Paskov – 1. FBK Rožnov p/R 4:7 (kon.) | Česká Lípa – Litvínov 6:4 (kon.)
konec
FBC 4CLEAN Česká Lípa
6:4 (2:0, 3:1, 1:3)
SK Bivoj Litvínov
Neděle 17.11.2013, 20:00 • Pepsi Aréna • 1. liga mužů
     
    59:10
    Litvínov právě vstřelil branku!
    A nakonec se hosté skutečně ještě střelecky prosadili. Důraz na brankovišti osvědčil PETR ŘEHÁČEK. Asistence: Daniel Hulič.
     
    52:59
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    Nedáš, dostaneš. Do otevřené obrany podnikli domácí rychlý útok, který zakončil přesnou střelou RADOVAN VNUK. Je asi rozhodnuto. Asistence: Petr Procházka.
     
    41:58
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Ze zápasu je najednou drama! Střelu z dálky v podání Huliče tečoval Slaný do Ponomareva, z dorážky se trefil ONDŘEJ KREJČÍ. Asistence: Daniel Hulič.
     
    40:41
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Překvapivá střela JIŘÍHO PECHÁČKA prošla za Ponomareva. Je sníženo. Asistence: Filip Skořepa.
     
    31:36
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Českolipští přece jen malinko polevili v koncentraci a jsou za to potrestáni kontaktní brankou Litvínova. Po přihrávce zpoza branky se trefil přesně ONDŘEJ KREJČÍ. Asistence: Petr Řeháček.
     
    26:33
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    Na branku Kohouta se valí jeden útok za druhým a domácí se dostávají do jedné šance za druhou. Lídr tabulky na kolenou. Míček ze skrumáže před litvínovskou brankou vydoloval LUKÁŠ MLEJNEK a bekhendem trefil pod břevno. Asistence: Jakub Jirsa.
     
    24:21
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    Domácí zvyšují své vedení. V rychlém přečíslení dva na jednoho volil Merlíček přihrávku na Marhana, kterou si za záda Kohouta srazil MAREK MANDELBAUM.
     
    20:17
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    JAKUB JIRSA si teď udělal z hostujících obránců slalomové tyče a vypálil přesně pod břevno. Asistence: Jakub Karel.
     
    15:45
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    Krásná akce domácích Brzd! Merlíček se po odběru míče zbavil dvojice bránících protihráčů, naservíroval míček Tichému, který si v souboji jeden na jednoho vyběhl do střelecké pozice a překonal Kohouta! Asistence: Jan Merlíček.
     
    11:38
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    Domácí se zaslouženě dostávají do vedení! Po rychle rozehrané standardní situaci si Jirsa všiml u pravé tyčky úplně volného LUKÁŠE MLEJNKA, který doklepl míček za bezmocného Kohouta. Asistence: Jakub Jirsa.

    Radek Barkman


    Hledáme zpravodaje pro tým SK Bivoj Litvínov. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 12. Mlejnek (Jirsa), 16. Tichý (Merlíček), 21. Jirsa (Karel), 25. Mandelbaum (vla.), 27. Mlejnek (Jirsa), 53. Vnuk (Procházka) – 32. Krejčí (Řeháček), 41. Pecháček (Skořepa), 42. Krejčí (Hulič), 60. Řeháček (Hulič)


    FBC 4CLEAN Česká Lípa: Ponomarev (Knol) – Bezouška, Vnuk, Šebera, Marhan, Jeřábek, Motejzík, Mlejnek, Novák, Procházka, Tichý, Karel, Merlíček, Pastor, Slaný, Jirsa, Studený.
    SK Bivoj Litvínov: Kohout (Hruška) – Werner, Gebhardt, Řeháček, Kropáček, Chládek, Hocelík, Hulič, Hertl, Plomer, Černý, Krejčí, Skořepa, Mandelbaum, Vebr, Pecháček, Skuhrovec.

    Diváci: 158