Vsetín – Poruba 2011 1:6 (kon.) | Orlová – Technika Brno 1:3 (kon.) | Břeclav – SHK Hodonín 2:3 (4:5 po s.n.)
Opava – Nový Jičín 4:5 (0:1 po s.n.) | Frýdek-M. – Val. Meziříčí 1:2 (0:1 po s.n.)
konec
VHK ROBE Vsetín
1:6 (1:0, 0:4, 0:2)
HC RT TORAX Poruba 2011
Středa 30.10.2013, 17:30 • Zimní stadion na Lapači, Vsetín (5400 míst) • 2. liga skupina Východ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:04
    Poruba právě vstřelila branku!
    Plšek předvedl několik skvělých zákroků, střelu Slavíka však ve své lapačce neudržel a LUKÁŠ VRÁNA měl snadnou úlohu. Asistence: Marek Slavík
     
    56:45
    Chaloupka ve vyložené pozici těsně minul.
     
    56:07
    Petr Hruška obdržel trest ve hře. Za co bohužel netušíme, pravděpodobně se na pana Obadala ošklivě podíval. Poruba tak dostává pětiminutovou přesilovku.
     
    55:51
    Ledva je Poruba kompletní, do čtyř míří Vsetín. David Vítek je vyloučen za hákování.
     
    55:31
    Ševčík vystihl chybu za hostující brankou, poslal puk na zcela osamoceného Mikšovského. ten pálil pohotově, trefil však jen výstroj přesunujícího se Tihláře.
     
    53:43
    Kývala si došel pro Slavíkův faul – 2 minuty, podražení. Další přesilovka pro Vsetín.
     
    51:43
    Poruba právě vstřelila branku!
    To co teď předvedli Farda s Plškem bylo dokonalým vyvrcholením dnešní vsetínské mizérie. Farda se na útočné modré nechal lehce předsprintoval DAVIDEM ZACHAREM, Lukáš Plšek pak vybruslil daleko proti puku. Zachar byl však mnohem, mnohem rychlejší, Plškovi se i s pukem bez problémů vyhnul a pak už jen stačilo trefit prázdnou bránu. Bez asistence.
     
    50:43
    A další vyloučení. Podražení se totiž dopustil porubský hráč.
     
    47:53
    Kubo vyloučen za podražení, přesilovka Vsetína k velké nevoli přítomných diváků končí.
     
    46:35
    Ne ale na dlouho. Hákování, to je prohřešek, za který míří na trestnou lavici Buček.
     
    45:12
    Ševčík poslal prudký pas na Mikšovského, ten ho zblízka nedokázal usměrnit mezi tři tyče. teď měla Poruba velké štěstí.
     
    44:11
    Prokop přímo u domácí střídačky sestřelil jednoho z domácích a je vyloučen na 2+10 minut za úder do oblasti hlavy a krku.
     
    42:00
    Vsetín jde ale opět do čtyř. Báchor je vyloučen na dvě minuty za sekání.
     
    41:00
    Ševčík se prořítil před Tihláře, porubský gólman jej však vychytal.
     
    40:24
    Vsetín si zahraje čtyři na tři. Šindelář je vyloučen za napadení.
     
    39:07
    V následné strkanici si rozhodčí vybral Seidlera (POR) a Mikšovského (VSE) a posílá je za kart. Prvně jmenovaný odchází za katr za napadení, druhý za sekání.
     
    36:04
    A je po přesilovce VHK, podražení se totiž dopustil Petr Hruška.
     
    35:15
    Jakub Peslar (POR) – 2 minuty, nedovolené bránění.
     
    35:07
    Poruba právě vstřelila branku!
    Hromada nejprve hrubě chyboval v rozehrávce, hosté z toho sice gól nedali, v pokračující akci to však byl JAN CHALOUPKA, který se natlačil před hromadu a takřka z nulového úhlu jej pokořil. Asistence: Marek Pavlačka.
     
    31:16
    Vsetínu se ovšem přeci jen naskýtá možnost ke snížení. Za nedovolenou hru vysokou holí je na dvě minuty vyloučen Krayzel.
     
