NY Rangers – Carolina 5:1 (kon.) | Washington – Florida 3:2 (3:1 po s.n.) | Columbus – Pittsburgh 0:3 (kon.)
Vancouver – Toronto 4:0 (kon.) | Buffalo – Anaheim 3:6 (kon.) | Tampa – St. Louis 4:2 (kon.)
New Jersey – Philadelphia 0:1 (kon.) | NY Islanders – Boston 3:1 (kon.) | Colorado – Montreal 4:1 (kon.)
Edmonton – Detroit 0:5 (kon.) | Los Angeles – Nashville 3:4 (kon.) | San Jose – Arizona 2:3 (1:2 po s.n.)
Ottawa – Dallas 3:4 (0:1 po s.n.)
konec
Tampa Bay Lightning
4:2 (1:1, 1:1, 2:0)
St. Louis Blues
Neděle 03.11.2013, 00:05 • Tampa Bay Times Forum, Tampa • NHL
Partner:
     
    56:01
    Tampa právě vstřelila branku!
    Domácí přidávají čtvrtou branku v duelu a poprvé v zápase odskakují na dvoubrankový rozdíl, teď už to bude pro hosty těžké. Branku vstřelil VALTTERI FILLPULA, který ze zadu bekhendem trefil překvapivě hůl hostujícího brankáře, od které se puk odrazil až do hostující brány. Asistence: Alex Killorn, Eric Brewer.
     
    48:37
    Tampa právě vstřelila branku!
    Domácí se tři vteřiny po vypršení přesilové hry vrací zpátky do vedení. Radko Gudas napřáhl na modré čáře, jeho pumelenici tečoval v mezikruží ještě BRETT CONNOLLY přesně k pravé tyči brankáře Haláka. Asistence: Radko Gudas, Valtteri Filppula.
     
    23:45
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Vedení domácímu celku moc dlouho nevydrželo, hosté po chvilce vyrovnávají stav dnešního duelu na 2:2! JADEN SCHWARTZ se v mezikruží dostal ke střele a přesně mířený pokus poslal k pravé tyči domácí brány. Bishop se po puku natahoval marně. Asistence: Kevin Shattenkirk, Patrik Berglund.
     
    21:43
    Tampa právě vstřelila branku!
    Domácí Tampa přidává druhou branku po pěkné individuální akci STEVENA STAMKOSE. Kanadský útočník se z pravého křídla dostal až před hostující bránu, kde pěknou střelou propálil Haláka pod vyrážečkou. Jedenáctá trefa pro Stamkose v letošném ročníku. Asistence: Alex Killorn, Mark Barberio.
     
    10:44
    Tampa právě vstřelila branku!
    Domácí vyrovnávají stav dnešního duelu. ALEX KILLORN se v mezikruží ještě nedostal ke střele, nabruslil si však na levý kruh pro vhazování, odkud švihem propálil Haláka mezi betony. Asistence: bez asistence.
     
    07:50
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Šťatsný gól hostujícího celku. ALEX PIETRANGELO nahodil puk od modré čáry, který k překvapení všech skončil přesně u pravé tyče Bishopovy brány. Domácí gólman měl před sebou dva clonící hráče a na tohle nahození tak nemohl vůbec vidět. Asistence: David Backes, Alexander Steen.

    Pavel Kuba

    Branky a nahrávky: 11. Killorn, 22. Stamkos (Killorn, Barberio), 49. Connolly (Gudas, Filppula), 57. Fillpula (Killorn, Brewer) – 8. Pietrangelo (Backes, Steen), 24. Schwartz (Shattenkirk, Berglund)


    Tampa Bay Lightning: Bishop – Gudas, Carle, Hedman, Salo, Brewer, Barberio – St. Louis, Stamkos, Killorn – Purcell, Filppula, Malone – Connolly, Johnson, Palát – Crombeen, Thompson, Pánik.
    St. Louis Blues: Halák – Pietrangelo, Bouwmeester, Shattenirk, Jackman, Polák, Leopold – Oshie, Backes, Steen – Stewart, Sobotka, Roy – Tarasenko, Berglund, Schwartz – Reaves, Lapierre, Porter.

    Rozhodčí: O'Rourke, St. Pierre – Driscoll, Murray
    bahis siteleri