Košice – Poprad 5:0 (kon.) | Trenčín – Žilina 3:1 (kon.) | Skalica – Martin 1:2 (po s.n.)
Zvolen – Nitra 4:0 (kon.) | Piešťany – Banská Bystrica 4:3 (2:1 po s.n.)
konec
HKM Zvolen
4:0 (1:0, 2:0, 1:0)
HK Nitra
sk Neděle 03.11.2013, 17:00 • Zimný štadión Zvolen • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    52:17
    Zvolen dal gól!
    Čo napísať k tomuto gólu. Opäť vyhraté buly, na ktorom bol úspešný Viktor Fekiač, puk sa dostal k Jánovi Muchovi a ten vymietol hádam aj toho najmenšieho pavúčika v pravom hornom rohu Zimovej brány! Pekný gól. Asistencia: Martin Ďaloga.
     
    39:54
    Zvolen dal gól!
    Tak toto bola nádhera vážení priatelia! Aj druhá presilovka domácich je využitá! Akcia na jeden dotyk po osi Baláž, Zuzin, Jurík. Posledný menovaný si vyrobil jedného nitrianskeho obrancu ako malého školáka, hádam ani sám nevie ako :) ... a bekhendom poslal puk k pravej tyčke Zimovej brány. Asistencie: Ľubor Zuzin, Vladislav Baláž.
     
    25:51
    Zvolen dal gól!
    Bleskovo využitá presilovka domáceho tímu! Je to také jednoduché. Stačilo len vyhrať buly, posunúť to na zvolenského obrancu JÁNA MUCHU, proti ktorému nevystúpil ani jeden z nitrianskych hokejistov a ten prepálil všetko, čo mu stálo v ceste. Puk prešiel pomedzi betóny prekvapeného Zimu.
     
    04:35
    Zvolen dal gól!
    Na úvodný gól sme vôbec nemuseli čakať dlho a je to tu! RADOVAN PULIŠ získal puk za nitrianskou bránou, pretlačil sa až pred ňu, na prvýkrát ešte nebol úspešný, ale bol dôrazný a tak sa presadil po úspešnej dorážke. Asistencie: Michal Chovan, Kamil Brabenec.

    Jakub Bartko

    Branky a nahrávky: 5. Puliš (Chovan, Brabenec), 26. Mucha (Peter Zuzin), 40. Jurík (Ľubor Zuzin, Baláž), 53. Mucha (Ďaloga)


    HKM Zvolen: Šimko (Cibuľa) – Obšut, Juraško (C), Platil, Hraško, Mucha, Ťavoda, Pichnarčík – Chovan, Brabenec (A), Puliš – Baláž, Zuzin Peter, Škvaridlo – Zuzin Ľubor, Jurík, Ďaloga – Fekiač Viktor, Čanky, Urgas
    HK Nitra: Zima (Kristan) – Nádašdi, Milo, Ordzovenský, Novák Michal, Bača, Kuzma, Ďurkech, Hamrák – Kováčik, Chrenko, Novák Lukáš – Tománek, Stumpel, Ručkay Henrich – Segľa, Bajtek, Štumpf – Pupák, Kmeč, Piačka

    Rozhodčí: Jura, Lauff – Bednár, Snášel

    Diváci: 1 707
    bahis siteleri