SR 18 – Topoľčany 5:7 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Detva 0:0 (17:00) | Prievidza – Trnava 3:2 (kon.)
Prešov – Pov. Bystrica 7:2 (kon.) | Senica – Spišská N. Ves 7:1 (kon.) | Michalovce – Bardejov 3:1 (kon.)
před zápasem
HK 32 Liptovský Mikuláš
0:0
HK Detva
sk Neděle 03.11.2013, 17:00 • ZŠ Liptovský Mikuláš • 1. liga (SR)
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 17:00.
     
    Vítam vás aj pri prenose z hokejového diania 1. ligy konkrétne k zápasu 17. kola medzi Liptovským Mikulášom.

    Povedzme si ako sa posledné dni darilo obom tímom. Liptovský Mikuláš ma perfektnú formu, keď z posledných dvoch zápasov ťaží skóre 9:0, keď v stredu porazil Topoľčany vysoko 5:0 a v piatok slovenskú 18-tku 4:0. Vráťme sa tak trošku k zápasu zo stredy, v ktorom azda najviac zažiarila dvojica Poliaček a Palko, keďže útočník František Poliaček sa podieľal na štyroch presných zásahoch a Palko v mikulášskej bráne udržal čisté konto.

    Na druhej strane Detva bola taktiež úspešná, keď sa jej na vlastnom ľade podarilo zdolať Trnavu 2:0. Prvý gól prišiel už v samotnom úvode, keď v 5. minúte sa presadil strelecky Žilka. Ostatné minúty hry boli veľmi vyrovnané, i keď o strele nebolo núdza, keďže Trnava zaznamenala 40 zásahov pričom domáci 36, ale aj tak vyhrali. Druhý gól prišiel v druhej tretine, keď v 28. minúte zvyšoval Trochta.

    Pozrime sa aj na aktuálne postavenie tímov. Liptovský Mikuláš sa nachádza na 9. mieste so ziskom 15. bodov. Detva pred stretnutím obsadzuje piate miesto so ziskom 24. bodov.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    01:49
    Pozrime sa na dnešný zápas. Aktuálne domáci podnikajú útok smerom dopredu. Poliaček stredajší autor štyroch gólov potiahol puk po pravej strane, ale zakončenie z jeho hokejky neprišlo. Puk sa dostáva na stranu súpera.
     
    02:33
    Liptáci sa aj po chvíli opäť snažia dostať do útočného pásma. Ani tentokrát z toho nie je žiadne zakončenie, či ohrozenie. Pri tom ako hostia chceli rozohrať prišiel faul z domáceho stánku, takže po prvýkrát sa nám počet na ľade zmení.
     
    03:07
    V úvode presilovky dobrá šanca na strane hostí, keď strela Hataša od modrej minula len o centimetre bránu Palka. Mikulášsky brankár počas oslabenia ešte nemusel zasahovať.
     
    03:47
    Liptáci tak čelia oslabeniu súpera. Po druhýkrát sa do útočného pásma dostali hráči Detvy, ktorí ani tentokrát neohrozili bránu Palka, keď pri mantinely dobre zareagoval Sajko, získal puk a následne vyhodil cez všetky čiary.
     
    04:40
    V doterajšom priebehu zápasu sa nič vážne nestalo. Detva avšak tak trošku pohrozila pred bránou, ale odrazený puk pokryl do lapačky brankár Palko. Následné buly v útočnom pásme hostí zúžitkovali iba Liptáci, ktorí vyhodili puk do bezpečia.
     
    05:03
    Domáci hráči začínajú útokom z vlastného pásma. Bartík potiahol puk po ľavej strane, v strednom pásme našiel voľného Leskovianského, ktorý od mantinelu ohrozil bránu, keďže jeho strela skončila medzi troma tyčami, lenže zákrok Auzinsa bol namieste.
     
    05:20
    Vylúčenie na domácej strane, keď na trestnú odchádza Leskoviansky za seknutie. Druhá šanca pre hostí v presilovke.
     
