Omsk – Nižněkamsk 4:2 (kon.) | Barys – Ufa 3:2 (kon.) | Chanty-Mansijsk – Čeljabinsk 3:4 (po pr.)
Jekatěrinburg – Magnitogorsk 5:4 (1:0 po s.n.) | Čerepovec – Riga 0:1 (kon.) | Jaroslavl – CSKA Moskva 1:3 (kon.)
Mytišči – Lev 0:4 (kon.) | Petrohrad – HC Slovan 4:2 (kon.) | Spartak Moskva – Chabarovsk 1:0 (kon.)
Minsk – Vladivostok 3:4 (0:1 po s.n.) | Doněck – Novosibirsk 1:2 (kon.) | Záhřeb – Novokuzněck 4:3 (1:0 po s.n.)
konec
Barys Nur-Sultan
3:2 (2:0, 0:2, 1:0)
Salavat Julajev Ufa
Pátek 01.11.2013, 14:00 • Kazachstán Sports Palace (4100) • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    45:48
    Astana právě vstřelila branku!
    Někdy stačí málo a mění se skóre. Zakřiknutí domácí dlouho nic nepřevedli, až teď zaúřadovala první formace, která se dnes stará o všechny góly. Dawes krásným pasem našel BRANDONA BOCHENSKIHO, který z pravé strany kruhu napřáhl naprosto přesně a překonal marně se natahujícího Volkova. Trochu šok pro hosty, ale domácí potřetí v duelu vedou. Asistence: Maxim Semjonov, Nigel Dawes.
     
    24:56
    Ufa právě vstřelila branku!
    A začínáme od znovu. Totální kolaps domácího týmu v této třetině znamená vyrovnání. Obrana znovu zůstala v nedbalkách a nechala kolem sebe projet DMITRIJE MAKAROVA, který zakončil bekhendem na dlouhou hůl. Trefa to byla naprosto přesná a znamená vyrovnání. Asistence: ldar Isangulov, Teemu Hartikainen.
     
    21:47
    Ufa právě vstřelila branku!
    TEEMU HARTIKAINEN snižuje na rozdíl jediné branky. Celou akci vypracoval obránce Kolcov, který si najel do prostoru mezikruží a místo střely našel připraveného finského střelce. Ten střelou lehce nad ledem překonává Ahonena. Ufa je tak zpět ve hře, když využívá přesilovou hru. Asistence: Kirill Kolcov, Anton Babčuk.
     
    15:57
    Astana právě vstřelila branku!
    Domácí byli při chuti a je z toho druhý gól v síti nešťastného Volkova. BRANDON BOCHENSKI se dostal sám před jeho bránu a jeho zakončení bylo fantastické. Podíval se, kde je volný prostor a trefil levou šibenici hostující svatyně. Když se to umí, pak je to brnkačka. Hozená rukavice pro Salavat, který nehrál špatně, ale dvakrát inkasoval a bude to mít na horké kazašské půdě velice těžké. Asistence: Dustin Boyd, Vladimir Grebešnikov.
     
    13:05
    Astana právě vstřelila branku!
    A tak udeřilo na druhé straně. Před bránu se dostal Bochenski a měl obrovské množství prostoru, jenže ani nadvakrát nedokázal Volkova překonat. Co se však nepovedlo jemu, napravil jeho spoluhráč. Následně se totiž ke kotouči dostal NIGEL DAWES a ten z mezikruží propálil ruského brankáře. Barys tak otevírá účet dnešního mače. Bez asistence.

    Roman Zajíček

    Branky a nahrávky: 14. Dawes, 16. Bochenski (Boyd, Grebešnikov), 46. Bochenski (Semjonov, Dawes) – 22. Hartikainen (Kolcov, Babčuk), 25. Makarov (Isangulov, Hartikainen)


    Barys Nur-Sultan: Ahonen (Poluektov) – Litviněnko, Lundin, Savčenko, Lakiza, Semjonov, Blochin, Grebešnikov – Dawes, Boyd, Bochenski – Žajlauov, Starčenko, Antropov – Ruděnko, Upper, Romanov – Poliščuk, Rachmanov, Gavrilin.
    Salavat Julajev Ufa: Volkov (Vasilevskij) – Isanglulov, Višněvskij, Babčuk, Kulda, Zubarev, Kolcov, Gurkin – Chlystov, Záborský, Mereskin – Makarov, Filatov, Hartikainen – Kaigorodov, Pilhström, Mirnov – Stěpanov, Gluchov, Slepyšev, Pankov.

    Rozhodčí: Gašilov, Komarov – Streltsov, Tarasov
    bahis siteleri