Třinec – Plzeň 3:0 (kon.) | Litvínov – Chomutov 2:1 (kon.) | Kometa Brno – Vítkovice 5:1 (kon.)
Kladno – Pardubice 1:4 (kon.) | Slavia – Mountfield HK 1:2 (kon.) | K. Vary – Zlín 3:4 (kon.)
Sparta – Liberec 5:2 (kon.)
konec
Rytíři Kladno
1:4 (1:0, 0:2, 0:2)
HC Dynamo Pardubice
Pátek 01.11.2013, 18:00 • ČEZ Stadion, Kladno • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:39
    Pardubice právě vstřelily branku!
    A je hotovo. PETR SÝKORA se dostal do brejku, jeho první střelu vyrazil Chábera, ale na dorážku už neměl nárok. Další snadná trefa pro pardubického snajpra. Asistence: Marek Ďaloga.
     
    45:31
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Tohle je hloupá branka, kterou Kladno obrželo. Aniž by měli domácí puk, vydali se ve čtyřech napadat do útočného pásma a za to jsou potrestáni. Zohorna v přečíslení našel PETRA SÝKORU a ten měl snadnou úlohu. Asistence: Tomáš Zohorna, Jan Semorád.
     
    38:49
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Dlouhá přihrávka z vlastního obranného pásma posadila do brejku TOMÁŠE NOSKA a ten se zachoval jako střelec. Po krátké kličce do bekhendu zamířil mezi nohy Chábery. Asistence: Blaž Gregorc.
     
    33:41
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Teď už to vyšlo. Brance sice bylo blíž spíš na druhé straně, ale domácí pozapomněli na zadní vrátka, kam se hosté vydali do přečíslení. Po křížné nahrávce trefil přesně LUKÁŠ RADIL. Asistence: Robert Kousal, Tomáš Nosek.
     
    14:32
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Už Patera měl dobrou šanci, ale ztroskotal na Salfickém. Jenže domácí akci dohráli, Hlaváč přistrčil PETRU TENKRÁTOVI a ten střelou o horní tyč posílá Kladno do vedení. Asistence: Jan Hlaváč, Pavel Patera.
    Marken.cz

    Michal Sobotka

    Branky a nahrávky: 15. Tenkrát (Hlaváč, Patera) – 34. Radil (Kousal, Nosek), 39. Nosek (Gregorc), 46. Sýkora (Zohorna, Semorád), 56. Sýkora (Ďaloga)


    Rytíři Kladno: Chábera (Cikánek) – Kaberle, D. Růžička, Doudera, Procházka, Jankovič, P. Hořava, Černošek – Hlaváč, Patera, Tenkrát – Rudovský, Dragoun, Treille – Machač, Kuchler, Eberle – Havlíček, Lukáč, Strnad.
    HC Dynamo Pardubice: Salfický (M. Růžička) – Ďaloga, Benák, Kočí, Píša, Vašíček, Gregorc – Zohorna, Cetkovský, Sýkora – Nosek, Kousal, Radil – Starý, Marha, Tybor – Semorád, Číp, Půhoný.

    Rozhodčí: Pavlovič, Hrubý – Flegl, Štofa

    Diváci: 3451
    bahis siteleri