Košice – Poprad 5:0 (kon.) | Trenčín – Žilina 3:1 (kon.) | Skalica – Martin 1:2 (po s.n.)
Zvolen – Nitra 4:0 (kon.) | Piešťany – Banská Bystrica 4:3 (2:1 po s.n.)
konec
HKM Zvolen
4:0 (1:0, 2:0, 1:0)
HK Nitra
sk Neděle 03.11.2013, 17:00 • Zimný štadión Zvolen • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 17:00.
     
    Pekné nedeľné popoludnie prajem všetkým, ktorí majú radi najrýchlejšiu kolektívnu hru na svete, a teda hokej!

    Naša najvyššia hokejová súťaž – Tipsport extraliga pokračuje rýchlym tempom a pred krátkou pauzou, ktorú vyplní naša národná reprezentácia účasťou na Nemeckom pohári si ešte vychutnáme 19. kolo extraligy, ktoré ponúka viacero atraktívnych zápasov.
    Jeden taký sa dnes odohrá aj na Zvolenskom zimnom štadióne, kde si sily zmerajú veľkí rivali, domáci HKM ZVOLEN a hostia HK NITRA.

    Veľký súboj sa dnes neočakáva len na ľade, ale aj v hľadisku. Zvolenský Ultras, ktorý sa prezentuje pod názvom "Persona non grata" sa vie zmobilizovať v peknom počte, dnes určite bude hnať svojich hokejistov za ďalšími dôležitými tromi bodmi do tabuľky a spod Zobora by mala pod Pustý hrad pricestovať aj silná enkláva fanúšikov z Nitry!
    Máme sa teda na čo tešiť, poďme si ešte v krátkosti predstaviť obidve mužstvá..
     
    HKM ZVOLEN"Bryndziari" pomaličky vstávajú v poslednom čase z popola a svoju stúpajúcu formu potvrdili po výbornom celozápasovom výkone trojbodovým zápisom proti veľkému favoritovi a doterajšiemu lídrovi súťaže, HC Košice. Dnes určite budú chcieť pokračovať v nastolenom trende, no proti Nitre to nebudú mať ani náhodou ľahké.
    Zvolenu sa konečne podarilo odraziť zo samého dna tabuľky a momentálne sa nachádzajú s 22 bodmi, negatívnym skóre 40:51 na 9.mieste, no pri zhode rôznych okolností budú môcť dnes poskočiť na priečku zaisťujúcu play off. Bilancia HKM je 6 výhier a 13 prehier (4 neboli v riadnom hracom čase).
    Z posledných piatich zápasov dokázali síce hráči Zvolena vyhrať len jeden, s Košicami 3:1, ale zo štyroch prehratých až v troch vydolovali aspoň po bode, kedže sa ich prehry nerodili v riadnom hracom čase. Postupne podľahli Piešťanom (4:5pp), Skalici (2:4), Žiline (3:4pp) a nakoniec sa netešili ani v Poprade (3:4sn), kde však v polovici stretnutia viedli už 3:0! Spomínaný posledný duel proti lídrovi z Košíc ich však určite povzbudil aj po psychickej stránke, prebudil sa konečne aj strelec Peter Zuzin, ktorý ku svojim doterajším deviatim asistenciám pridal aj prvé dva góly v sieti súperov.
    Vrásky na čele zvolenskému trénerovi Júliusovi Šuplerovi robia početné zranenia v kádri. Dnes určite nenastúpi veľká útočná opora Andrej Podkonický, ktorý sa zranil v prvej tretine súboja s Košicami a má pravdepodobne problémy s väzivami v kolene, musí sa podrobiť magnetickej rezonancii, ktorá ukáže ako dlho bude chýbať zvolenskému "A tímu". V tom istom zápase sa zranil aj obranca Ľubor Pokovič a už dlhodobejšie sú mimo Patrik Huňady a Jaroslav Hertl. Zvolenský kouč však svojim zverencom napriek početným absenciám dôveruje: "Verím, že v nedeľu opäť ukážeme maximum a zopakujeme dobrý výkon. Mužstvo odmieta byť tam kde padlo, je to pre všetkých skúška, v ktorej sa musia prejaviť".