    26:01
    Poruba právě vstřelila branku!
    Vsetín propadl v útočném pásmu. Vzniklo z toho přečíslení dva na jednoho, Vrána přihrál PETRU SEIDLEROVI a ten uklidil puk nekompromisně pod víko. Hromada byl znovu bez šance. Asistence: Lukáš Vrána, Martin Buček.
     
    25:28
    Poruba právě vstřelila branku!
    Hosté se přeci jen dočkali. Moc hezkou přihrávku předvedl Luděk Krayzel, které přihrál přímo na hůl JAKUBA PESLARA číhajícího na opačném křídle a ten prostřelil přesouvajícího se Hromadu. Asistence: Luděk Krayzel, Adam Červenka.
     
    22:27
    Filip Vrba (VSE) zásah protihráče vysokou holí a na trestné lavici si může pobýt až čtyři minuty. 2+2 minuty – vysoká hůl.
     
    20:36
    Poruba právě vstřelila branku!
    Hned po vhazování se ale Poruba prosadila. Petr Seidler vyslal nepříliš prudkou střelu, Hromada puk pravděpodobně neviděl příliš dobře a ten mu prošel mezi betony do sítě. Bez asistence.
     
    19:38
    Teď měli ale Valaši pořádnou kliku. Kde se vzal, tu se vzal, ocitl se Seidler sám před vyjetým Hromadou. Dokázal mu udělat kličku, z úhlu ale nedokázal zakončit do opuštěné brány – puk se zastavil z boku o tyč.
     
    14:56
    Po trochu náhodném odrazu kotouče se do úniku dostal Buček. Tváří v tvář Hromadovi ale ztroskotal na jeho vyrážečce.
     
    12:20
    Teď ale poprvé zahrozili hosté. Domácí za svou brankou ztratili puk, jeden z hostů dostal přihrávku před Hromadu, gólman domácí ale proti jeho pokusu z bezprostřední blízkosti výborně zakročil.
     
    10:55
    Martin Kubo se v akci dva na jednoho rozhodl pro střelu. Tu sice Tihlář neudržel, hostující bek ale včas stihl odpálil puk do bezpečí.
     
    07:15
    VHK Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši ihned sevřeli hosty v jejich pásmu a po krásné kombinace se ujímají vedení. Adam Mikšovský poslal střílenou přihrávku přímo na hůl najíždějícího MARTINA KUBO a tomu stačila zblízka pouze usměrnit puk mimo Tihlářův dosah. Asistence: Adam Mikšovský, Lukáš Vrba.
     
    06:48
    Hosté teď zle zatápěli domácí defenzívě, jejich tlak ale ukončil faul Bučka na domácího brankáře Hromadu – dvě minuty, nedovolené bránění.
     
    02:12
    První přesilovku utkání si zahrají hosté. Farda na útočné modré napálil prvního hráče před sebou a pak už mu nezbylo nic jiného, než faulovat – dvě minuty, nedovolené bránění.

    Radek Bařina

    Branky a nahrávky: 8. Kubo (Mikšovský, Vrba L.) – 21. Seidler, 26. Peslar (Krayzel, Červenka), 27. Seidler (Vrána, Buček), 36. Chaloupka (Pavlačka), 52. Zachar, 60. Vrána (Slavík)


    VHK ROBE Vsetín: Hromada (41. Plšek) – Farda, Tichý, Hurtík, Vrba L.,Vrba F., Báchor, Tesařík, Žák – Kajaba, Ambruz, Hruška – Kubo, Ševčík, Mikšovský – Vítek, Podešva, Kývala – Janeba, Daněk, Neuwirth.
    HC RT TORAX Poruba 2011: Tihlář (Gleich) – Hruzík, Šindelář, Javín, Peslar, Prokop, Slavík, Vajda – Červenka A. Videlka, Krayzel, Vaněk R., Zuber, Vrána, Seidler, Buček, Chaloupka, Pavlačka, Zachar, Piják

    Rozhodčí: Obadal – Goňa, Smilek

    Diváci: 993
    bahis siteleri