Havlíčkův Brod – Třebíč 3:6 (kon.) | Warriors Brno – Frýdek-M. 8:2 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
3:6 (1:2, 2:2, 0:2)
SK Horácká Slavia Třebíč
Pátek 25.10.2013, 18:00 • ZS Kotlina Havlíčkův Brod • Liga staršího dorostu
Partner:
     
    Drazí čtenáři, dámy a pánové. Dnešní zápas je u konce. Ve třetí periodě rozhodli hosté o svém triumfu a bitvu o první flek v tabulce tak zvládli.

    Stejně tak, jako končí zápas, končí i tento onlajn přenos. Z Kotliny vám tak přeje hezký zbytek večera a za jeho sledování děkuje Richard Wagner. (20:10:16)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:22
    Ještě tu bude přesilovka pro hostující tým. Michal Semrád (HBR) inkasoval dvě minuty za krosček. Hosté už si vedení pohlídají.
     
    59:14
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    "Už je to uděláno, už je to hotovo!" Horácká Slavia se poprvé v letošním ročníku dostává do čela tabulky ligy staršího dorostu. Rebelové zachybovali ve svém obranném pásmu, RADIM FERDA získal kotouč a svůj povedený večer korunoval ranou do odkryté klece! Bez asistence.
     
    58:51
    Domácí přišli o puk a Horáci jej dostali do střední třetiny. Následně zde ale Rebelové získali kotouč zpět a snaží se opět dostat až ke Svobodovi.
     
    58:32
    Rebelové si berou time-out. Nalije Václav Adam svému týmu do žil tu pravou taktiku? Na toto nalévání byl expertem jeho bývalý asistent Jaroslav Benák.
     
    58:01
    Rebelové se dostali do pásma a začali vařit před Davidem Svobodou. Vít Kekula odjel na střídačku a domácí jsou v šesti!
     
    57:24
    Jakub Tůma vypálil mezi kruhy, jeho střelu vyrazil Vít Kekula před sebe a následně se na levém rohu brankoviště cpal k dorážce Radim Ferda, ale pod nohy mu padl domácí muž s maskou a bravurně svůj tým podržel!
     
    56:50
    Bude se vhazovat ve středním pásmu. Rozhodčí totiž přerušil hru, jelikož jeden z hráčů Třebíče zůstal ležet na hrací ploše. V pořádku ale odjel na střídačku.
     
    55:30
    Horácká Slavia se snad třikrát cpala před Víta Kekulu. Ten udržel své betony před čárou a nepovolil puku, aby proklouzl až za jeho záda.
     
    54:32
    Jakub Abbrent nahazoval, po šikovném vybojování puku jeho jmenovce Kraučuka na zadním mantinelu, před brankoviště, ale zde stojící Tomáš Cejpek nedokázal z první zasunout puk přesně! Zkoušel to šikovně do protipohybu, ale minul!
     
    53:35
    Domácí tým, konkrétně tedy nejvyšší hráč na kluzišti, Lukáš Křížek, vyhodil puk na zakázané uvolnění. Hra se tak vrací před Víta Kekulu.
     
    52:23
    Havlíčkův Brod vytvořil závar před Davidem Svobodou, který měl plno práce s tím, aby udržel kotouč před čarou. Nakonec to ale, roztažený jako policejní páska při dopravní nehodě, zvládl.
     
    51:34
    Teď ale přidali na důrazu domácí hráči a to nese své ovoce. Třebíčský celek byl totiž přinucen k tomu, aby odpálil puk jen na zakázané uvolnění.
     
    50:40
    Dominik Suchý musel s kotoučem za vlastní bránu. Horácká Slavia vysunula pressing a tlačí Rebely do hloubi jejich obranného pole.
     
    49:26
    Úmyslný ofsajd Třebíče. Hostující hráč chtěl zamezit nahrávce mířící na domácího borce, jenž měl před sebou dostatek prostoru, ale neuvědomil si, že rozhodčí má pravici nahoře.
     
    48:48
    Slabé nahození Martina Poláka od modré čáry podržel ve výstroji David Svoboda. Měl to jednoduché, aby dostal gól, musel by se snažit víc, než teď.
     
    48:31
    David Bušek je na ledě. V závěru oslabení se domácím podařilo dostat kotouč daleko od své opory mezi třemi červenými tyčemi, kde jej také delší dobu drželi.
     