    Naopak dnes bude mať poslednú šancu presvedčiť trénerov a vedenie Zvolena český obranca Jan Platil, ktorý je pod Pustým hradom na skúške a bez zmluvy môže odohrať len dva zápasy, prvý hral v piatok a ten druhý bude práve dnes s Nitrou...
     
    HK NITRA – forma "Corgoňov" je obdivuhodná. Z posledných 11 stretnutí prehrali len jeden, aj to po predĺžení v Trenčíne (3:4). Nitra sa nachádza na skvelom 2. mieste s 39. bodmi a skóre 62:36 a neustále dýcha na chrbát Košiciam, ktoré dnes môže predbehnúť a reprezentačnú prestávku teda stráviť v pozícii lídra celej súťaže. Ich bilancia je presne opačná ako u HKM, a teda 13 výhier a 6 prehier.
    Tak isto ako pri Zvolene, aj tu si pripomenieme posledných 5 výsledkov "Corgoňov". Najprv dokázali pohodovo vyhrať v Martine (5:1), potom v priamom súboji o druhé miesto vo skvelej atmosfére na domácom štadióne porazili silnú Banskú Bystricu (5:3), v ďalšom zápase podľahli trenčianskej Dukle (3:4pp), potom si Robert Kristan dokázal udržať čisté konto v stretnutí s Piešťanmi (2:0) a v poslednom, piatkovom dueli doslova rozniesli po ľade nemohúcich Skaličanov po výsledku 7:2. Zaujímavosťou je, že Nitra ešte doma neprehrala ani jeden zápas, takže všetky prehry prišli na ľade súperov. Vedúcimi osobnosťami v tíme Nitry sú určite slovinský reprezentačný brankár Robert Kristan, ktorý však dnes v bráne hostí nenastúpi, kedže dostal o deň viac voľna pre reprezentačné povinnosti. Ďalej je to vedúci muž kanadského bodovania celej súťaže, nestarnúci Jozef Stümpel, rodený kanonier Roman Tománek a z obrany by som vystihol asi Dušana Mila, či Petrov, Königa a Ordzovenského.
    Do Nitry sa z pôsobenia v Košiciach vrátil tvrdý a nekompromisný obranca Michal Novák, tak uvidíme, či dnes budeme svedkami nejakého iskrenia na ľade, kedže vo Zvolene si po nose nenechá brnkať napríklad taký Jaroslav Obšut...
     
    Individuálne štatistiky hráčov oboch tímov:

    Percentuálna úspešnosť brankárov:

    Marek Šimko 91,19 (12. miesto) – Robert Kristan 92,78 (3. miesto)


    Produktivita obrancov:

    Michal Juraško 4+4 (7. miesto) – Dušan Milo 0+9 (6.miesto)


    Kanadské bodovanie:

    Kamil Brabenec 8+8 (12. miesto) – Jozef Stümpel 5+19 (1. miesto)
     
    Tabuľka Tipsport extraligy pred 19. kolom:


    1. Košice 19 58:39 41
    2. Nitra 19 62:36 39
    3. B. Bystrica 19 54:42 38
    4. Poprad 19 62:53 33
    5. Skalica 20 64:59 29
    6. Piešťany 20 44:50 26
    7. Žilina 19 58:57 24
    8. Trenčín 20 45:58 23
    9. Zvolen 19 40:51 22
    10. Martin 19 38:56 22
    11. SR 20 13 25:49 12
     
    Môj názor je, že tento zápas by si každý správny fanúšik Zvolena, či Nitry nemal nechať ujsť naživo, ale ak sa Vám to dnes náhodou nepodarí, budem veľmi rád, ak ostanete verní nášmu online prenosu, v ktorom sa Vám budem snažiť priblížiť všetky, viac, či menej zaujímavé okamihy dnešného stretnutia!
    Z komentátorskej pozície Vás zdraví a príjemny športový zážitok praje Jakub Bartko!


