SR 18 – Topoľčany 5:7 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Detva 0:0 (17:00) | Prievidza – Trnava 3:2 (kon.)
Prešov – Pov. Bystrica 7:2 (kon.) | Senica – Spišská N. Ves 7:1 (kon.) | Michalovce – Bardejov 3:1 (kon.)
před zápasem
HK 32 Liptovský Mikuláš
0:0
HK Detva
sk Neděle 03.11.2013, 17:00 • ZŠ Liptovský Mikuláš • 1. liga (SR)
Partner:
     
    54:24
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Vyzerá to tak, že na staručkom zimnom štadióne sa dráma konať nebude. Liptáci si po tom ako dvakrát inkasovali pripisujú gól na 5:2, po tom ako puk sa dostal ku JURAJOVI KURICOVI, ktorý z pravej strany mieril presne do voľného priestoru. Asistencie: Ivan Leskovianský, Peter Bartík. (19:02:03)
     
    51:02
    Ďalšie vylúčenie na domácej strane a znovu to je za nedovolené bránenie. Na trestnú odchádza Lehocký.
     
    48:35
    Detva dala gól!
    Už len dva góly a zápas je vyrovnaný. Hostia hrali presilovku o dvoch hráčov, ktorú aj patrične využili. Kombinácia v okolí bráni a finálne zakončenie v podaní MAREKA HATAŠA. Asistencie: Branislav Srnka, Jakub Teper.
     
    48:05
    Trojica Liptovského Mikuláša bude čeliť dvojitej výhode na strane súpera. Na trestnú odchádza Bača za nedovolené bránenie + 10. minútový osobný trest.
     
    47:45
    Vylúčenie na strane domácich. Leskovianský odchádza za nedovolené bránenie.
     
    40:51
    Detva dala gól!
    Nakoniec prichádza aj gól zo strany hostí, ktorí sa po prvýkrát v zápase tešia z vedenia. Presný zásah si zapisuje FILIP JÁNOŠIK, ktorý prestrčil puk pomedzi betóny Palka. Asistencia: Vladimír Dolník.
     
    35:26
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Pokračuje domáca kanonáda, keď už štvrtý gól domácich pridáva miláčik publika FRANTIŠEK POLIAČEK, ktorý získal puk v útočnom pásme a z pravej strany namieril presne k hornej tyči. Brankár Auzins to podla mňa mohol zakročiť, ale sieť za jeho chrbtom sa natiahla. Auzins opúšťa bránu!
     
    34:59
    Ďalšia dobrá šanca Liptovského Mikuláša! Podobná situácia ako pred pár sekundami, lenže tentokrát to nebolo nahodenie z hokejky Vartovníka, ale priame zakončenie, ktoré včas vyrážačkou poslal do bezpečia brankár hostí.
     
    32:29
    Ako sme už spomínali, domáci budú zahrávať presilovku o dvoch hráčov. Na trestnú odchádza Georgievský – hákovanie.
     
    31:22
    Uvidíme ako sa domáci Liptovský Mikuláš predstaví v presilovke a či navýši skóre. Mikulášski hokejisti však aktuálne iba vo vlastnom pásme, kde začínajú s útokom. Po pár sekundách sa už dostali do pásma, nasleduje kombinácia.
     
    30:14
    Paráda mikulášskeho tímu, ktorí perfektne vykombinoval súpera v útočnom pásme. Broska našiel voľného Marcinka, ktorý sa obtočil okolo brány, zakončoval do voľného priestoru, lenže brankár Auzins perfektne lapačkou včasne reaguje.
     
    27:50
    Vylúčenie na strane hostí. Na trestnú odchádza Srnka za narazenie.
     
    26:17
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    12:0 to je aktuálne skóre mikulášskych hokejistov po troch posledných zápasoch. Na teraz sa po dlhšom čase strelecky presadil IVANA ROHÁČ, ktorý presnou strelou spomedzi kruhov nedal šancu brankárovi, ktorý už po tretíkrát kapituluje. Asistenciu si pripisuje Filip Mezovský.
     
    24:35
    Aktuálne sa venujme ak šanci na strane hostí. Detva sa po dlhšom čase tak vážnejšie prihlásila brankárovi Palkovi, keď zakončenie spomedzi kruhov z hokejky Srnku skončilo medzi betónami mikulášskeho brankára, ten ešte včas zasiahol lapačkou.
     
    19:30
    Šikovná akcia na strane domácich. Individuálne to skúsil Marcinko, ale ten mieril iba do vyrážačky brankára súpera. Po pár sekundách od menovaného autora prvého gólu dostal slovo cez zakončenie aj Poliaček, lenže po jeho blafáku a strele z backhandu sa skóre nemení – úspešný zákrok brankára Detvy.
     
    14:30
    Máme tu aj prvé vylúčenie na strane hostí. Na trestnú odchádza Dolník za podrazenie.
     
    10:39
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Pár sekúnd prešlo a Liptáci sa tešia už z druhého gólu v doterajšom priebehu zápasu. Najskôr mali síce dve šance hostia, lenže tí netrafili bránu. Následný útok domácich skončil gólom MARTINA MARCINKA, ktorý iba dorazil vyrazený puk pred bránou brankára súpera. Asistencia: Ondrej Broska.
     
    08:42
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Nečakaný gól, ktorý prekvapil azda všetkých prítomných na štadióne. Domáci hráči sa dostali do útočného pásma s jedným hráčom a to práve s autorom úvodného gólu. JURAJ KURIC prenikol individuálne pomedzi kruhy a len takou prekvapivou strelou na brankára otvára skóre. Osobne Vám poviem, že neviem ako tento puk mohol prejsť cez výstroj brankára hostí. Asistencia: Matúš Leskovianský.
     
    08:24
    Ďalšia dobrá šanca na strane hostí, ale ani tentokrát sa skóre nemení. Menšie zaváhanie v obrane domácich, ktoré mohol potrestať Fekiač, ale ten triafa iba bočnú sieť.
     
    05:20
    Vylúčenie na domácej strane, keď na trestnú odchádza Leskoviansky za seknutie. Druhá šanca pre hostí v presilovke.

    Tomáš Batiz

    Branky a nahrávky: 9. Kuric (Leskovianský), 11. Marcinko (Broska), 27. Roháč (Mezovský), 36. Poliaček, 55. Kuric (Leskovianský, Bartík) – 41. Jánošík (Dolník), 49. Hataš (Srnka, Teper)


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Palko (Duchoň) – Marcinko, Mezovský, Roháč, Devečka, Kuric, Lehocký, Špila, Matejka, Klepáč, Poliaček, Vartovník, Sajko, Broska, Piatka, Bartík, Nitriansky, Bača, Leskoviansky.
    HK Detva: Auzins – Goga, Hataš, Pač, Petro, Srnka, DOlník, Németh, Tóth, Trochta, Buda, Fekiač, Nociar, Rancevs, Teper, Georgievský, Jánošík, Šagát.

    Rozhodčí: Štec – Kalina, Vyšný
    bahis siteleri