    47:38
    Rebelové dokázali nejprve vyhodit a z následného brejku pálil Radim Ferda, jeho dělová rána skončila jen na vyrážečce Víta Kekuly, jehož se pak ještě pokoušel z dorážky do protipohybu pokořit Ondřej Urban, ale jeho zakončení škrtlo beton strážce svatyně Rebelů a skončilo mimo.
     
    46:31
    Toto bylo od Davida Buška (HBR) trochu nezodpovědné. Střelu Radka Kajnara dokázal Kekula nadvakrát pokrýt. Říznému obránci domácích se nelíbilo počínání hostujícího playera, jenž sekl do lapačky Kekuly a srazil jej k zemi – 2 minuty napadení.
     
    45:15
    Výtečný Jan Krajcigr! Ten právě zachránil svůj tým od jasného gólu! Marek Mejzlík nahazoval z levého kruhu kotouč před branku, kde se do něj opřel Adam Dobeš, ale proti jeho zakončení padl obětavě domácí bek!
     
    44:38
    Domácí celek se nyní cpal před Davida Svobodu, ale ten mohl zůstat v klidu hloubat ve svých myšlenkách, jelikož se Rebelové nedostali ani ke střele.
     
    43:47
    Jiří Všetečka se dostal na pravý kruh, zde vystřelil a jeho dělovka skončila jen na hrudi Víta Kekuly, který nadvakrát pokryl puk.
     
    43:16
    Po pokusu Patrika Matova z levého kruhu, kterou Vít Kekula vyrazil betonem mimo, se Rebelové díky dlouhému výhozu osvobozují.
     
    42:01
    Jakub Kraučuk (HBR) oslabuje svůj celek. Dostal totiž dvě minuty za podražení a Třebíč tak bude mít výhodu jednoho muž v poli.
     
    41:36
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Tak scénář "Benátky-A" se opakovat nebude! Horácká Slavia totiž znovu vrací na své hokejky dvoubrankové vedení! Rebelové přišli o kotouč a na pravém kruhu se dostal ke střele DAVID TŮMA a jeho dělovka propadla Vítu Kekulovi "teploměrem" za záda. Bez asistence.
     
    41:13
    Marek Mejzlík se dostal po brejku až před Kekulu, ale nedokázal se po kličce na forehand trefit mezi tři tyče. To byla dobrá šance.
     
    40:23
    Rebelové se hnali do útoku, ale nedokázali se mezi kruhy prosadit. Následně vyhazovala Horácká Slavia puk ven a David Bušek jej ztečoval na střídačku. Buly ve středním pásmu.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Rebelové nejprve dostali další dva góly, když se trefili Matov s Mašterou. Havlíčkobrodští následně dokázali v samotném závěru snížit díky brankám Abbrenta s Cejpkem.

    Další perioda začne cca v 19:35.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:52
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Začíná mi to trochu připomínat utkání A-týmu Rebelů s Benátkami... Havlíčkobrodští letos na začátku října obrátili vývoj zápasu z 1:4 na 5:4. Snížení na jednogólový rozdíl přišlo také osm vteřin před koncem. Ale zpět z našeho drobného historického exkurzu k lize staršího dorostu. Jakub Kraučuk z levého kruhu vypálil, David Svoboda jeho střelu vyrazil před sebe, kde čekal TOMÁŠ CEJPEK a jeho dorážka skončila až za zády maskovaného muže Horácké Slavie! Asistence: Jakub Kraučuk.
     
    39:20
    Třebíč se dostala do útoku, ale na domácího muže s maskou si podruhé nepřišla. Vít Kekula podržel kotouč ve své výstroji.
     
    38:28
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A pozor! Nezatracujme partu bojovníků z Kotliny! Rebelové se po nenápadné akci dostávají na rozdíl dvou branek. Gólmana Davida Svobodu tato trefa mrzí, což dokazuje bitím holí o led. JAKUB ABBRENT využil zmatků před soupeřovou svatyní a procpal hrací gumu mezi betony Davida Svobody. Kotouč pak pomalu doklouzal až za brankovou čáru. Bez asistence.
     
    37:56
    Třebíčští se nastěhovali před Kekulu, ale přišli o kotouč a dopředu se hnal Martin Semrád. Ten se dostal po pravém křídle až na bod pro vhazování, zde vypálil, ale trefil Svobodu do masky. Kotouč se dostal do ochranné sítě. Gólman hostů vypadá, že bude v pořádku.
     
