Omsk – Magnitogorsk 2:5 (kon.) | Barys – Čeljabinsk 1:5 (kon.) | Chanty-Mansijsk – Ufa 4:5 (kon.)
Jekatěrinburg – Nižněkamsk 3:2 (kon.) | Jaroslavl – HC Slovan 2:1 (kon.) | Čerepovec – Lev 2:1 (kon.)
Mytišči – Riga 1:2 (1:2 po s.n.) | Petrohrad – CSKA Moskva 5:2 (kon.) | Spartak Moskva – Novokuzněck 5:4 (kon.)
Dynamo Moskva – N.Novgorod 2:1 (kon.) | Minsk – Novosibirsk 2:4 (kon.) | Doněck – Vladivostok 2:1 (kon.)
Záhřeb – Chabarovsk 2:1 (kon.)
konec
Barys Nur-Sultan
1:5 (0:0, 0:3, 1:2)
Traktor Čeljabinsk
Pondělí 28.10.2013, 14:00 • Sport Complex Kazakhstan • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:23
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!

    A je hotovo. Z vlastního obranného pásma rozehrál Bondarev puk na najíždějícího Kokujova. Ten našel na levém kruhu zcela volného ANDREJE KOSTICYNA (6+6). Jeho první dělovku ještě Jeremejev vyrazil, ale po zmatcích v obraně domácích se puk dostal mezi kruhy kde si útočník hostů počkal a druhou ranou jako z děla nedal Jeremejevovi šanci. Bez asistence.
     
    51:27
    Astana právě vstřelila branku!

    Tak možná jsem to s rozhodnutím zápasu přece jen trošku zakřikl, nicméně domácím chybí ještě minimálně dva góly na zdramatizování zápasu. První gól Astany v tomto zápase střílí obránce Vladimir Grebenščikov (2+0). Bez asistence.
     
    43:56
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!

    Jak je to jednoduché, mohou si říkat domácí hokejisté, když se dívají na akci svého soupeře. Glinkin rozjel rychlou akci, na útočné modré předal puk SEMJONU KOKUJOVOVI (2+2), který si posunul puk na střed a překonal Jeremejeva. O zápasu je asi rozhodnuto. Asistence: Anton Glinkin (3+5).
     
    38:57
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!

    Nyní se ukázalo, že přesilovka nemusí být až zas tak vždy výhodou, když se stane chyba na útočné modré, stejně jako nyní v případě Barysu Astana. Nedorozumění hráčů domácích využil JEVGENIJ KUZNĚCOV (3+1), který svůj nájezd na Jeremejeva zakončil svým druhým gólem v dnešním zapase. Bez asistence.
     
    37:09
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!

    Bleskově využitá přesilovka hostů znamená dvougólové vedení Čeljabinsku. Petri Kontiola zachytil na útočné modré puk. Posunul ho do levého rohu na JEVGENIJE KUZNĚCOVA (2+1), který si vybruslil do levého kruhu, vystřelil a trefil se přesně nad lapačku Jeremejeva do levého horního rohu. Asistence: Petri Kontiola (3+14).
     
    25:14
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!

    Chyba nejproduktivnějšího beka domácích Mike Lundina znamená vedení hostů. Domácí svírali Traktor před jeho gólmanem, ale Lundin na obranné modré nezachytil přihrávku Abdullina na JANA BULISE (2+3), který následně upaloval sám na Jeremejeva a se štěstím domácího gólmana překonal. Asistence: Denis Abdullin (0+1).

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 52. Grebenščikov – 26. Bulis (Abdullin), 38. Kuzněcov (Kontiola), 39. Kuzněcov, 44. Kokujov (Glinkin), 58. Kosticyn


    Barys Nur-Sultan: Jeremejev (Poluektov) – Litviněnko, Lundin, Semjonov, Blochin, Savčenko, Lakiza, Grebenščikov – Dawes, Bochenski, Boyd – Ruděnko, Upper, Starčenko – Žajlauov, Antropov, Puškarjov – Rachmanov, Gavrilin, Poliščuk
    Traktor Čeljabinsk: Fokin (Garnett) – Bondarev, Kondratěv, Borodkin, Katičev, Klimontov, Vasilčenko, Fljagin – Čistov, Kontiola, Kuzněcov – Kosticyn, Bulis, Abdullin – Popov, Glinkin, Kokujov – Osnovin, Mokin, Cybin

    Rozhodčí: Hoffmann, Kulakov – Menšich, Morozov
    bahis siteleri