent, 40. Cejpek (Kraučuk) – 9. Ferda (Urban), 15. Urban (Ferda), 21. Matov, 34. Maštera (Všetečka, Hort), 42. Tůma, 60. Ferda


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Adam (21. Kekula) – Gažak, Lacina, Bušek, Krajcigr, Mendl, Bancíř, Suchý – Přibyl, Kraučuk, Abbrent, Křížek, Kořenář, Málek, Cejpek, Polák, Petržílek, Semrád.
    Trenér: Václav Adam.

    SK Horácká Slavia Třebíč: Svoboda (Nováček) – Hodek, Hort, Oburka, Kabelka, Wasserbauer, Valík, Šimka, A. Dobeš, Maštera, Kajnar, Všetečka, Ferda, Matov, Urban, J. Dobeš, Tůma, Mejzlík, Pokorný.
    Trenér: Karel Vejmelka st.

    Rozhodčí: Jiří Stolín – Jan Kleprlík, Martin Kratochvíl
    bahis siteleri