    Športu zdar, hokeju zvlášť!

    Bavme sa hokejom priatelia!
     
    Úvodné zostavy:

    HKm Zvolen: Šimko (Cibuľa) – Obšut, Juraško (C), Platil, Hraško, Mucha, Ťavoda, Pichnarčík – Chovan, Brabenec (A), Puliš – Baláž, Zuzin Peter, Škvaridlo – Zuzin Ľubor, Jurík, Ďaloga – Fekiač Viktor, Čanky, Urgas

    HK Nitra: Zima (Kristan) – Nádašdi, Milo (A), Ordzovenský, Novák Michal, Bača, Kuzma, Ďurkech, Hamrák – Kováčik (A), Chrenko, Novák Lukáš – Tománek, Stumpel (C), Ručkay Henrich – Segľa, Bajtek, Štumpf – Pupák, Kmeč, Piačka

    Rozhodca: Jura, Lauff – Bednár, Snášel.
     
    Rolba nám vyčistila ľad do hladka, fanúšikovia oboch táborov sa začali prekrikovať, už nám chýbajú len hokejisti a môžeme začať!
     
    Po hracej ploche sa premáva rozhodcovská štvorica dnešného duelu...
     
    A už nastupujú počnúc Radom Pulišom hráči domáceho HKM!
     
    Nemôžu tam chýbať ani hokejisti hostí spod Zobora...
     
    Zvolenskí fanúšikovia sa momentálne prezentujú krásnym choreom, ktorú tvorí červenomodrá kockovaná sektorovka podsvietená stroboskopmi.
     
    Pred začiatkom duelu si ešte vypočujeme štátnu hymnu Slovenskej republiky...
     
    O sebe dáva teraz vedieť aj približne stovka fanúškov z Nitry. Dnes tu bude určite vynikajúca atmosféra...môžeme začať! Bavme sa hokejom priatelia!
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:19
    Úvodné buly patrilo Zvolenčanom, ktorí sa hneď usadili vo svojom útočnom pásme.
     
    00:57
    Teraz pri puku Nitrania, ale nahodený puk od jedného z hosťujúcich obrancov si postrážili domáci hráči.
     
    01:45
    Megašanca Zvolena!! Michal Chovan nahodil puk pred brankára Zimu, tam už dobiedzali Puliš s Juríkom, ale ani snáď na štyrikrát ho nedokázali prekonať!! Toto môže domácich veľmi mrzieť...
     
    02:30
    Počas hry striedajú hráči oboch tímov, pri puku HKM za vlastnou bránou.
     
    03:06
    V útočnom pásme aj hráči Nitry, ale opäť nie nadlho.
     
    03:35
    Píska sa zakázané uvoľnenie, vhadzovať sa bude po pravej ruke brankára Zimu.
     
    04:06
    Vlado Baláž si nakorčuľoval po ľavej strane, príklepom vypálil bombu na Zimu, ale ten bol pozorný a puk kryje vo svojej výstroji.
     
    04:35
    Zvolen dal gól!
    Na úvodný gól sme vôbec nemuseli čakať dlho a je to tu! RADOVAN PULIŠ získal puk za nitrianskou bránou, pretlačil sa až pred ňu, na prvýkrát ešte nebol úspešný, ale bol dôrazný a tak sa presadil po úspešnej dorážke. Asistencie: Michal Chovan, Kamil Brabenec.
     
    05:53
    Domácich gól povzbudil a sú aj naďalej pri puku, ťažko sa však prebíjajú cez výborne sformovanú obranu Nitry.
     
    06:48
    Prečíslenie dvaja na jedného, Peter Zuzin sa to pokúsil riešiť samostatne strelou, Zima vyrážačkou vytlačil puk mimo bránu!
     
    07:49
    Vo Zvolene sa hrá výborný hokej, z jednej strany na druhú, hráči bojujú o každý kúsok ľadu.
     
    08:33
    Teraz hostia tlačia HKM v ich obrannom pásme, ale všetko to hrajú zatiaľ len po rohoch, nevedia sa dostať k strele.
     