    07:34
    Hostia zahrávajú už druhú presilovku, lenže skóre sa ani do teraz nemení. Detva síce kombinuje v útočnom pásme, ale zakončení je málo. Tentokrát to vyskúšal najskôr od modrej Rochta, ale obrana vykryla jeho pokus. Spomínaný hráč po pár sekundách našiel voľného spoluhráča pred bránou, ten však neuspel – Palkov dobrý zákrok.
     
    08:24
    Ďalšia dobrá šanca na strane hostí, ale ani tentokrát sa skóre nemení. Menšie zaváhanie v obrane domácich, ktoré mohol potrestať Fekiač, ale ten triafa iba bočnú sieť.
     
    08:42
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Nečakaný gól, ktorý prekvapil azda všetkých prítomných na štadióne. Domáci hráči sa dostali do útočného pásma s jedným hráčom a to práve s autorom úvodného gólu. JURAJ KURIC prenikol individuálne pomedzi kruhy a len takou prekvapivou strelou na brankára otvára skóre. Osobne Vám poviem, že neviem ako tento puk mohol prejsť cez výstroj brankára hostí. Asistencia: Matúš Leskovianský.
     
    10:39
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Pár sekúnd prešlo a Liptáci sa tešia už z druhého gólu v doterajšom priebehu zápasu. Najskôr mali síce dve šance hostia, lenže tí netrafili bránu. Následný útok domácich skončil gólom MARTINA MARCINKA, ktorý iba dorazil vyrazený puk pred bránou brankára súpera. Asistencia: Ondrej Broska.
     
    11:28
    Doterajší priebeh patrí jasne domácim, ktorí vyhrávajú rozdielom dvoch gólov. Aj nateraz sa zverenci Mariána Horvátha dostali do útočného pásma, keď strela Bartíka minula pravú hornú tyč. Liptáci však pokračujú v tlaku, keď po tejto šanci vyskúšal pozornosť brankára od modrej Mezovský, lenže brankár hostí bol úspešný.
     
    12:11
    Po buly v útočnom pásme domáci aj naďalej útočia do piateho tímu v tabuľke. Liptáci nadviazali po dvoch víťazstvách so skóre 9:0 doterajším náskokom 2:0. Útok síce na druhej strane, keď z ľavej strany zakončenie pokryl do lapačky Palko.
     
    13:02
    Do dobrej šance sa dostali aj hráči Liptovského Mikuláša, konkrétne tu na Liptove obľúbený František Poliaček, ktorý pred brankárom skúša blafák, ale lapačka Auzinska bola pozorná.
     
    14:30
    Máme tu aj prvé vylúčenie na strane hostí. Na trestnú odchádza Dolník za podrazenie.
     
    14:38
    Liptovský Mikuláš útočí počas vlastnej presilovky. Držanie puku na pravej strane a následná prihrávka na Baču, ktorý skúsil pozornosť brankára od modrej. Auzinis odpovedal pozorným zákrokom, keď jeho strelu vyrazil do bezpečia.
     
    15:54
    Presilovka Liptovského Mikuláša nie je ani naďalej využitá, i keď domáci majú celkom dobré šance. Po kombinácii sa zrodila zakončenia Nitriansky, lenže jeho pokus vyrazil brankár do bezpečia.
     
    16:53
    V závere prvej tretine sú mikulášski hráči čoraz viac pri chuti. Na teraz to skúšali hlavne obrancovi, ale tí svojimi zakončeniami od modrej neuspeli. Dúfame, že sa podarí nejaká akcia aj na strane hostí. Dolník síce potiahol puk cez stredné pásmo, Liptáci získali puk, ale je z toho iba zakázané uvoľnenie.
     
    17:33
    Presunuli sme sa tak do obranného pásma Liptovského Mikuláša. Po tom ako domáci vyhrali buly prichádza útok, ale ten sa rýchlo skončil. Dobrá šanca na starne Detvy, keďže pri zakončení zablokoval jeden z domácich obrancov strelu svojho súpera.
     
