Pardubice – Chomutov 4:2 (kon.) | Vítkovice – Zlín 2:4 (kon.) | K. Vary – Třinec 3:1 (kon.)
Kometa Brno – Mountfield HK 3:0 (kon.) | Kladno – Plzeň 2:1 (1:0 po s.n.) | Litvínov – Sparta 2:3 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
4:2 (1:0, 2:2, 1:0)
Piráti Chomutov
Neděle 17.11.2013, 15:00 • ČEZ Arena Pardubice. • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    42:04
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Gregorc poslal nádherný pas na TOMÁŠE NOSKA, který ujel sám na bránu Hanuljaka a krásnou střelou mezi betony zvyšuje skóre na 4:2. Nosek dnes zaznamenává třetí bod! Asistence: Blaž Gregorc.
     
    35:56
    Pardubice právě vstřelily branku!
    A utkání je rázem otočeno! Endál se Sýkorou ujeli sami na bránu proti jednomu obránci Chomutova. Prvně jmenovaný poslal krásný pas na PETRA SÝKORU, pro kterého bylo velice snadné dostat puk do brány. Asistence: Lukáš Endál a Tomáš Nosek.
     
    33:49
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Teď si domácí pohráli s gólmanem Pirátů jako kočka s myší! Tomáš Nosek stál sám před Hanuljakem, avšak zády. Útočník Pardubic se stihl otočit udělat kličku a poslat pas na volného ROBERTA KOUSALA, který si zpracoval puk na forhend a poslal kotouč za bezmocného Hanuljaka. Asistence: Tomáš Nosek.
     
    30:46
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomtuvov jde do vedení! Přesnou střelou nad lapačku Salfického se blýskl JAKUB TREFNÝ. Asistence: Tomáš Divíšek.
     
    21:59
    Piráti právě vstřelili branku!
    Pardubice dokázaly dvakrát vyhodit puk, napotřetí to nevyšlo a kotouč letěl přímo na JOSEFA BALEJE, který od modré čáry zpracoval černou pryž a poslal dělovku přesně do růžku branky Dušana Salfického. Bez asistence.
     
    03:39
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Benák přihrál na TOMÁŠE ZOHORNU, který se s ničím nepáral a z mezikruží vystřelil dělovku, která propálila úplně všechno. Asistence: Václav Benák.
    Marken.cz

    Dominik Mihailescu

    Branky a nahrávky: 4. Zohorna (Benák), 34. Kousal (Nosek), 36. Sýkora (Endál, Nosek), 43. Nosek (Gregorc) – 22. Balej, 31. Trefný (Divíšek)


    HC Dynamo Pardubice: Salfický (Růžička) – Kočí (''C''), Píša, Zdráhal, Benák, Vašíček, Gregorc – Sýkora, Marha, Endál – Cetkovský, Zohorna, Semorád – Radil, Kousal, Nosek – Číp, Poulíček, Rys
    Piráti Chomutov: Hanuljak (Řehoř) – Malec, Trefný, Krstev, Mrázek, Kučný, Bartes – Hruška, Divíšek, Kubinčák – Balej, Kämpf, Bartečko (''C'') – Račuk, Sikora, Hřebejk – Jíra, Kůs, Gájovský

    Rozhodčí: Hodek, Horák – Barvíř, Blümel
    bahis siteleri