Žilina – Poprad 2:5 (kon.) | Zvolen – Košice 3:1 (kon.) | Skalica – Nitra 2:7 (kon.)
Trenčín – Banská Bystrica 0:5 (kon.) | Piešťany – Martin 4:1 (kon.)
konec
HK DUKLA Trenčín
0:5 (0:0, 0:2, 0:3)
HC´ 05 Banská Bystrica
sk Pátek 01.11.2013, 17:00 • Zimný štadión Pavla Demitra • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    58:55
    Banská Bystrica dala gól!
    Hostia si ešte vylepšujú skóre, vyhrali vhadzovanie v útočnom pásme, podržali puk na hokejkách. White šikovne našiel z ľavejs strany úplne voľného HEIZERA na pravom kruhu a ten do odkrytej bránky dokončuje deklasovanie domáceho tímu.
     
    51:28
    Banská Bystrica dala gól!
    Hostia uštedrujú Dukle ďalší úder, od modrej poslal do klbka tiel puk WHITE a puk po teči skončil za chrbátom bezmocného Lašáka, ktorý mal absolútne zakrytý výhľad.
     
    45:10
    Banská Bystrica dala gól!
    WHITE predviedol dôraz pred bránkou Dukly, okrem prvej strely sa dostal ešte aj k dorážke a zvýšil vedenie svojho tímu na 3:0.
     
    28:01
    Banská Bystrica dala gól!
    Absolútny chaos v obrane Dukly hostia využili na druhý gól. V strednom pásme sa zabudol Ďurčo a Meland poza jeho chrbát ušiel do brejku. S jeho zakončením si domáci brankár poradil, ale puk sa odrazil pred odkrytú bránku, kde ani traja hráči Dukly nevedeli pokryť nabiehajúceho Kaduru, ktorý nemal problém trafiť odkrytú bránku Dukly.
     
    25:31
    Banská Bystrica dala gól!
    Hostia sú stále lepším tímom a potvrdzujú to otváracím gólom. Dukla pustila na ľavej strane do zakončenia Lampera, puk Lašák ešte vyrazil, ale do prázdnej bránky ho pohodlne doklepol MÁRIO LUNTER.

    Marián Vychovalý

    Branky a nahrávky: 26. Lunter (Lamper), 29. Kadura (Meland), 46. White (Handlovský, Kafka), 52. White (Saracino, Kafka), 59. Heizer (White, Kafka)


    HK DUKLA Trenčín: Lašák (Kutej) – Nemčík, Lintner, Ďurčo, Bagin, Čerešňák, Habšuda, Markovič, Ryzák – Petrovický, Pavlikovský, Komínek – Šimíček, Troliga, Kútny – Bustin, Nemček, Stantien – Palák, Rusnák, Vaculín
    HC´ 05 Banská Bystrica: Kalemba (Hollý) – Saracino, Martin, Macháček, Meland, Rosandič, Styk, Devečka, Bambúch – Handlovský, White, Kafka – Macík, M.Hudec, Kadura – Lamper, Zigo, Lunter – Fajčák, Heizer, Matúš Chovan

    Rozhodčí: Kubuš – Holienka, Valach
    bahis siteleri