Skalica – Žilina 3:2 (kon.) | Poprad – Trenčín 5:4 (po pr.) | Nitra – Martin 3:1 (kon.)
Zvolen – Piešťany 1:5 (kon.) | Košice – Banská Bystrica 4:1 (kon.)
konec
HC Košice
4:1 (1:1, 1:0, 0:0)
HC´ 05 Banská Bystrica
sk Pátek 22.11.2013, 18:00Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    53:25
    Košice dali gól!

    Domácich nebolo treba dlho presviedčať a okamžite zvyšujú svoj náskok. Kalemba ostal po zákroku ežať na zemi, čo využil na zasunutie puku do odkrytej časti brány PETER BARTOŠ. Asistencie: Ladislav Nagy a Jiří Bicek.
     
    45:53
    Košice dali gól!

    Domáci štadión oslavuje! RICHARD JENČÍK si našiel pozíciu v medzikruží a po prihrávke nechytateľne vypálil. Asistencie: Gabriel Spilar a Juraj Cebák.
     
    37:28
    Košice dali gól!

    Prekrikovačka v Steel aréne zabrala a domáci sú znovu vo vedení. Do medzikružia si nádherne nakorčuľoval DUŠAN PAŠEK a puk nechytateľne zavesil nad ľavé rameno Kalembu. Asistencie: Jiří Bicek a Richard Jenčík.
     
    06:43
    Banská Bystrica dala gól!

    Ale na opačnej polovici sledujeme okamžitú odpoveď! Stretnutie má poriadne grády a tempo a puk zo svojej brány už vyťahuje aj Hylák. Meland sa neulakomil na strelu z uhla, nabil pred bránou stojacemu PETROVI KAFKOVI a ten poľahky vyrovnáva. Asistencia: Eric Meland.
     
    06:19
    Košice dali gól!

    Domáci využívajú zaváhanie hosťujúcej defenzívy, ktorá si nerozumela v rozohrávke. Marcinko nabil JURAJOVI CEBÁKOVI a ten ranou z pravého kruhu otvára skóre stretnutia, Asistenciu si pripisuje Tomáš Marcinko.

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 7. Cebák (Marcinko), 38. Pašek (Bicek, Jenčík), 46. Jenčík (Spilar, Cebák), 54. Bartoš (Nagy, Bicek) – 7. Kafka (Meland)


    HC Košice: Hylák – Macejko, Klouček, Štrbák (C), Deyl, Šeda, Cebák, Kolba – Nagy, Bartoš, Bicek (A) – Jenčík, Pašek (A), Spilar – Jokeľ, Boltun, Hinďoš – Sojčík, Marcinko, Češík, Hrnka
    HC´ 05 Banská Bystrica: Kalemba – Bambúch (A), Saracino, Meland, Macháček, Styk, Zošiak, Devečka – Kafka, White, Handlovský – Macík, Hudec (C), Kadura – Lunter, Zigo, Matúš Chovan – Dolník, Heizer (A), Hegyi

    Rozhodčí: J. Konc – Jobbágy, Smrek

    Diváci: 4521
    bahis siteleri