Ústí n/L – Chomutov 0:6 (kon.) | Kometa Brno – Hr. Králové 5:4 (2:0 po s.n.) | Mladá Boleslav – Slavia 2:4 (kon.)
po s.n. (2:0)
HC Kometa Brno
5:4 (0:1, 2:0, 2:3)
Královští lvi Hradec Králové
Čtvrtek 31.10.2013, 18:00 • Kajot Arena • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Kometa Brno.
    Autorem branky je JAN SÜSS.
     
    58:30
    Hradec právě vstřelil branku!
    Matouš v mezikruží rozstřelil rozehrávku domácích a poslal pas FILIPOVI MONÍKOVI. Ten zamířil rovnou na střed brány.
     
    58:04
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hejna střílel od modré a k odraženému kotouči se dostal PATRIK HIDVEGHY. Ten nejdříve vystřel a po druhé dorážce povalující se puk dotlačil do rány. Asistence: Martin Hejna.
     
    51:32
    Kometa právě vstřelila branku!
    MAREK ŠKVRNĚ si vypracoval výbornou pozici, kterou sám i proměnil ve vstřelenou branku. Nejdříve vybojoval kotouč za bránou, poté s ním sjel až před tři tyče a zamířil na vzdálenější tyč. Kotouč přeletěl přes Weissovo rameno. Bez asistence.
     
    47:56
    Hradec právě vstřelil branku!
    Matějček poslal z levé brankové čáry přihrávku před bránu RADOVANU PAVLÍKOVI. Ten nastavil hokejku a kotouč se odrazil do brány. Asistence: Štěpán Matějček.
     
    43:57
    Kometa právě vstřelila branku!
    Mlynář se chvíli ocitl na mezikruží, ale než se k němu dostali protihráči, dokázal puk posunout k FILIPOVI KRÁLOVI, jenž vymetl prázdnou část Weissovy klece. Asistence: Tomáš Mlynář.
     
    32:46
    Kometa právě vstřelila branku!
    Poté, co přijal přihrávku od Roberta Havláta, JAKUB ČEJKA sjížděl po levém křídle směrem ke gólmanovi. S pukem pomalu zamíchal a vystřelil ke vzdálenější tyči. Puk vymetl horní roh. Asistence. Robert Havlát.
     
    28:57
    Kometa právě vstřelila branku!
    JAN SÜSS dostal zpoza brány přihrávku od Gajarského. O dalším počínání se dlouho nerozmýšlel a zamířil na Weisse, o jehož betony se kotouč otřel a následně zapadl mezi tři tyče. Asistence: Adam Gajarský.
     
    07:37
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradečtí vybojovali kotouč u levého hrazení a poslali jej rovnou před bránu. Tam se stačil doklouzat PATRIK HIDVEGHY, jenž v pádu tečoval letící puk, čímž jej nasměroval do brněnské brány. Asistence: Martin Hejna.

    Simona Fischmeisterová

    Branky a nahrávky: 29. Süss (Gajarský), 33. Čejka (Havlát), 44. Král (Mlynář), 52. Škvrně, rozh. náj. Süss – 8. Hidveghy (Hejna), 48. Pavlík (Matějček), 59. Hidveghy (Hejna), 59. Moník (Matouš)


    HC Kometa Brno: Dostál (Šindelka) – Zukal, Mikyska, Trnka, Zábranský, Jeřábek, Petrla – Kučera, Hasoň (C), Havlát, Mlynář, Čejka, Süss, Gajarský, Král, Škvrně, Klenec, Matula.
    Královští lvi Hradec Králové: Weiss (Vomáčka) – Hroudný, Muška, Šalda, Fanderlík, Jonáš – Kynčl, Moník, Martinec, Hejna, Pavlík (C), Hidveghy, Matějček, Moník, Dvořák, Jirásek, Matouš, Štohanzl, Pažourek, Maršík, Jakubec.

    Rozhodčí: Humpolíček – Procházka, Mikoviny