    36:58
    Martin Polák prošel na levý kruh, kde místo střely volil nahrávku do druhé vlny, kam si najel Lukáš Gažak. Jeho zakončení ale podržel na hrudi gólman Horácké Slavie.
     
    35:52
    Až z vlastní třetiny se dostal na levý kruh po křídle Tomáš Cejpek. Tomu na druhé straně najížděl hráč, ale ten byl bráněn borcem v červeném. Domácí hráč nakonec vypálil, ale trefil jen Svobodovo rameno.
     
    35:11
    Až na levý kruh projel po průniku skrze celé střední pásmo Martin Semrád. Jeho rychlé zakončení si však našlo místo jen v lapačce Davida Svobody.
     
    34:15
    Vít Kekula si teď připsal dva kvalitní zákroky. Naposledy podržel zakončení Bílých hvězd od pravého mantinelu ve svém náručí.
     
    33:12
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Zřejmě jsme svědky rozhodujícího momentu utkání. Zdravotními problémy sužovaný tým Havlíčkova Brodu se už už nadechoval k náporu, ale tento kontr zřejmě rozhodl o tom, kde se bude po konci zápasu smát pod vousy. Rychlá akce po ose Lukáš Hort – Jiří Všetečka – VOJTĚCH MAŠTERA dokonale vyšachovala defenzivu domácího celku a poslední jmenovaný pak napálil z mezikruží kotouč za záda střídajícího Víta Kekuly. Asistence: Jiří Všetečka a Vojtěch Maštera.
     
    32:35
    Teď se ale dostali Rebelové do středního pásma a po závaru na modré čáře se píská domácí družině ofsajd. Buly ve středním pásmu.
     
    32:10
    Lukáš Gažak je na ledě. Rebelové se ubránili a navíc stále drží kotouč, který se nachází v blízkosti Svobodova hájemství.
     
    31:40
    Havlíčkův Brod dvakrát po sobě dostal puk až ke kase Davida Svobody a Gažakův trest je pomalu u konce. Rebelové toto oslabení zatím zvládají.
     
    30:54
    Postavení mimo hru ze strany hostů šetří vteřinky Havlíčkobrodským. Rebelové dobře odbránili pronikajícího hráče a ten se dostal do svízelné situace, ale nakonec do pásma projel, leč s ofsajdem.
     
    30:30
    Hosté ze druhého největšího města na Vysočině kombinovali, ale rychlé přihrávky jim nebyly nic platné. Domácí bleskově odpalují kotouč pryč.
     
    29:51
    A následně musel hákovat soupeře. Ten by se totiž dostal do rychlého brejku. Rebelové tak budou hrát ve čtyřech, Lukáš Gažak (HBR) již sedí na lavici hanby.
     
    29:34
    Herní rytmus je držen na vysoké úrovni. Nejprve se tlačila do koncovky Třebíč, následně se snažili domácí. Lukáš Gažak byl nakonec na zadním mantinelu obrán o kotouč.
     
    28:30
    Jakub Kraučuk prolétl na levý kruh, zde byl tísněn obráncem, ale i tak dokázal zakončit. Jeho střela se ale nevešla mezi Svobodovy tyče a skončila jen vedle.
     
    27:46
    Třebíč drží puk v útočné třetině, ale nedokáže se propracovat až do zakončení. Havlíčkův Brod chytře přistupuje k hráčům a nedává jim moc prostoru.
     
    26:52
    Oba celky hrají aktivně směrem dopředu. Ani jeden se ale skrze dobře fungující zadní řady soupeře nedokáže dostat až do přesnějšího zakončení.
     
    25:53
    Horáci vyvezli puk, potrestaný Všetečka skočil na led a hned nato pádil na druhé straně do brejku Michal Přibyl, který se natlačil až před Svobodu, ale jeho backhand skončil jen na betonu hostujícího muže s maskou!
     
    25:14
    Třebíč vyvezla kotouč ven, ve střední třetině jej sebral Jakub Kraučuk, který s ním zajel až za hostující branku a z otočky poslal hrací gumu na modrou čáru, ale Marek Bancíř se vystavil ofsajdu.
     
    24:23
    Michal Semrád to zkusil z levého kruhu. Jeho ránu ale vyrazil David Svoboda. Kotouč vypadl před něj, leč napodruhé jej již pokryl.
     
