Omsk – Riga 5:2 (kon.) | Barys – CSKA Moskva 2:5 (kon.) | Chanty-Mansijsk – Lev 1:4 (kon.)
Jekatěrinburg – HC Slovan 8:1 (kon.) | N.Novgorod – Novokuzněck 5:0 (kon.) | Viťaz – Novosibirsk 4:3 (2:1 po s.n.)
Dynamo Moskva – Chabarovsk 5:4 (kon.) | Kazaň – Vladivostok 5:1 (kon.) | Petrohrad – Nižněkamsk 2:1 (kon.)
Minsk – Magnitogorsk 3:1 (kon.) | Doněck – Ufa 4:2 (kon.) | Záhřeb – Čeljabinsk 4:5 (1:2 po s.n.)
konec
Avtomobilist Jekatěrinburg
8:1 (3:0, 2:0, 3:1)
HC Slovan Bratislava
Neděle 24.11.2013, 12:00 • Kulturní a zábavní komplex Uralec, Jekatěrinburg • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:02
    Viklund (JEK) se ještě posadí na dvě minuty na trestnou lavici za nedovolené bránění.
     
    58:12
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Tohle je pro Slovan velká ostuda. Trjamkin přihrál bekhendem na ARŤOMA ČERNOVA, jenž se objevil sám před ležícím Janusem a pohodlně zakončil do prázdného místa. Asistence: Nikita Trjamkin.
     
    58:02
    Senzační zákrok Kováře! Slovan se řítil do brejku dva na jednoho, ale český gólman fantasticky zakročil u tyčky proti střele z první.
     
    56:48
    Jekatěrinburg kombinuje ve svém obranném pásmu, něpotřebuje už nikam spěchat. Komplexem Uralec nyní prochází mexická vlna.
     
    55:45
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Hostům se rozhodně nepojede k dalšímu utkání dobře, Avtomobilist si dělá, co chce. Jefimov nyní objel branku, našel u druhé tyčky úplně volného ILJU ARKALOVA, jenž přidává sedmý zásah domácích. Asistence: Alexej Jefimov.
     
    55:00
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Hráči Slovanu vedou diskuze s rozhodčími, ale gól platí. Před Janusem bylo hodně horko, domácím se nakonec vyplatil důraz, konkrétně ANTONU LAZAREVOVI, který puk dotlačil za brankovou čáru. Asistence: Tobias Viklund, Fjodor Malychin.
     
    45:38
    Avtomobilist si zbytečně komplikuje situaci. Za hrubost nyní odchází na trestnou lavici Stewart (JEK).
     
    45:16
    Slovan právě vstřelil branku!
    Kovář čisté konto nakonec neudrží. MICHAL VONDRKA předvedl pěknou individuální akci, prošel kolem jednoho obránce, kterým byl zezadu faulovaný, i přesto dokázal v krkolomné pozici dostat puk pod betony domácího gólmana. Bez asistence.
     
    43:26
    Vyloučení na obou stranách, Malychin (JEK) a Šťastný (SBA) měli nějaký spor a pustili se do sebe. Oba jsou potrestání na dvě minuty za sekání.
     
    39:44
    Avtomobilist opět pěkně zakombinoval. Viklund přihrál na Černova, ten ještě puk vracel před branku na Lazareva, jenž z blízkosti z vyložené pozice trestuhodně minul.
     
    38:50
    Miklík (SBA) tuhle třetinu nedohraje, rozhodčí opět vylučují. Hákování, to je přestupek, kterého se dopustil slovenský útočník.
     
    36:29
    Lepistö (JEK) se dopustil hákování, i on je tak dalším vyloučeným.
     
    35:04
    Mojžíš (SBA) dostává dvě minuty za hru vysokou holí. Stewarta trefil hokejkou do obličeje.
     
    32:45
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Slovan dostal búra. Tohle byla další hokejová lahůdka ze strany Jekatěrinburgu. Lewandowski přihrál krásně ke druhé tyčce na ALEXEJE JEFIMOVA, který měl dostatek času na zpracování a následnou jednoduchou střelu nad beton Januse. Asistence: Eduard Lewandowski, Anthony Stewart.
     
