Havlíčkův Brod – Třebíč 3:6 (kon.) | Warriors Brno – Frýdek-M. 8:2 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
3:6 (1:2, 2:2, 0:2)
SK Horácká Slavia Třebíč
Pátek 25.10.2013, 18:00 • ZS Kotlina Havlíčkův Brod • Liga staršího dorostu
Partner:
     
    59:22
    Ještě tu bude přesilovka pro hostující tým. Michal Semrád (HBR) inkasoval dvě minuty za krosček. Hosté už si vedení pohlídají.
     
    59:14
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    "Už je to uděláno, už je to hotovo!" Horácká Slavia se poprvé v letošním ročníku dostává do čela tabulky ligy staršího dorostu. Rebelové zachybovali ve svém obranném pásmu, RADIM FERDA získal kotouč a svůj povedený večer korunoval ranou do odkryté klece! Bez asistence.
     
    58:01
    Rebelové se dostali do pásma a začali vařit před Davidem Svobodou. Vít Kekula odjel na střídačku a domácí jsou v šesti!
     
    57:24
    Jakub Tůma vypálil mezi kruhy, jeho střelu vyrazil Vít Kekula před sebe a následně se na levém rohu brankoviště cpal k dorážce Radim Ferda, ale pod nohy mu padl domácí muž s maskou a bravurně svůj tým podržel!
     
    54:32
    Jakub Abbrent nahazoval, po šikovném vybojování puku jeho jmenovce Kraučuka na zadním mantinelu, před brankoviště, ale zde stojící Tomáš Cejpek nedokázal z první zasunout puk přesně! Zkoušel to šikovně do protipohybu, ale minul!
     
    47:38
    Rebelové dokázali nejprve vyhodit a z následného brejku pálil Radim Ferda, jeho dělová rána skončila jen na vyrážečce Víta Kekuly, jehož se pak ještě pokoušel z dorážky do protipohybu pokořit Ondřej Urban, ale jeho zakončení škrtlo beton strážce svatyně Rebelů a skončilo mimo.
     
    46:31
    Toto bylo od Davida Buška (HBR) trochu nezodpovědné. Střelu Radka Kajnara dokázal Kekula nadvakrát pokrýt. Říznému obránci domácích se nelíbilo počínání hostujícího playera, jenž sekl do lapačky Kekuly a srazil jej k zemi – 2 minuty napadení.
     
    45:15
    Výtečný Jan Krajcigr! Ten právě zachránil svůj tým od jasného gólu! Marek Mejzlík nahazoval z levého kruhu kotouč před branku, kde se do něj opřel Adam Dobeš, ale proti jeho zakončení padl obětavě domácí bek!
     
    42:01
    Jakub Kraučuk (HBR) oslabuje svůj celek. Dostal totiž dvě minuty za podražení a Třebíč tak bude mít výhodu jednoho muž v poli.
     
    41:36
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Tak scénář "Benátky-A" se opakovat nebude! Horácká Slavia totiž znovu vrací na své hokejky dvoubrankové vedení! Rebelové přišli o kotouč a na pravém kruhu se dostal ke střele DAVID TŮMA a jeho dělovka propadla Vítu Kekulovi "teploměrem" za záda. Bez asistence.
     
    39:52
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Začíná mi to trochu připomínat utkání A-týmu Rebelů s Benátkami... Havlíčkobrodští letos na začátku října obrátili vývoj zápasu z 1:4 na 5:4. Snížení na jednogólový rozdíl přišlo také osm vteřin před koncem. Ale zpět z našeho drobného historického exkurzu k lize staršího dorostu. Jakub Kraučuk z levého kruhu vypálil, David Svoboda jeho střelu vyrazil před sebe, kde čekal TOMÁŠ CEJPEK a jeho dorážka skončila až za zády maskovaného muže Horácké Slavie! Asistence: Jakub Kraučuk.
     
    38:28
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A pozor! Nezatracujme partu bojovníků z Kotliny! Rebelové se po nenápadné akci dostávají na rozdíl dvou branek. Gólmana Davida Svobodu tato trefa mrzí, což dokazuje bitím holí o led. JAKUB ABBRENT využil zmatků před soupeřovou svatyní a procpal hrací gumu mezi betony Davida Svobody. Kotouč pak pomalu doklouzal až za brankovou čáru. Bez asistence.
     
    33:12
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Zřejmě jsme svědky rozhodujícího momentu utkání. Zdravotními problémy sužovaný tým Havlíčkova Brodu se už už nadechoval k náporu, ale tento kontr zřejmě rozhodl o tom, kde se bude po konci zápasu smát pod vousy. Rychlá akce po ose Lukáš Hort – Jiří Všetečka – VOJTĚCH MAŠTERA dokonale vyšachovala defenzivu domácího celku a poslední jmenovaný pak napálil z mezikruží kotouč za záda střídajícího Víta Kekuly. Asistence: Jiří Všetečka a Vojtěch Maštera.
     
    29:51
    A následně musel hákovat soupeře. Ten by se totiž dostal do rychlého brejku. Rebelové tak budou hrát ve čtyřech, Lukáš Gažak (HBR) již sedí na lavici hanby.
     
