Tango Brno – Sparta 5:3 (kon.) | Chrudim – Slavia 8:1 (kon.) | Benago Praha – Hradec Králové 3:2 (kon.)
konec
FK Chrudim
8:1 (7:1)
SK Slavia Praha
Pátek 01.11.2013, 20:10 • Sportovní hala Chrudim • 1. Futsal liga
     
    35:42
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Domácí futsalisté se ve druhém poločase přece jen prosazují! Milimetrová přihrávka našla ZDEŇKA CHMELÍKA, ten udělala dva rychlé kroky a nekompromisní střelou po zemi propálil slavistického brankáře Kučeru – 8:1!
     
    16:46
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Gólostroj Era-Packu pokračuje! Rozehrávka rohového kopu skončila na noze TOMÁŠE KOUDELKY, který z voleje poslal balon do horní poloviny slavistické branky – 7:1!
     
    11:23
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Když Roman Mareš nemůže gól dát, s vekou radostí ho připraví. Tentokrát Mareš našel před brankou sice tísněného LUKÁŠE REŠETÁRA, který ale i přes tento fakt dokázal procpat míč do sítě – 6:1!
     
    08:45
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Chrudimští zaokrouhlují svůj střelecký účet na pět! TOMÁŠ KOUDELKA postupoval sám na brankáře Kučera a stejně jako před chvílí Douglas si ho obhodil a o tyč rozvlnil síť – 5:1!
     
    06:44
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Domácí futsalisté ale odmítají jakékoliv debaty a znovu podlamují slávisty na kolena! Autorem gólu je znovu DOUGLAS, který si tentokrát vzal míč, udělal kličku do středu a umístil balon přesně k tyči – 4:1!
     
    04:54
    Slavia právě vstřelila branku!
    Hosté se také zapisují do střelecké listiny a ukončují 296 minut dlouhou sérii bez vstřelení gólu do sítě Chrudimi! MARTIN SOP obral o míč Rešetára, šel sám na brankáře a střelou po zemi o tyč dostal balon do sítě – 3:1!
     
    04:43
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Odehráno ještě není ani pět minut a o vítězi je již s největší pravděpodobností rozhodnuto! DOUGLAS se zjevil za obránci soupeře a lehkým obhozením nedal Kučerovi žádnou šanci – 3:0!
     
    02:25
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Tak to byla další okulahodící akce chrudimského Era-Packu! LUKÁŠ REŠETÁR přihrál na nohu před brankou naprosto volného Tomáše Koudelku. Chrudimský hráč se se zakončením neunáhlil, míč svému spoluhráči vrátil a ten ho doklepl do sítě – 2:0!
     
    01:34
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Drtivý tlak chrudimského týmu nese ovoce již ve druhé minutě! ROMAN MAREŠ dostal přihrávku a z velké vzdálenosti poslal míč přímo do šibenice Kučerovy branky – 1:0"

    Petr Dejnožka

    Branky: 1. Mareš R., 2. Rešetár (Koudelka), 4. Douglas, 6. Douglas, 8. Koudelka, 11. Rešetár (Mareš R.), 16. Koudelka, 35. Chmelík – 4. Sop

    Karty:   2. Brychta (SLA), 28. Krátký (SLA)


    FK Chrudim: Žďánský (Olinha, Meller) – Mareš R., Max, Kopecký, Olinha, Douglas, Rešetár, Felipe, Koudelka, Chmelík, Slováček
    SK Slavia Praha: Kučera (Krajč) – Brychta, Eisenreich, Šimon, Oliva, Sop, Novotný, Konta, Krátký, Matějka

    Rozhodčí: Trlida, Ježek
    bahis siteleri