NY Islanders – NY Rangers 2:3 (kon.) | Philadelphia – Anaheim 2:3 (kon.) | Montreal – Dallas 2:1 (kon.)
New Jersey – Tampa 2:1 (kon.) | St. Louis – Winnipeg 3:2 (kon.) | Chicago – Ottawa 6:5 (kon.)
Edmonton – Toronto 0:4 (kon.) | Arizona – Los Angeles 3:1 (kon.)
konec
Arizona Coyotes
3:1 (0:0, 2:0, 1:1)
Los Angeles Kings
Středa 30.10.2013, 03:00 • Jobing.com Arena, Glendale • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:39
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Tak přece jenom se hosté prosazují, po střele JARRETA STOLLA je to využitá přesilová hra a Kings svitla naděje na vyrovnání. Nyní je to již pouze o dvě branky! Asistence: Vjačeslav Vojnov, Dustin Brown.
     
    45:38
    Phoenix právě vstřelil branku!
    To domácím se daří před brankou Kings, po přihrávce Mosse z pravé strany se před Scrivensem prosazuje KYLE CHIPCHURA, který prostrčil puk mezi betony gólmana do branky. Rozhodčí ještě musel potvrdit správnost gólu s videocentrem. Ano, gól platí – druhý gól Chipchury v této sezóny, dvacátý v kariéře celkem. Asistence: David Moss, Andy Miele.
     
    39:54
    Phoenix právě vstřelil branku!
    I druhá střela od modré končí za zády Scrivense, střílí Oliver Ekman-Larsson a puk tečuje SHANE DOAN. Na obranu Scrivense je třeba dodat, že měl celou dobu zakrytý výhled. Asistence: Oliver Ekman-Larsson a Keith Yandle.
     
    38:19
    Phoenix právě vstřelil branku!
    Tak konečně! V samém závěru jsme se dočkali gólu, Scrivens padá mimo své brankoviště, nemohlo se jednat o faul a DEREK MORRIS může slavit po střele od modré! Asistence: Kyle Chipchura a Andy Miele.

    Martin Dvořák

    Branky a nahrávky: 39. Morris (Chipchura, Miele), 40. Doan (Ekman-Larsson, Yandle), 46. Chipchura (Moss, Miele) – 57. Stoll (Vojnov, Brown)


    Arizona Coyotes: Smith (Greiss) – Ekman-Larsson, Z. Michálek, Morris, Yandle, Schlemko, Stone – Klinkhammer, Vermette, Doan – Ribeiro, Boedker, Vrbata – Kennedy, Chipchura, Szwarz – Bissonnette, Miele, Moss
    Los Angeles Kings: Scrivens (Quick) – Regehr, Doughty, Vojnov, Mitchell, Muzzin, Greene – King, Kopitar, Williams – Richards, Carter, Frattin – Brown, Stoll, Lewis – Clifford, J. Nolan, Carcillo

    Rozhodčí: Morton, Watson – Cameron, Nansen

    Diváci: 10 452
    bahis siteleri