Banská Bystrica – Poprad 2:0 (kon.) | Trenčín – Zvolen 4:3 (2:0 po s.n.) | Žilina – Nitra 3:5 (kon.)
Martin – Košice 3:2 (kon.) | Piešťany – Skalica 1:2 (kon.)
konec
HK VITAR Martin
3:2 (1:0, 1:1, 1:1)
HC Košice
sk Neděle 17.11.2013, 17:00Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    57:59
    Ďalšia mela už skončila pästným súbojom – Jeden z hráčov Košíc tam úplne zbytočne, ľahkomyselne a hlúpo nezvládol fakt, že brankár Čech šikovne prikryl puk v momente, kedy hrozilo nebezpečenestvo a sekol tam martinského útočníka priamo zozadu do nechránených miest. Potom sa tam hráči strkali a vyústilo to až do faktu, kedy sa tam zaplietol Kapitán a výrazne ťažší a vyšší hráč – Martin Štrbák a Martinčan Jakub Fujerík, ktorý logicky nemal na túto vekovú kategóriu. Skúsený Štrbák sa v tomto zápase príliš seriózne neukazoval. Obaja hriešnici 5 + dkz – + 2. min. za seknutie pre Biceka, kttorý to celé v podstatne nezmyselne vyprovokoval.
     
    53:12
    Zbytočný zákrok Martina Štrbáka na hráča MHC Mountfield Martin – Jaroslava Markoviča v útočnom pásme hostí 2. min. vrazenie na mantinel.
     
    29:30
    Martin nehral presilovú hru dlhú dobu 2. min. pre Andreja Novotného – hákovanie.
     
    29:08
    Vladimír Dravecký 5. min. + trest v hre – faul pravdepodobne kolenom na Lukáša Matejku, ktorý sa v prvých momentoch neskutočne zvíjal na ľadovej ploche. Rozhodca Kubuš nekompromisne ukázal 5 min. neskôr aj na trest v hre.
     
    06:51
    Miroslav Macejko 2. min. držanie.

    Jozef Čelestiak

    Branky a nahrávky: 14. Važan (Markovič), 34. Fujerík (Perniš), 47. Markovič (Ďatelinka, Važan) – 24. Jokeľ (Cebák, Boltún.), 47. Spilar (Bartoš)


    HK VITAR Martin: Čech (Dzubina) – Brcko, Matejka, Perniš, Novotný (A), Ďatelinka, Pacalaj – Važan, Galamboš, Markovič (A) – Cíger, Beran (C), Themár – Klíma, Fujerík, Rožník – Pokrivčák, Dírer, Šugár
    HC Košice: Hylák (Riečický) – Štrbák (C), Martin Chovan, Macejko, Deyl, Šeda, Cebák, Kolba – Jenčík, Pašek (A), Spilar – Nagy, Bartoš, Bicek (A) – Jokeľ, Boltun, Hindoš – Konečný, Marcinko, Hrnka, Češík

    Rozhodčí: Kubuš – Orolín, Tvrdoň
    bahis siteleri