    18:15
    Postupná akcia Liptovského Mikuláša. Roháč síce potiahol puk po pravej strane. Následne sa o zakončenie postaral domáci Mezovský, ale jeho pokus bol medzi kruhmi zablokovaný.
     
    19:30
    Šikovná akcia na strane domácich. Individuálne to skúsil Marcinko, ale ten mieril iba do vyrážačky brankára súpera. Po pár sekundách od menovaného autora prvého gólu dostal slovo cez zakončenie aj Poliaček, lenže po jeho blafáku a strele z backhandu sa skóre nemení – úspešný zákrok brankára Detvy.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    Ďalšia tretina sa začne približne o 17:45.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    22:10
    Pozrime sa aj na druhé dejstvo dnešného stretnutia. Aktuálne sa hostia nachádzajú v útočnom pásme, ale zakončiť sa im nedarí. Liptáci sa dostali k puku, ale stále je to v ich pásme, takže zakončenie nie a nie prísť.
     
    22:53
    Doterajší priebeh zápasu je na oboch stranách vyrovnaný. Liptovský Mikuláš síce vyhráva rozdielom dvoch gólov, ale ani teraz sa skóre nemení. Pozornosť brankára vyskúšal Kuric, lenže jeho strelu Auzins vyrazil do bezpečia.
     
    24:35
    Aktuálne sa venujme ak šanci na strane hostí. Detva sa po dlhšom čase tak vážnejšie prihlásila brankárovi Palkovi, keď zakončenie spomedzi kruhov z hokejky Srnku skončilo medzi betónami mikulášskeho brankára, ten ešte včas zasiahol lapačkou.
     
    25:33
    Dnešný hokej sa musí prítomným divákov, ale aj Vám z nášho prenosu páčiť. Šancí je viacero na oboch stranách a určite je to jeden z kvalitnejších zápasov Liptákov. Tentokrát rýchly brejk, ktorý skončil aj strelou, lenže brankár Auzins nemusel na teraz zasahovať.
     
    26:17
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    12:0 to je aktuálne skóre mikulášskych hokejistov po troch posledných zápasoch. Na teraz sa po dlhšom čase strelecky presadil IVANA ROHÁČ, ktorý presnou strelou spomedzi kruhov nedal šancu brankárovi, ktorý už po tretíkrát kapituluje. Asistenciu si pripisuje Filip Mezovský.
     
    27:50
    Vylúčenie na strane hostí. Na trestnú odchádza Srnka za narazenie.
     
    28:53
    Liptovský Mikuláš sa dostáva počas presilovky do šancí, ale Leskoviansky sa teraz strelecky neujal, keď pred bránou zaváhal a zasiahol tak brankár Auzins.
     
    28:57
    Domáci hráči sú aj naďalej v útočnom pásme, ale to už na teraz nepatrí. Po tom ako Nitriansky stratil puk pri mantinely do útoku sa dostali hostia, ktorí prenikli popri ľavom mantineli. Dobré zakončenie Gogu, avšak Palko úspešne vyráža betónom.
     
    30:14
    Paráda mikulášskeho tímu, ktorí perfektne vykombinoval súpera v útočnom pásme. Broska našiel voľného Marcinka, ktorý sa obtočil okolo brány, zakončoval do voľného priestoru, lenže brankár Auzins perfektne lapačkou včasne reaguje.
     
    31:22
    Uvidíme ako sa domáci Liptovský Mikuláš predstaví v presilovke a či navýši skóre. Mikulášski hokejisti však aktuálne iba vo vlastnom pásme, kde začínajú s útokom. Po pár sekundách sa už dostali do pásma, nasleduje kombinácia.
     
    32:16
    Nakoniec to skončilo všetko strelecky na domácej strane. Puk v okolí Auzinsovej brány preletel popred bránu, no Klepáč prestrelil. Vylúčenie na strane hostí!
     
    32:29
    Ako sme už spomínali, domáci budú zahrávať presilovku o dvoch hráčov. Na trestnú odchádza Georgievský – hákovanie.
     
