Jihlava – Židenice 2:4 (kon.) | Bonusia Ostrava – Bohemians - NE 1:10 (kon.) | Tatran – Chodov 3:8 (kon.)
Vítkovice – Královské Vinohrady 18:0 (kon.) | Ne – Liberec 8:1 (kon.) | Olomouc – ELITE PRAHA 4:5 (kon.)
konec
FBC ČPP Bonusia Ostrava
1:10 (0:6, 0:2, 1:2)
FbŠ pipni.cz Bohemians
Pondělí 28.10.2013, 15:00 • SH Sareza Ostrava • ČEZ Extraliga žen
     
    Dnešnímu utkání přihlíželo 53 diváků! (17:31:55)
     
    59:14
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Přece jen to ostravským hráčkám vyšlo a čisté konto Brunclíkové je pryč! 46 vteřin před koncem utkání se prosazuje IVETA THEUEROVÁ. Asistence: Veronika Vicianová.
     
    59:00
    Pernická ve výborné šanci nedostala míček za záda Brunclíkové!
     
    54:32
    Bohemians právě vstřelilo branku!
    Hostující hráčky přece jen dávají desátou branku svým soupeřkám! Prosazuje se ELIŠKA REISCHLOVÁ. Asistence: Ly Nguyen Hai.
     
    53:04
    Viděli jsme obrovskou šanci Kadlecové, která se dostala do samostatného úniku. Brunclíková však měla ruku na správném místě a drží si své čisté konto.
     
    47:21
    Bohemians právě vstřelilo branku!
    I ve vlastním oslabení se dokázali hráčky pražského celku prosadit. Pomohla jim však TEREZA KALNAYOVÁ, která si vstřelila vlastní branku. Bez asistence.
     
    46:54
    Vyloučena Barbora Burdová (BHS) na 2 minuty za sekání.
     
    35:59
    Bohemians právě vstřelilo branku!
    Domácí hráčky se asi zapomněly vrátit a inkasují další gól! ANDREA SATÝNKOVÁ nedala brankářce Kouřilové šanci zasáhnout. Asistence: Karin Vavrečková.
     
    35:25
    Snad největší šance Ostravy! Kiecková posunula zadovkou na volnou Némethovou. Ta vystřelila těsně nad branku Brunclíkové!
     
    30:58
    Vyloučena Iveta Theuerová (OVA) na 2 minuty za blokování hole.
     
    25:00
    Vicianová se dostala ke střele! Chybělo málo, aby tento pokus skončil za brankovou čarou!
     
    22:06
    Bohemians právě vstřelilo branku!
    Přece jen rozehraný volný úder k něčemu byl! Přestože to vypadalo jako nevyužitá šance, střela GABRIELY ŽŮRKOVÁ k bližší tyčce zapadla. Asistence: Adéla Bočanová.
     
    19:33
    Bohemians právě vstřelilo branku!
    Již šestou branku v pořadí vstřelily hostující hráčky, které tak využívají přesilovou hru. Na listinu střelkyň se zapisuje GABRIELA ŽŮRKOVÁ. Asistence: Adéla Bočanová.
     
    18:52
    Uděluje se první trest v utkání! Radana Kahánková (OVA) odchází na trestnou lavici, kde si odpočine 2 minuty za sekání.
     
    17:34
    Bohemians právě vstřelilo branku!
    Sotva jsme se rozkoukali, je tady další gól pražských hráček, o který se postarala DAGMAR SURÁ. Rozdíl mezi těmito týmy je již pětibrankový! Asistence: Aneta Šmídová.
     
    16:57
    Bohemians právě vstřelilo branku!
    Čtvrtá trefa pražských hráček znamená další navýšení vedení! GABRIELA ŽŮRKOVÁ přesnou střelou prostřelila Kouřilovou. Asistence: Adéla Bočanová.
     
    09:50
    A další nebezpečná akce Bohemky! Míček se odrazil od tyčky a zůstal v malém brankovišti Kouřilové. Vše ale řeší obránkyně Ostravy, která vyhazuje míček daleko od svatyně.
     
    09:36
    Prudká střela od postranního mantinelu trefila nohu Kouřilové!
     
    07:26
    Bohemians právě vstřelilo branku!
    A další bleskový gól Bohemians, o který se stará ADÉLA BOČANOVÁ! Velmi pohlednou akci dokázala využít a zametla míček za brankářku Ostravy. Asistence: Iveta Hyršlová.
     
    07:02
    Bohemians právě vstřelilo branku!
    Bleskový gól od BARBORY BURDOVÉ znamená vedení Bohemky o dvě branky! Kouřilová nestačila zasáhnout proti této střele. Asistence: Andrea Vojnarová.
     
    05:32
    Bohemians právě vstřelilo branku!
    Vidíme první branku utkání! Od bočního mantinelu se dokázala vytočit NIKOLA ČERNÁ, která následně prostřelila Kouřilovou. Asistence: Adéla Bočanová.

    Petr Blakala

    Branky a nahrávky: 60. Theuerová (Vicianová) – 6. Černá (Bočanová), 8. Burdová (Vojnarová), 8. Bočanová (Hyršlová), 17. Žůrková (Bočanová), 18. Surá (Šmídová), 20. Žůrková (Bočanová), 23. Žůrková (Bočanová), 36. Satýnková (Vavrečková), 48. Kalnayová (vla.), 55. Reischlová (Nguyen)


    FBC ČPP Bonusia Ostrava: Kouřilová, Rousová – Kahánková, Kiecková, Ursiniová, Matějová, Viciánová, Bořucká, Sielecká, Nováčková, Theuerová, Stankušová, Kovalská, Kadlecová, Kalnayová, Sluková, Nguyenová, Pernická, Szczurová, Némethová
    FbŠ pipni.cz Bohemians: Brunclíková, Christiánová – Zielenkiewicz, Vavrečková, Jelínková, Chelstowska, Hyršlová, Nguyen, Žůrková, Nemravová, Surá, Šmídová, Reischlová, Poláková, Černá, Vojnarová, Satýnková, Jarešová, Burdová, Bočanová

    Rozhodčí: Radek Vybíhal a Pavel Kačer

    Diváci: 53
    bahis siteleri