    23:57
    Horácká Slavia ale výborně brání a dvakrát po sobě dostala puk až do míst, kterým vládne Vít Kekula. Třebíčští zde následně kotouč na chvilku i podrželi.
     
    23:21
    A dokonce budou hrát i přesilovku. Kapitán Třebíče Jiří Všetečka (TRE) obdržel dvouminutový trest za držení protihráče.
     
    23:07
    Mezi kruhy se dostal ke střele Tomáš Cejpek, jeho pokus po ledě mířící na zadní tyč ale vykopl David Svoboda. Domácí jsou ale u puku.
     
    22:33
    Rebelové se nedostal do útočné třetiny, když je na modré čáře zastavil Ondřej Urban. Ten následně zavezl puk do pásma a po kratším tlaku přišla střela, kterou ale Kekula nadvakrát zkrotil.
     
    21:34
    Havlíčkův Brod se cpal před branku Davida Svobody, ale krom jedné slabé střely, jíž hostující muž s maskou bez potíží vyrazil za bránu, se k ničemu nedostali. Následně se píská úmyslný ofsajd.
     
    20:47
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Jen co hosté přežili oslabení, hned vedou o dvě branky! Aneb, co vyvede jedno povedené vyvezení puku ze třetiny! Horácká Slavia udělala závar před domácí kasou a nakonec zakončoval PATRIK MATOV, který se trefil přesně a vyhnal tak Jiřího Adama na střídačku. Toho mezi tyčemi nahrazuje Vít Kekula! Bez asistence.
     
    20:20
    Rebelové se s problémy dostali před Davida Svobodu, ale puk hned zase putuje ven z pásma. Trest Ferdy se pomalu ale jistě krátí.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Rebelové se dostali díky Jakubovi Kraučukovi do vedení, ale pak dvakrát zaúřadovalo duo Radim Ferda – Ondřej Urban, které si u obou gólů prohodilo role. Jako první skóroval Ferda, do vedení poslal Třebíč Urban.

    Další třetina začne cca v 18:48.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:45
    Jiří Všetečka to zkusil se střelou od pravého mantinelu, ale jeho střela skončila jen na levém betonu Jiřího Adama. Ten ji vyrazil za branku.
     
    19:23
    David Bušek nejprve na modré čáře zastavil puk mířící ven z pásma, ale na druhém koutu "blue-line" nebyl tak úspěšný Dušan Mendl.
     
    18:39
    Jen co se Radim Ferda (TRE) vrátil na led, hned zas míří k trestoměřičům. Rebelové uháněli do šance a hostující hráč nastavil domácímu nájezdníkovi do cesty koleno.
     
    18:24
    V posledních chvílích se většinou nahazuje, nebo střílí nepřesně. Oba celky vyčkávají, až budou opět v plném počtu. Do konce trestů chybí jen málo.
     
    17:40
    Po přejetí modré čáry to zkoušel rychlou střelou kapitán Horácké Slavie Jiří Všetečka, ale jeho pokus podržel na své hrudi gólman Rebelů.
     
    16:32
    Vzájemné vyloučení a troufám si říci, že minimálně jeden z hráčů si jej mohl odpustit. Z domácího celku míří na trestnou lavici Jakub Abbrent (HBR) za sekání, když tak učinil poté, co podržel Svoboda puk v lapačce. Osekávání svého gólmana se nelíbilo Radimu Ferdovi (TRE), který srazil domácího borce k zemi a vyfasoval trest za napadení.
     
    15:40
    Rebelové bojovali před brankářem Davidem Svobodou a vynutili si buly. Nejprve střílel od modré čáry po zranění se vracející David Bušek, ale jeho pokus z nevýhodné pozice šel jen vedle. Následně ale přišla střela od pravého hrazení, kterou podržel gólman Třebíče v náručí.
     
    14:22
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Hosté otáčejí vývoj zápasu! Byla to přímočará akce, která zajistila Horákům vedení! Předcházela jí ale obrovská chyba domácího útočníka Martina Poláka, který u levého mantinelu nezpracoval jednoduchý kotouč a hostující hráč získal puk na svou hůl. Z levého kruhu jaj adresoval Radim Ferda na protilehlou stranu, kam si sjel ONDŘEJ URBAN a střelou nad vyrážečku rozvlnil síťku podruhé! Asistence: Radim Ferda.
     