    25:53
    Horáci vyvezli puk, potrestaný Všetečka skočil na led a hned nato pádil na druhé straně do brejku Michal Přibyl, který se natlačil až před Svobodu, ale jeho backhand skončil jen na betonu hostujícího muže s maskou!
     
    23:21
    A dokonce budou hrát i přesilovku. Kapitán Třebíče Jiří Všetečka (TRE) obdržel dvouminutový trest za držení protihráče.
     
    20:47
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Jen co hosté přežili oslabení, hned vedou o dvě branky! Aneb, co vyvede jedno povedené vyvezení puku ze třetiny! Horácká Slavia udělala závar před domácí kasou a nakonec zakončoval PATRIK MATOV, který se trefil přesně a vyhnal tak Jiřího Adama na střídačku. Toho mezi tyčemi nahrazuje Vít Kekula! Bez asistence.
     
    18:39
    Jen co se Radim Ferda (TRE) vrátil na led, hned zas míří k trestoměřičům. Rebelové uháněli do šance a hostující hráč nastavil domácímu nájezdníkovi do cesty koleno.
     
    16:32
    Vzájemné vyloučení a troufám si říci, že minimálně jeden z hráčů si jej mohl odpustit. Z domácího celku míří na trestnou lavici Jakub Abbrent (HBR) za sekání, když tak učinil poté, co podržel Svoboda puk v lapačce. Osekávání svého gólmana se nelíbilo Radimu Ferdovi (TRE), který srazil domácího borce k zemi a vyfasoval trest za napadení.
     
    14:22
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Hosté otáčejí vývoj zápasu! Byla to přímočará akce, která zajistila Horákům vedení! Předcházela jí ale obrovská chyba domácího útočníka Martina Poláka, který u levého mantinelu nezpracoval jednoduchý kotouč a hostující hráč získal puk na svou hůl. Z levého kruhu jaj adresoval Radim Ferda na protilehlou stranu, kam si sjel ONDŘEJ URBAN a střelou nad vyrážečku rozvlnil síťku podruhé! Asistence: Radim Ferda.
     
    12:03
    Čtyřicet sedm vteřin se bude hrát tři proti pěti! Martin Polák (HBR) v útočné třetině napadl protihráče právě v moment, kdy jeho kolega naskakoval na led. Perné chvíle pro domácí....
     
    10:50
    Po chybě domácích, konkrétně Dominika Suchého (HBR) který na modré nezachytil puk, se hnal do brejku hostující hráč, jenž byl tím samým hráčem před Adamem hákován. Bylo to ale až ve chvíli, kdy zakončil.
     
    10:00
    Rebelové budou hrát další přesilovku. Poté, co ubránili buly, se vydali do brejku a ten uhasil faulem střelec prvního gólu Radim Ferda (TRE), který hákoval svého protihráče.
     
    08:14
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Tuto trefu si maskovaný muž Rebelů za rámeček nedá. Ondřej Urban ze středního pásma vjel do třetiny útočné, nahrál mezi kruhy RADIMU FERDOVI, který na nic nečekal a bleskově vypálil na lapačku Jiřího Adama. Ten kotouč pouze ztlumil, hrací guma mu spadla za beton a pomalu se doklouzala až za jeho záda. Asistence: Ondřej Urban.
     
    04:42
    Havlíčkův Brod se dostal přes celou šíři kluziště až před branku Davida Svobody, kde fauloval Jiří Wasserbauer (TRE). Na trestnou lavici míří za krosček.
     
    02:23
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové otevírají skóre zápasu, když udeřili hned z první větší šance. Díky zakázanému uvolnění soupeře se vhazovalo na pravém kruhu u Svobodovy branky. Jakub Abbrent získal buly, kotouč se dostal k mantinelu, kde jej podržel Tomáš Cejpek. Ten následně nahrál mezi kruhy, kde se do hrací gumy opřel JAKUB KRAUČUK a kotouč zaplul přesně mezi beton a vzdálenější tyčku Davida Svobody! Asistence: Tomáš Cejpek a Jakub Abbrent.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 3. Kraučuk (Cejpek, Abbrent), 39. Abbrent, 40. Cejpek (Kraučuk) – 9. Ferda (Urban), 15. Urban (Ferda), 21. Matov, 34. Maštera (Všetečka, Hort), 42. Tůma, 60. Ferda


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Adam (21. Kekula) – Gažak, Lacina, Bušek, Krajcigr, Mendl, Bancíř, Suchý – Přibyl, Kraučuk, Abbrent, Křížek, Kořenář, Málek, Cejpek, Polák, Petržílek, Semrád.
    Trenér: Václav Adam.

    SK Horácká Slavia Třebíč: Svoboda (Nováček) – Hodek, Hort, Oburka, Kabelka, Wasserbauer, Valík, Šimka, A. Dobeš, Maštera, Kajnar, Všetečka, Ferda, Matov, Urban, J. Dobeš, Tůma, Mejzlík, Pokorný.
    Trenér: Karel Vejmelka st.

    Rozhodčí: Jiří Stolín – Jan Kleprlík, Martin Kratochvíl
    bahis siteleri