Žilina – Poprad 2:5 (kon.) | Zvolen – Košice 3:1 (kon.) | Skalica – Nitra 2:7 (kon.)
Trenčín – Banská Bystrica 0:5 (kon.) | Piešťany – Martin 4:1 (kon.)
konec
ŠHK 37 Piešťany
4:1 (2:1, 0:0, 2:0)
HK VITAR Martin
sk Pátek 01.11.2013, 18:00 • Easton Aréna, Piešťany • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    52:20
    Piešťany dali gól!
    Ani som nestihol dopísať a o 12 sekúnd po treťom góle sa strelou z ľavej strany na lapačku sa premiérovo v sezóne presadzuje MICHAL PEŠKO. Tréner Babka si následne berie oddychový čas.
    Asistencia: Bartánus, Cuník.
     
    52:08
    Piešťany dali gól!
    Rýchle nohy Václava Stupku sa teraz predviedli v plnej paráde. Stupka po ľavej strane prešprintoval čo sa dalo, prihral na stred pod seba, kde bol MARCEL HOLOVIČ, ktorý strelou medzi nohy strieľa tretí gól.
    Asistencia: Stupka.
     
    14:27
    Piešťany dali gól!
    Šťastie na domácich hokejkách. TIBOR MELICHÁREK hľadal v dobrej pozícii pred bránkou Salijiho, jeho prihrávku zrazil brániaci Perniš medzi nohy brankára Čecha.
    Asistencia: Nemec.
     
    05:49
    Piešťany dali gól!
    Vyrovnané. Puk do pásma potiahol Drgoň, jeho strela sa od konšturkcie dostala na hokejku Ručkaya, ten dobre okamžite priťukol pred bránku, kde číhal osamotený MAREK BARTÁNUS, ktorý nemal problém zakončiť.
    Asistencia: Ručkay, Drgoň.
     
    01:43
    Martin dal gól!
    Ešte väčšia chyba Borisa Valábika na modrej, PETER GALAMBOŠ mu vzal puk a keďže Valábik mu vôbec nestíhal, mal dostatok času a poľahky prekonal Tomeka blafákom na vyrážačku.
    Bez asistencie.

    Vlado Zimányi

    Branky a nahrávky: 6. Bartánus (Ručkay, Drgoň), 15. Melichárek (Nemec), 53. Holovič (Stupka), 53. Peško (Bartánus, Cuník) – 2. Galamboš


    ŠHK 37 Piešťany: Tomek – Cuník, Bučka, Nemec, Melichárek (C), Saliji – Valábik, Brňák, Stupka, Holovič, Lušňák – Biro, Drgoň, Bartánus, Peško, Ručkay – Hruška, Toman, Románek, Mišura, Haring
    Tréner: Milan Klement

    HK VITAR Martin: Čech – Smrek, Brcko, Rožník, Galamboš, Pokrivčák – Novotný, Tupý, Markovič, Beran (C), Šugár – Perniš, Ďatelinka, Themár, Dírer, Cíger – Fillo, Pokorný, Žáčik, Jurášek
    Tréner: Daniel Babka

    Rozhodčí: Konc D. – Ščensný, Tvrdoň

    Diváci: 1240
    bahis siteleri