    13:58
    Jiří Adam si připsal další zákrok. Mezi kruhy se dostal ke střele Patrik Matov, ale jeho pokus vyrazil domácí gólman hrudí před sebe. Obránci následně odpalují kotouč daleko od svého brankáře.
     
    13:17
    Havlíčkobrodští teď dvakrát po sobě vyhodili kotouč do střední třetiny a díky dobrému napadání soupeře ve středním pásmu šetří čas.
     
    12:31
    Výtečně Jiří Adam! Daniel Kabelka se mezi kruhy dostal až ke střele, kterou tlačil pod břevno. Domácí muž s maskou to zřejmě čekal a zůstal stát a jeho pokus následně zvedl ramenem do ochranné sítě.
     
    12:03
    Čtyřicet sedm vteřin se bude hrát tři proti pěti! Martin Polák (HBR) v útočné třetině napadl protihráče právě v moment, kdy jeho kolega naskakoval na led. Perné chvíle pro domácí....
     
    11:40
    Domácím hra ve čtyřech proti čtyřem svědčí a jsou nastěhovaní před Davidem Svobodou, ale střelecky se neprosazují, takže maskovaná opora hostů může být relativně v klidu.
     
    10:50
    Po chybě domácích, konkrétně Dominika Suchého (HBR) který na modré nezachytil puk, se hnal do brejku hostující hráč, jenž byl tím samým hráčem před Adamem hákován. Bylo to ale až ve chvíli, kdy zakončil.
     
    10:00
    Rebelové budou hrát další přesilovku. Poté, co ubránili buly, se vydali do brejku a ten uhasil faulem střelec prvního gólu Radim Ferda (TRE), který hákoval svého protihráče.
     
    09:29
    Teď si ale připsal dva dobré zákroky. Nejprve zneškodnil pokus Vojtěcha Maštery z levého kruhu a následně podržel ve své rukavici střelu Radka Kajnara od modré čáry.
     
    08:14
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Tuto trefu si maskovaný muž Rebelů za rámeček nedá. Ondřej Urban ze středního pásma vjel do třetiny útočné, nahrál mezi kruhy RADIMU FERDOVI, který na nic nečekal a bleskově vypálil na lapačku Jiřího Adama. Ten kotouč pouze ztlumil, hrací guma mu spadla za beton a pomalu se doklouzala až za jeho záda. Asistence: Ondřej Urban.
     
    07:38
    Dvakrát po sobě se pokoušeli hosté z největšího okresu Vysočiny dostat do útočné třetiny, ale pokaždé jim chyběla potřebná přesnost.
     
    07:05
    Horácká Slavia již při plném počtu stále úspěšně odolávala pokusům domácích o nájezdy. Nakonec je zastavili ofsajdem.
     
    06:18
    Nyní mají domácí hokejisté dokonce problémy i s přejetím středního pásma. Třebíčští totiž skvěle brání a smělé pokusy Rebelů v poklidu odpalují.
     
    05:30
    Rebelové se vždy dostanou do útočné třetiny, kde malou chvilku kotouč podrží, ale následně je jim ukraden a vyhozen až před branku Jiřího Adama.
     
    04:42
    Havlíčkův Brod se dostal přes celou šíři kluziště až před branku Davida Svobody, kde fauloval Jiří Wasserbauer (TRE). Na trestnou lavici míří za krosček.
     
    03:22
    Horáci se tlačili před branku Jiřího Adama, ale ten dokázal udržet svůj tým ve vedení, když vyrazil pokus ze spodku pravého kruhu svým betonem.
     
    02:23
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové otevírají skóre zápasu, když udeřili hned z první větší šance. Díky zakázanému uvolnění soupeře se vhazovalo na pravém kruhu u Svobodovy branky. Jakub Abbrent získal buly, kotouč se dostal k mantinelu, kde jej podržel Tomáš Cejpek. Ten následně nahrál mezi kruhy, kde se do hrací gumy opřel JAKUB KRAUČUK a kotouč zaplul přesně mezi beton a vzdálenější tyčku Davida Svobody! Asistence: Tomáš Cejpek a Jakub Abbrent.
     
    02:13
    A chvilku nato se píská icing Třebíče. Ta sebrala puk ve středním pásmu a chtěla se rychle dostat před domácí klec, ale provedla to příliš zbrkle.
     