    09:04
    Puk končí v hľadisku, vhadzuje sa v strednom pásme.
     
    09:56
    Vlado Baláž triafa len do korčulí nitrianskeho obrancu.
     
    10:35
    Nitrania sa oslobodzujú spod zvolenského tlaku len vyhodením puku na zakázané uvoľnenie.
     
    11:31
    Jaro Obšut teraz doslova zbúral Henricha Ručkaya krásny hitom.
     
    12:45
    Viktor Fekiač získal puk v strednom pásme, nakorčuľoval si k pravému kruhu, vypálil spoza nitrianskeho obrancu, ale Zima chytá.
     
    13:06
    Zvolenská štvrtá formácia dokázala roztočiť kolotoč v nitrianskom obrancom pásme, Milan Čanky triafa len bočnú sieť Zimovej brány.
     
    14:14
    Opäť Nitrania vo zvolenskom zovretí a opäť vyhadzujú len na zakázané uvoľnenie.
     
    14:23
    Jaro Obšut preveril pozornosť Zimu hneď po buly, ten chytá do lapačky.
     
    15:13
    Hráči Nitry drží puk na svojich hokejkách, ale len vo svojej tretine.
     
    16:22
    Po dlhšom čase strela z nitrianskych hokejoch na vychladnutého Šimka, ktorou sa prezentoval Juraj Ďurkech z ľavého kruhu, ale nebol úspešný.
     
    17:22
    Chybná rozohrávka Jakuba Zimu, ktorú zachytil Vlado Baláž, ten hneď posielal puk pred bránu hostí, ale tam ho nezachytil Tomáš Škvaridlo a tak sa nám skóre ani tentokrát nemení.
     
    18:39
    Martin Segľa páli od modrej čiary, ale triafa len ľavú tyčku Šimkovej brány!
     
    19:30
    Ľubor Zuzin bekhendom z bezprostrednej blízkosti neprekonáva brankára Zimu! Tak toto bola veľká šanca domácich...
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    Skončila sa nám prvá tretina dnešného zápasu, ktorá priniesla veľa vzruchu na oboch stranách. Aktívnejší však boli hráči domáceho HKM, ktorý svoj dobrý výkon korunovali hneď na začiatku v 5. minúte gólom Radovana Puliša. Nitrania trafili len tyčku, konkrétne, Martin Segľa, ale inak vážnejši neohrozili brankára Mareka Šimka. Myslím, že sa môžeme tešiť, čo nám prinesie ďalší priebeh zápasu.

    Ďalšia tretina začne približne o 17:43.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:23
    Pri puku z úvodu tretiny hostia, ale nie na dlho.
     
    21:09
    Peter Hraško poslal nádhernú kolmú prihrávkou na modrú útočnú čiaru svojmu spoluhráčovi Tomášovi Škvaridlovi, ale toho stihli rýchlo obkľúčiť nitrianski obrancovia.
     
    21:45
    Strela od Zvolenčanov, Zima chytá do lapačky, vhadzovať sa bude po jeho ľavej ruke.
     
    22:09
    Veľké pretlačánie sa pri mantineli, víťazne z toho vzišli zvolenskí hráči.
     
    22:25
    Ale následne sa previňujú zakázaným uvoľnením.
     
    22:59
    Teraz Zvolenčania rozdávajú hity na požiadanie, najprv Ján Ťavoda a potom aj Ján Mucha nič nedarovali nitrianskym hráčom.
     
    23:34
    Roman Tománek mohol ísť sám na Šimka po Platilovej chybe, ale vošiel do pásma skorej ako puk, píska sa teda ofsajd.
     
    24:15
    Domáci sa nevedia dostať z vlastného pásma vďaka výbornému forčekingu hosťujúcich hokejistov.
     
    24:59
    Ján Ťavoda po peknej spolupráci jeho spoluhráčov vystrelil švihom od modrej čiary, Zima vyrážal len tak tak vyrážačkou mimo svojej brány.
     
