Omsk – Nižněkamsk 4:2 (kon.) | Barys – Ufa 3:2 (kon.) | Chanty-Mansijsk – Čeljabinsk 3:4 (po pr.)
Jekatěrinburg – Magnitogorsk 5:4 (1:0 po s.n.) | Čerepovec – Riga 0:1 (kon.) | Jaroslavl – CSKA Moskva 1:3 (kon.)
Mytišči – Lev 0:4 (kon.) | Petrohrad – HC Slovan 4:2 (kon.) | Spartak Moskva – Chabarovsk 1:0 (kon.)
Minsk – Vladivostok 3:4 (0:1 po s.n.) | Doněck – Novosibirsk 1:2 (kon.) | Záhřeb – Novokuzněck 4:3 (1:0 po s.n.)
konec
Avangard Omsk
4:2 (1:0, 3:2, 0:0)
Neftěchimik Nižněkamsk
Pátek 01.11.2013, 13:00KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    37:22
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Hosté chvíli na to přidávají druhou trefu. Tolpeko objel domácí bránu, mezi kruh našel NIKOLAJE BĚLOVA, který propálil skrumáž těl před domácím brankářem i Garona samotného. Hosté jsou rázem skoro na dostřel. Asistence: Denis Tolpeko,Bogdan Jakimov.
     
    35:20
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Hosté rychle využívají přesilovou hru a poprvé v zápase se střelecky prosazují. Po pravém křídle prchl Ljudučin, puk ještě stihl předložit na druhou stranu dojíždějícímu ANDREJI TARATUCHINOVI, který pohotově doklepl puk do volné brány. Asistence: Roman Ljudučin, Bogdan Jakimov.
     
    31:52
    Avangard právě vstřelil branku!
    Domácí Omsk přidává čtvrtou branku v duelu a zároveň využívá dvojnásobnou přesilovou hru. Puk za záda Sudnicina dopravil ALEXANDER POPOV. Asistence: Alexander Frolov, Sergej Kosticyn.
     
    30:25
    Avangard právě vstřelil branku!
    Domácí přidávají třetí branku! Z přečíslení tří proti dvěma se ke střele z pravého křídla dostal Denis Kuljaš, jeho ránu tečoval ještě šikovně SERGEJ KOSTICYN za záda hostujícího gólmana. Asistence: Denis Kuljaš, Andrej Ivanov.
     
    24:49
    Avangard právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do dvoubrankového vedení! Z pravého křídla se ke střele dostal domácí kapitán SERGEJ KOSTICYN, který se štěstím překonal hostujícího brankáře pod vyrážečkou. Sudnicin toho asi mnoho přes clonícího obránce neviděl a tak mu puk prošel až do sítě. Asistence: bez asistence.
     
    03:39
    Avangard právě vstřelil branku!
    Domácí se ihned po buly dostávají do vedení. Domácí v útočném pásmu vyhráli buly, puk se dostal k levému mantinelu k DENISU KAZJONOVI, který švihem zaskočil Sudnicina. Hostující brankář na tento puk přes několik clonících hráčů moc dobře neviděl a ten mu tak zaplul přesně k levé tyči. Asistence: Semjon Žerbecov, Roman Berdnikov.

    Pavel Kuba

    Branky a nahrávky: 4. Kazjonov (Žerbecov, Berdnikov), 25. Kosticyn, 31. Kosticyn (Kuljaš, Ivanov), 32. Popov (Frolov, Kosticyn) – 36. Taratuchin (Ljudučin, Jakimov), 38. Bělov (Tolpeko, Jakimov)


    Avangard Omsk: Garon (Mezin) – Baranka, Blaťák, Kuljaš, Pivcakin, Lukančikov, Vorobjov, Jegoršev, Miljukov – Popov, Pěrežogin, Kazakov – Semin, Kosticyn, Frolov – Kurjanov, Růžička, Ivanov – Žerbecov, Berdnikov, Kazjonov.
    Neftěchimik Nižněkamsk: Sudnicin (Mamedov) – Bělov, Šulakov, Ščitov, Mamašev, Berezin, Kosmačjov, Beljakov – Osala, Koukal, Milovzorov – Ljuduchin, Taratuchin, Jakimov – Tolpeko, Cibák, Polygalov – Chorchrjakov, Kulikov, Komaritsij, Alševskij.

    Rozhodčí: Kadrjov, Vasiljev – Sadovnikov, Šeljanin
    bahis siteleri