    01:34
    Horáci byli nastěhovaní před brankářem Jiřím Adamem, ale nedokázali se dostat ke střele. Nakonec se vystavují do ofsajdu. Buly na modré čáře.
     
    00:39
    Oba týmy se snažily hned v úvodu o překvapivý průnik. Pokaždé to ale bylo řešeno individuálně, takže zasáhly obrany, které nepustily soupeře ke střele.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Rebel Havlíčkův Brod: Adam (Kekula) – Gažak, Lacina, Bušek, Krajcigr, Mendl, Bancíř, Suchý – Přibyl, Kraučuk, Abbrent, Křížek, Kořenář, Málek, Cejpek, Polák, Petržílek, Semrád.
    Trenér: Václav Adam.

    SK Horácká Slavia Třebíč: Svoboda (Nováček) – Hodek, Hort, Oburka, Kabelka, Wasserbauer, Valík, Šimka, A. Dobeš, Maštera, Kajnar, Všetečka, Ferda, Matov, Urban, J. Dobeš, Tůma, Mejzlík, Pokorný.
    Trenér: Karel Vejmelka st.

    Rozhodčí: Jiří Stolín – Jan Kleprlík, Martin Kratochvíl.
     
    Vzájemné střetnutí (sezona 2013/14):

    Třebíč – Havlíčkův Brod 2:3
     
    Minulé kolo:

    Velké Popovice – Havlíčkův Brod 1:4
    Příbram – Třebíč 3:6
     
    Třebíč vlétla do nového soutěžního ročníku ve velkém stylu, když v domácím prostředí rozstřílela Příbram suverénně 10:1. Vzápětí se ale musela sklonit právě před Havlíčkovým Brodem, jemuž ve vyrovnaném střetnutí podlehla těsně 2:3. Od nevydařeného derby Vysočiny se odrazila Třebíč k lepším zítřkům, když z osmi kol hned 7x vyhrála za tři body, přičemž své soupeře ve většině případů přehrála výrazným rozdílem. S prázdnou vyšla jen z duelu ve Žďáru nad Sázavou, kde nezvládla divokou přestřelku (4:5). V tabulce patří Horákům 2. místo, ze kterého se dívají s tříbodovým odstupem na záda právě Rebelům.
     
    Havlíčkův Brod po pádu z nejvyšší tuzemské soutěže nastartoval vyloupením Velkých Popovic (5:0) svůj motor a na vítězné vlně se svezl k sedmi triumfům za plný bodový zisk. Prvním přemožitelem mladých Rebelů se stala až silná Chrudim, jež po vyrovnané a nervy drásající bitvě nakonec dokázala Kotlinu vyloupit vítězstvím 3:2 po samostatných nájezdech. Už na začátku minulého víkendu si svěřenci zkušeného trenérského tandemu Václav Adam – Jaroslav Benc spravili chuť v Krkonoších, kde vyhráli na horkém ledě 5:4 po penaltové loterii. V předešlém kole nezaváhali ve Velkých Popovicích, které přehráli poměrem 4:1.
     
    Hezký páteční podvečer, je mou milou povinností přivítat vás ze zimního stadionu v Kotlině u sledování zápasu HC Rebel Havlíčkův Brod – SK Horácká Slavia Třebíč, jež se odehraje v rámci 11. kola C. E. B. ligy staršího dorostu. Utkání začíná v 18:00.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 3. Kraučuk (Cejpek, Abbrent), 39. Abbrent, 40. Cejpek (Kraučuk) – 9. Ferda (Urban), 15. Urban (Ferda), 21. Matov, 34. Maštera (Všetečka, Hort), 42. Tůma, 60. Ferda


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Adam (21. Kekula) – Gažak, Lacina, Bušek, Krajcigr, Mendl, Bancíř, Suchý – Přibyl, Kraučuk, Abbrent, Křížek, Kořenář, Málek, Cejpek, Polák, Petržílek, Semrád.
    Trenér: Václav Adam.

    SK Horácká Slavia Třebíč: Svoboda (Nováček) – Hodek, Hort, Oburka, Kabelka, Wasserbauer, Valík, Šimka, A. Dobeš, Maštera, Kajnar, Všetečka, Ferda, Matov, Urban, J. Dobeš, Tůma, Mejzlík, Pokorný.
    Trenér: Karel Vejmelka st.

    Rozhodčí: Jiří Stolín – Jan Kleprlík, Martin Kratochvíl
    bahis siteleri