    25:47
    Budeme svedkami prvej početnej výhody v tomto zápase. Presilovku si zahrajú domáci hráči, kedže na trestnú lavicu odchádza hráč Nitry Dušan Milo za krosček.
     
    25:51
    Zvolen dal gól!
    Bleskovo využitá presilovka domáceho tímu! Je to také jednoduché. Stačilo len vyhrať buly, posunúť to na zvolenského obrancu JÁNA MUCHU, proti ktorému nevystúpil ani jeden z nitrianskych hokejistov a ten prepálil všetko, čo mu stálo v ceste. Puk prešiel pomedzi betóny prekvapeného Zimu.
     
    25:57
    Vylučovať sa bude aj na zvolenskej strane, dve minúty dostáva Tomáš Škvaridlo za podrazenie.
     
    26:40
    Nitra v pásme, ale je to bez strely.
     
    27:21
    Krásna strela Michala Nováka spomedzi kruhov, ešte krajší zákrok lapačkou Mareka Šimka!
     
    27:50
    Nitrania obstreľujú zvolenskú bránu z každej pozície, hrajú dobrú presilovku, ale už ju nevyužijú...
     
    27:57
    Zvolen s piatimi hráčmi.
     
    28:30
    Na štadióne vládne výborná atmosféra, bavia sa samozrejme predovšetkým fanúšikovia domáceho tímu.
     
    28:30
    Na ľade sa objavila nejaká nečistota, ktorá treba odstrániť a tak je hra nachvíľu prerušená.
     
    28:57
    Hostia zvýšili tempo a teraz obrovská šanca Mateja Hamráka a zázračný zákrok pravým betónom Mareka Šimka!
     
    29:21
    Útočnú snahu Zvolena zastavuje ofsajdový verdikt.
     
    30:00
    Teraz pre zmenu domáci pri chuti, v snahe streliť tretí rozdielový gól.
     
    30:37
    Lukáš Novák v peknej šanci, ale nedokázal prekonať už ležiaceho Šimka!
     
    31:58
    Zvolenčania sa dokázali na dlhší čas usadiť vo svojom útočnom pásme, puk sa dostal na modrú čiaru k Jánovi Ťavodovi, ten to napálil príklepom na Zimu, ktorý puk kryje vo svojej výstroji.
     
    32:59
    Je sympatické, že vždy keď sa na ľad dostane zvolenská štvrtá formácia, tak vždy dokáže urobiť riadny prievan v nitrianskej obrane.
     
    33:48
    Sledujeme viacero nepresnosti, hru ukľudne až zvolenský brankár Marek Šimko, ktorý prikryl puk o ľad.
     
    34:34
    Neistý zákrok na dvakrát Jakuba Zimu po nahodenom puku od Kamila Brabenca.
     
    35:05
    Nitra bude mať výhodu ďalej presilovej hry, na trestnú lavicu odchádza Milan Jurík za držanie hokejky.
     
    35:42
    Celkom komická situácia, kedy sa Nitrania asi polminútu nevedia dostať z vlastného obranného pásma pri svojej presilovke.
     
    36:00
    Strela Romana Tománka končí až na ochrannej sieti.
     
    09:50
    Zvolen sa výborne bráni a nepúšťa hostí takmer k ničomu.
     
    37:05
    Zvolen s piatimi hráčmi. Domáci sa pohodlne ubránili početnej výhody Nitry.
     
    37:38
    Zvolenčania sa hneď po ubránení presilovky hostí dostali do asi troch pekných šancí, ale Zima všetky, aj keď so šťastím, pochytal.
     
    37:55
    Tentokrát si presilovku zahrajú domáci hokejisti, dve minúty si odsedí Miroslav Pupák za držanie.
     
    38:19
    Michal Chovan našiel pred bránou Nitry Petra Zuzina, ale puk z jeho hokejky ide mimo brány!
     
    39:00
    Posledná minúta do konca druhej tretiny.
     