    33:13
    Liptáci počas presilovky robia naozaj rušno v pásme súpera, ale gól zatiaľ z toho nie je. Od modrej to vyskúšal Špila, ktorý však mieril iba do betónov brankára súpera.
     
    33:58
    Domáci hráči už hrajú presilovku len o jedného hráča, ale skóre mohli navýšiť! Puk sa dostal na modrú, kde si to na strelu pripravil Filip Mezovský, ktorý to vyskúšal, no mieril dobre, avšak zákrok Auzinsa bol na mieste.
     
    34:03
    Do útoku sa dostali aj počas oslabenia hostia, avšak tým sa neporadilo ohroziť bránu. Na pravej strane zachytil puk Vartovník, ktorý nahodil puk pred bránu, ale Piatka neprekonal brankára Detvy.
     
    34:59
    Ďalšia dobrá šanca Liptovského Mikuláša! Podobná situácia ako pred pár sekundami, lenže tentokrát to nebolo nahodenie z hokejky Vartovníka, ale priame zakončenie, ktoré včas vyrážačkou poslal do bezpečia brankár hostí.
     
    35:26
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Pokračuje domáca kanonáda, keď už štvrtý gól domácich pridáva miláčik publika FRANTIŠEK POLIAČEK, ktorý získal puk v útočnom pásme a z pravej strany namieril presne k hornej tyči. Brankár Auzins to podla mňa mohol zakročiť, ale sieť za jeho chrbtom sa natiahla. Auzins opúšťa bránu!
     
    36:34
    Detva sa po nejakom čase dostala do útočného pásma, ale všetko sa dialo iba pri mantineli, kde si to domáca obrana postrážila. Následne sa do útoku dostal Broska, lenže jeho zakončenie nebolo presné.
     
    37:35
    Menšie zaváhanie v rozohrávke na domácej strane. Detva sa síce popri pravom mantinely dostala do útočného pásma, ale tam veľké vzruch nespôsobila. Na druhej strane skúšal pridať druhý gól Poliaček, ale posledný obranca z tímu hostí ho neupustil k zakončeniu.
     
    39:04
    Liptovský Mikuláš v závere druhej tretine ešte zaútočil. Puk v tretine dostal na hokejku Bartík, ale jemu sa vôbec nepodarilo zakončiť.
     
    39:59
    So záverom druhej tretiny prišla ešte strela z ľavej strany, lenže brankár Auzins bol úspešný a strelu pokryl do lapačky. Vážení športoví priatelia druhá tretina sa nám práve skončila.
     
    Ďalšia tretina sa začne približne o 18:20.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:51
    Detva dala gól!
    Nakoniec prichádza aj gól zo strany hostí, ktorí sa po prvýkrát v zápase tešia z vedenia. Presný zásah si zapisuje FILIP JÁNOŠIK, ktorý prestrčil puk pomedzi betóny Palka. Asistencia: Vladimír Dolník.
     
    44:13
    S menšími problémami sa opäť s vami spájame. Prichádzame naozaj včas, keď Piatka pred bránou zbytočne dlho váhal, no nakoniec osamotený nevsietil piatky gól domácich, ale skôr naopak. Dobrý zákrok si pripisuje hosťujúci brankár.
     
    44:27
    Liptovský Mikuláš ostáva aj naďalej v útočnom pásme, ale to už neplatí. Od modrej skúsil pozornosť brankára Fekiač, lenže obranca domácich včas puk zablokoval.
     
    45:19
    Domáci hráči sa aj naďalej snažia pripísať si jeden z ďalších gólov. Vysoký puk preletel cez stredné pásmo, no nakoniec sa nám hra presúva do pásma domácich. Odrazený puk si prichystal na strelu Buda, lenže Palko je úspešný.
     
    46:59
    Hra sa nám tak trošku prelieva zo strany na stranu. Domáci hráči sa na teraz dostali opäť do útočného pásma, i keď nahodený puk odpratala obrana do bezpečia trojica rozhodcov píska hru so zdvihnutou hokejkou.
     
