Vsetín – Val. Meziříčí 4:1 (kon.) | Jindř. Hradec – Mor. Budějovice 3:4 (kon.) | Orlová – SHK Hodonín 3:5 (kon.)
Poruba 2011 – Přerov 3:1 (kon.) | Technika Brno – Nový Jičín 1:4 (kon.) | Břeclav – Frýdek-M. 3:4 (kon.)
Prostějov – Opava 3:2 (kon.)
konec
LHK Jestřábi Prostějov
3:2 (0:2, 1:0, 2:0)
HK Opava
Středa 13.11.2013, 18:002. liga skupina Východ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    47:03
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Stejskal vyhrál buly a díky následné střele LUKÁŠE LUŇÁKA, která do branky proletěla mezi betonem a rukou Šafránka, se Jestřábi poprvé v zápase dostávají do vedení. Využít přesilovou hru po dvou vteřinách je navíc poměrně unikátní počin, škoda, že se nejrychlejší góly v přesilovkách nesledují.
    Asistence: Vladimír Stejskal
     
    40:53
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Pokud se na někoho v zakončení můžou Jestřábi spolehnout, tak je to nepochybně VLADIMÍR STEJSKAL, který znovu ukázal čuch na to, kam se postavit a z bezprostřední blízkosti zavěsil k tyči. Jestřábi nejenže využívají svou další přesilovou hru, ale navíc vyrovnali skóre zápasu.
    Asistence: Lukáš Luňák, Matouš Venkrbec
     
    23:10
    VLADIMÍR STEJSKAL se po velké práci Luňáka dostal před tyčkou k puku a z bezprostřední blízkosti se nemýlil.
    Asistence: Lukáš Luňák, Matouš Venkrbec
     
    04:38
    Opava právě vstřelila branku!
    Tentokrát ne smůla, ale kiks. Domácí mizerně vystřídali a nechali úplně nekryté levé křídlo. Odsud si nabruslil od mantinelu na osu hřiště a přízemní střelou k tyči nedal Kociánovi šanci.
    Asistence: David Galvas
     
    04:03
    Opava právě vstřelila branku!
    Velkou smůlu si teď vybrali Jestřábi. Nahozený puk po teči skončil nad bránou Kociána, odsud se však odrazil a u tyčky číhal připravený IVO KOCIÁN, kterému stačilo zamést puk za překvapeného jmenovce v barvách Prostějova. Pro domácí velmi smolný gól.
    Asistence: Lukáš Černý, Josef Tichý

    Michal Sobecký

    Branky a nahrávky: 24. Stejskal (Luňák, Venkrbec), 41. Stejskal (Luňák, Venkrbec), 48. Luňák (Stejskal) – 5. Kocián (Černý, Tichý), 5. Chalupa (Galvas)


    LHK Jestřábi Prostějov: Kocián (Rozum) – Veselý, Kořínek, Kaluža, Jedlička, Kumstát, Malý, Kolibár, Švaříček – Antončík, Belay, Kučera, Černý, Šebek, Jurík J., Jurík D., Luňák, Coufal, Indra, Venkrbec, Stejkal
    HK Opava: Šafránek (Kober) – Kysela, Vrabel, Galvas, Tichý, Pavelek, Mosler, Bednárek, Měch, Herman, Vítek, Polok, Vlašánek, Kocián, Wolf, Černý, Baďura, Svoboda, Chalupa

    Diváci: 1230
    bahis siteleri