    39:54
    Zvolen dal gól!
    Tak toto bola nádhera vážení priatelia! Aj druhá presilovka domácich je využitá! Akcia na jeden dotyk po osi Baláž, Zuzin, Jurík. Posledný menovaný si vyrobil jedného nitrianskeho obrancu ako malého školáka, hádam ani sám nevie ako :) ... a bekhendom poslal puk k pravej tyčke Zimovej brány. Asistencie: Ľubor Zuzin, Vladislav Baláž.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    Skončila sa nám aj druhá tretina dnešného súboja. Hra bola vyrovnanejšia, ale kým Nitra svoje presilovky nedokázala využiť, domáci hokejisti sú v nich zatiaľ stopercentní a aj preto vedú po dvoch tretinách 3:0. Zdá sa, že sa nám druhýkrát v priebehu víkendu rodí vo Zvolene prekvapenie.

    Ďalšia tretina začne približne o 18:32.
     
    Ste pripravení na vyvrcholenie dnešného zápasu? Začíname tretiu tretinu!
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:21
    Úvodné buly pre Nitru, ale prvý zákrok patrí Jakubovi Zimovi.
     
    40:35
    Zlá správa pre všetkých zvolenských fanúšikov. Počas druhej tretiny sa zranil dôležitý hráč, útočník Kamil Brabenec. Podľa našich informácii má niečo s ramenom, ale nevieme nakoľko je to vážne.
     
    41:59
    Pri puku domáci hráči, ktorí sa nemajú absolútne kam ponáhľať a tak si h prihrávajú vo svojom pásme.
     
    42:47
    Nitrania trošku nepochopiteľne vyčkávajú na červenej čiare, akoby práve oni boli tím, ktorý vedie v tomto zápase...zaujímavé.
     
    43:51
    Tempo hry sa ani náhodou nepodobá na to z prvých dvoch tretín. Zdá sa, akoby obe mužstvá boli s dnešným výsledkom zmierené.
     
    44:30
    Vidíme množstvo nepresností na oboch stranách, počas hry striedajú hráči oboch celkov.
     
    46:00
    Strela Milana Juríka ide vysoko nad Zimovu bránu.
     
    46:26
    Martin Ďaloga oslabuje zbytočne svoj tím, keď dostáva 2 minúty za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou.
     
    46:51
    Roman Tománek chybuje na modrej čiare, domáci mohli ísť do prečíslenia ale Škvaridlovi sa puk zamotal medzi korčuľami.
     
    47:26
    Výborná práca Rada Puliša v obrannom pásme Nitry, ktorý sa tam krásne pohral s hráčmi Nitry. Vyslúžil si zato potlesk na otvorenej scéne.
     
    48:05
    Nitra asi nemá záujem zdramatizovať tento zápas, vo svojej presilovke ešte raz neohrozili bránu Mareka Šimka.
     
    48:22
    Dnešné stretnutie sleduje 1 707 divákov.
     
    48:26
    Zvolen s piatimi hráčmi. Domáci sa opäť pohodovo ubránili a kráčajú za trojbodovým zápisom.
     
    48:54
    Famózne zákroky Mareka Šimka a lá Dominik Hašek! Miroslav Pupák, ani Andrej Kmeč ho nedokázali prekonať. Pekné hokejové momenty.
     
    49:49
    Zvolen si zahrá tretiu presilovú hru, na trestnú lavicu odchádza Juraj Ďurkech za podrazenie. Pripomínam, že prvé dve početné výhody dokázali domáci využiť.
     
    50:38
    Peter Hraško teraz poriadne vypálil z ľavej strany od modrej čiary, Zima sa len zohol, aby to nedostal do masky.
     
    51:03
    Z tej istej pozície ako Hraško to skúšal aj Jaro Obšut, tentokrát Zima chytá do lapačky.
     
    51:49
    Nitra s piatimi hráčmi.
     
    52:12
    Martin Ďaloga mieril do pravého vinkla Zimovej brány, ten chytá lapačkou a ukľudňuje svoj tím.
     