    47:45
    Vylúčenie na strane domácich. Leskovianský odchádza za nedovolené bránenie.
     
    48:05
    Trojica Liptovského Mikuláša bude čeliť dvojitej výhode na strane súpera. Na trestnú odchádza Bača za nedovolené bránenie + 10. minútový osobný trest.
     
    48:25
    Detva sa bude dlhší čas hrať v útočnom pásme, takže uvidíme či domáci odolajú. Prihrávky po modrej a vzápätí strela Hataša, ktorú pokrýva brankár Palko.
     
    48:35
    Detva dala gól!
    Už len dva góly a zápas je vyrovnaný. Hostia hrali presilovku o dvoch hráčov, ktorú aj patrične využili. Kombinácia v okolí bráni a finálne zakončenie v podaní MAREKA HATAŠA. Asistencie: Branislav Srnka, Jakub Teper.
     
    50:07
    Nebezpečný puk pred bránou preletel z hokejky Petra, avšak žiaden z hosťujích hráčov ho nezachytil. Po pár sekundách prišla ja ďalšia akcia na strane hostí, avšak je to ofsajd čo prerušil hru.
     
    50:44
    Liptovský Mikuláš má teda čo robiť aby udržal stav stretnutia Po buly v strednom pásme hostia trošku zaváhali keď vyhodený puk trojica rozhodcov posúdila ako zakázané uvoľnenie.
     
    51:02
    Ďalšie vylúčenie na domácej strane a znovu to je za nedovolené bránenie. Na trestnú odchádza Lehocký.
     
    51:10
    Počas presilovky sú hostia zatiaľ vo vlastnom pásme, ale iba na istý čas. Následne sa dostali aj do útočného pásma, avšak zakončenie Tepera nebolo razantné a obrana na čele so Špilom vyhodila včas puk.
     
    52:08
    V poslednej presilovke Detva vsietila gól, ale tentokrát sú pozorní všetci hráči Liptovského Mikuláša, ktorí vyhadzuje do bezpečia všetky puky.
     
    53:33
    Rozohrávka hostí v strednom pásme sa odrazila až pred bránu Palka, ktorý radšej pokryl puk pod lapačku, keďže Buda bol príliš razantný v nábehu na puk. Vhadzovanie v útočnom pásme Detvy.
     
    53:48
    Posledné sekundy dnešného zápasu sú viacmenej vyrovnané. Viackrát sa prerušila hra a vážna akcia už pár minút neprišla. Aktuálne sa bude vhadzovať v strednom pásme po tom ako sa hostia previnili ofsajdom.
     
    54:24
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Vyzerá to tak, že na staručkom zimnom štadióne sa dráma konať nebude. Liptáci si po tom ako dvakrát inkasovali pripisujú gól na 5:2, po tom ako puk sa dostal ku JURAJOVI KURICOVI, ktorý z pravej strany mieril presne do voľného priestoru. Asistencie: Ivan Leskovianský, Peter Bartík. (19:02:03)

    Tomáš Batiz

    Branky a nahrávky: 9. Kuric (Leskovianský), 11. Marcinko (Broska), 27. Roháč (Mezovský), 36. Poliaček, 55. Kuric (Leskovianský, Bartík) – 41. Jánošík (Dolník), 49. Hataš (Srnka, Teper)


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Palko (Duchoň) – Marcinko, Mezovský, Roháč, Devečka, Kuric, Lehocký, Špila, Matejka, Klepáč, Poliaček, Vartovník, Sajko, Broska, Piatka, Bartík, Nitriansky, Bača, Leskoviansky.
    HK Detva: Auzins – Goga, Hataš, Pač, Petro, Srnka, DOlník, Németh, Tóth, Trochta, Buda, Fekiač, Nociar, Rancevs, Teper, Georgievský, Jánošík, Šagát.

    Rozhodčí: Štec – Kalina, Vyšný
    bahis siteleri