    29:33
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Druhá využitá přesilovka domácích. Lewandowski vyhrál buly pro NIKITU TRJAMKINA, který se s ničím nemazlil a od modré čáry tahem poslal puk přesně pod břevno. Asistence: Eduard Lewandowski.
     
    27:47
    Vondrka (SBA) je dalším vyloučeným na straně hostů, odchází na dvě minuty na trestnou lavici za podražení.
     
    27:45
    Avtomobilist i nadále hraje jako z partesu! Rozhodčí signalizovali vyloučení, v tu chvíli ale dostal parádní přihrávku Lewandowski, který sám před Janusem mířil pouze nad.
     
    26:22
    Tak teď měli hosté velkou kliku. Černov nejprve na Januse z blízkosti nevyzrál, ale pak se před ním objevil ještě jednou a nikým neaatakovaný mohl vymýšlet ještě dál. Naštěstí pro Slovan se puk po skrumáži za brankovou čáru nedostal.
     
    23:05
    Malychin, nejproduktivnější hráč domácích. zatím není moc vidět. Tentokráte jen provětral lapačku Januse. Předtím měl však Slovan k vyrovnání asi nejblíže! Kukumberg ovšem z vyložené pozice poloprázdnou branku přestřelil.
     
    20:45
    Hosté se dostali do brejku, Simakov (JEK) tak musel zatáhnout za záchrannou brzdu a za hákování si půjde odsedět minimálně dvě minuty.
     
    20:30
    Slovan půjde hned zkraje druhé třetiny do čtyř. I když se Bartovič (SBA) vzteká, rozhodčí viděli jeho sekání.
     
    15:39
    Dvě minuty nyní dostává za hru vysokou holí domácí A. Strelcov (JEK).
     
    15:07
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Nádherná kombinace na straně domácích, ALEXEJ SIMAKOV vlastně zakončoval do prázdné branky. Dostal přesnou přihrávku před brankoviště od Děmagina z levé strany, měl před sebou jen marně se natahujícího Januse, jenž jeho střelu zkrátka už nezachytil. Asistence: Sergej Děmagin.
     
    11:14
    Kovář si poradil s nájezdem Kukumberga, který nakonec v rychlosti nepřihrával doleva na spoluhráče, s bekhendovým blafákem však na českého gólmana nevyzrál.
     
    10:29
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    IGOR JEMELEJEV dostal nádhernou přihrávku přes celé kluziště od Viklunda, od modré čáry si sjel směrem k Janusovi, jenž jeho dělovku z blízkosti do své výstroje nezachytil. Obrana Slovanu v tento moment v oslabení naprosto zaspala. Asistence: Tobias Viklund.
     
    09:27
    První vyloučení zápasu. Na trestnou lavici usedá za hákování Daňo (SBA).
     
    05:04
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Domácí rozjeli před brankou Januse velký kolotoč a ten brzy poznal, jak moc se mu z něho točí hlava. Nevěděl, kam dřív skočit, až ho nakonec bezmocně ležícího v brankovišti překonal dorážkou po střele z otočky ze strany Golyševa volný ALEXANDR STRELCOV. Asistence: Anatolij Golyšev.

    Patrik Sandev

    Branky a nahrávky: 6. A. Strelcov (Golyšev), 11. Jemelejev (Viklund), 16. Simakov (Děmagin), 30. Trjamkin (Lewandowski), 33. Jefimov (Lewandowski, Stewart), 55. Lazarev (Viklund, Malychin), 56. Arkalov (Jefimov), 59. Černov (Trjamkin) – 46. Vondrka


    Avtomobilist Jekatěrinburg: Kovář (Fomin) – Trjamkin, Gusev, Lepistö, Viklund, Antonov, Megalinskij, Žuravljov, Arkalov – Stewart, Lewandowski, Jefimov – Lazarev, Malychin, Černov – Simakov, Jemelejev, Děmagin – A. Strelcov, V. Strelcov, Golyšev
    HC Slovan Bratislava: Janus (Godla) – Škoula, Sersen, Sigalet, Kutlák, Štajnoch, Mojžíš, Matoušek, T. Mikúš – Netík, J. Mikúš, Bartovič – Miklík, Bližňák, Vondrka – Kukumberg, Ölvecký, Hudáček – Daňo, Šťastný, Bakoš

    Rozhodčí: Zacharov, Ščenjov – Gorděnko, Tomilov
    bahis siteleri