    52:17
    Zvolen dal gól!
    Čo napísať k tomuto gólu. Opäť vyhraté buly, na ktorom bol úspešný Viktor Fekiač, puk sa dostal k Jánovi Muchovi a ten vymietol hádam aj toho najmenšieho pavúčika v pravom hornom rohu Zimovej brány! Pekný gól. Asistencia: Martin Ďaloga.
     
    52:52
    Diváci na štadióne pod Pustým Hradom sa bavia a hlasitým povzbudzovaním ženú svojich miláčikov za dôležitým víťazstvom nad favoritom z Nitry.
     
    53:38
    Michal Chovan mohol ísť sám na Zimu, ale tesne vošiel do ofsajdu.
     
    54:14
    Michal Juraško dostáva dve minúty a oslabuje svoj tím.
     
    54:43
    Zvolen sa dobre bráni a hostia sa nevedia dostať do svojho útočného pásma.
     
    55:20
    Strela Dušana Mila od modrej čiary, ale Šimka príliš nevystrašila.
     
    55:50
    Vzájomné vylúčenie po menšej šarvátke pri hráčskej lavici Zvolena. Potrestaní sú na domácej strane Michal Chovan a na hosťujúcej Filip Bajtek. Obaja za hrubosť.
     
    56:14
    Zvolen s piatimi hráčmi.
     
    56:40
    Domáci sa neudržali dlho v plnom počte a ďalším vylúčeným je Vladislav Baláž, ktorý dostáva dve minúty za nedovolené bránenie.
     
    57:20
    Hostia usadení vo svojom útočnom pásme, propagačná strela Michala Nováka, ale HKM sa už bráni vyhodením puku.
     
    57:43
    Ďalšie vylúčenie a opäť na strane HKM. Konkrétne je to Ľubor Zuzin, nedovolené bránenie.
     
    57:56
    Udrží si zvolenský brankár po výbornom výkone čisté konto aj napriek početnej nevýhode o dvoch hráčov?
     
    58:14
    Zakázané uvoľnenie na strane Nitry. Vhadzuje sa pred Zimom.
     
    58:42
    Jeden Zvolenčan je bez hokejky.
     
    58:40
    Zvolen so štyrmi hráčmi.
     
    59:36
    Šimkove skvelé zákroky! Zvolen vo veľkom zovretí...
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    Skončilo sa nám zaujímavé stretnutie 19. kola. Zvolenčania aj v dnešnom stretnutí potvrdili stúpajúcu formu a dokázali poraziť ďalšieho veľkého favorita, tím HK Nitra. Nitrianski hráči ťahali pred týmto zápasom šnúru 13. neprehratých zápasov za sebou, čo je famózne, no dnes sa to zastavilo. Za Zvolen sa presadil dvakrát Mucha, raz Puliš a raz Milan Jurík, za Nitru neskóroval nikto z hráčov a tak je záverečný rezultát 4:0!

    Ďakujem Vám za pozornosť a teším sa na ďalšie online prenosy, ktoré vám budem môcť ponúknuť zo Zvolenského zimného štadióna. (19:06:11)

    Jakub Bartko

    Branky a nahrávky: 5. Puliš (Chovan, Brabenec), 26. Mucha (Peter Zuzin), 40. Jurík (Ľubor Zuzin, Baláž), 53. Mucha (Ďaloga)


    HKM Zvolen: Šimko (Cibuľa) – Obšut, Juraško (C), Platil, Hraško, Mucha, Ťavoda, Pichnarčík – Chovan, Brabenec (A), Puliš – Baláž, Zuzin Peter, Škvaridlo – Zuzin Ľubor, Jurík, Ďaloga – Fekiač Viktor, Čanky, Urgas
    HK Nitra: Zima (Kristan) – Nádašdi, Milo, Ordzovenský, Novák Michal, Bača, Kuzma, Ďurkech, Hamrák – Kováčik, Chrenko, Novák Lukáš – Tománek, Stumpel, Ručkay Henrich – Segľa, Bajtek, Štumpf – Pupák, Kmeč, Piačka

    Rozhodčí: Jura, Lauff – Bednár, Snášel

    Diváci: 1 707
    bahis siteleri