Třinec – Plzeň 3:0 (kon.) | Litvínov – Chomutov 2:1 (kon.) | Kometa Brno – Vítkovice 5:1 (kon.)
Kladno – Pardubice 1:4 (kon.) | Slavia – Mountfield HK 1:2 (kon.) | K. Vary – Zlín 3:4 (kon.)
Sparta – Liberec 5:2 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
5:2 (1:0, 1:2, 3:0)
Bílí Tygři Liberec
Pátek 01.11.2013, 18:30 • Tipsport arena • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    46:41
    Sparta právě vstřelila branku!
    Kumstát umě nahrává v úniku dvou na jednoho na najetého obránce JAKUBA KREJČÍKA, který trefuje z levého kruhu do levého horního rohu Melicherčíkovy branky! Asistence: Petr Kumstát, Jan Buchtele.
     
    43:07
    Sparta právě vstřelila branku!
    Liberci se absolutně nedaří vstup do třetího dějství a podruhé inkasuje. Melicherčík nahození Kumstát vyráží jen před sebe, o gólovou dorážku k pravé tyči se postaral LUKÁŠ PECH! Asistence: Jan Buchtele, Jan Švrček.
     
    42:23
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tak tohle tedy bylo ale "dělo". KAREL KUBÁT se opřel do volného puku z mezikruží a trefuje přesně k tyči! Asistence: Ivan Rachůnek.
     
    31:26
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pražané využívají přesilovou hru a srovnávají skóre dnešního souboje. Kubát nalil PETRU TONOVI od modré na levý kruh, odkud trefil domácí kanonýr přesně k levé tyči. Melicherčík v tomto případě neměl šanci, jak už to u střel Petra Tona bývá. Asistence: Karel Kubát, Jaroslav Hlinka.
     
    27:51
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bílým Tygrům se daří obrat, hosté se dostávají do vedení 2:1 a zužitkovávají tak dnešní bojovný výkon. Urban nejprve trefil tyč po střele z levého křídla. K dorážce do prázdné branky se dostal Dušek, trefil ale jen brusli obránce Krejčíka. Až na třetí pokus se tedy hosté prosazují, konkrétně tedy TOMÁŠ FILIPPI, který už prázdnou branku nemohl netrefit. Asistence: Antonín Dušek, Tomáš Urban.
     
    22:50
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hostům se daří srovnat! Před Pöpperlem tečuje nahozený puk PETR NEDVĚD, domácí gólman nedokázal zareagovat. Liberci se tak daří srovnat v úvodu druhé třetiny po ubráněném oslabení. Gól musel potvrdit videorozhodčí. Asistence: Tomáš Urban, Martin Čakajík.
     
    14:38
    Sparta právě vstřelila branku!
    Jako první se dnes radují domácí sparťané, kteří tak proměňují mírný tlak z posledních minut. Odražený puk se dostal do ideální pozice pro VLADIMÍRA SIČÁKA, který ho z voleje napálil směrem k pravé tyči. Melicherčík puk sice zasáhl, ten se ale, pro hosty velmi nešťastně, těsně doklouzal za brankovou čáru. Melicherčík by potřeboval asi jen o setinu sekundy více času, aby puk stihl zastavit. Asistence: Lukáš Pech.
    Marken.cz

    Jiří Liebreich

    Branky a nahrávky: 15. Sičák (Pech), 32. Ton (Kubát, Hlinka), 43. Kubát (Rachůnek I.), 44. Pech (Buchtele, Švrček), 47. Krejčík (Kumstát, Buchtele) – 23. Nedvěd (Urban, Čakajík), 28. Filippi (Dušek, Urban)


    HC Sparta Praha: Pöpperle (Král) – Kubát, Piskáček, Švrček, Krejčík, Sičák, Philipp (A), Hrbas – Ton, Hlinka (A), Rolinek (C) – Kumstát, Pech, Buchtele – Klimek, Přibyl, I. Rachůnek – Simon, Bahenský, Forman. Trenér: Josef Jandač.
    Bílí Tygři Liberec: Melicherčík (Schwarz) – Hunkes, Čutta, Voráček, Výtisk (A), Čakajík (A), Derner, Šimek – Urban, Nedvěd (C), Dušek – Bartek, Vampola, Bulík – Pospíšil, Filippi, Bulíř – Jass, Zacha, Víšek. Trenér: Pavel Hynek.

    Rozhodčí: Fraňo, Turčan – Bláha, Kostka

    Diváci: 6 113
    bahis siteleri