Vsetín – Břeclav 0:2 (kon.) | Orlová – Nový Jičín 3:7 (kon.) | Přerov – Val. Meziříčí 1:2 (kon.)
SHK Hodonín – Frýdek-M. 4:6 (kon.) | Poruba 2011 – Opava 4:2 (kon.) | Technika Brno – Prostějov 4:3 (1:0 po s.n.)
Bílina – Nymburk 3:4 (0:1 po s.n.) | Jindř. Hradec – Kolín 2:3 (0:1 po s.n.) | Sokolov – Klatovy 5:0 (kon.)
Kobra – Děčín 3:5 (kon.) | Žďár n/S – Vrchlabí 3:2 (kon.) | Řisuty – Milevsko 4:0 (kon.)
Mor. Budějovice – Pelhřimov 4:3 (2:0 po s.n.) | Jablonec n/N – Tábor 2:5 (kon.)
po s.n. (1:0)
HC Technika Brno
4:3 (1:1, 0:1, 2:1 - 0:0)
LHK Jestřábi Prostějov
Středa 27.11.2013, 18:00 • HHDM Brno • 2. liga skupina Východ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Hezký středeční večer, dobrý den. Již tradičně Vás vítám u sledování druhé hokejové ligy. Ta má dnes na programu dvaadvacáté kolo, v rámci kterého na led brněnské Techniky zajíždí prostějovští Jestřábi.
     
    Poslední zápas v Opavě hokejistům brněnské Techniky hrubě nevyšel, domácím nedokázali vstřelit jedinou branku a do Brna se nakonec vrátili s letošní nejvyšší prohrou. Již ve středu čeká na brněnské vysokoškoláky další těžký zápas, možná ještě složitější – na jih Moravy míří prostějovští Jestřábi, letošní suverén východní skupiny druhé ligy. Pokud Technika doma uspěje, velkou mírou překryje právě nevyvedený zápas v Opavě.
     
    Prostějovským se poslední týdny daří, zcela bez bodu odcházeli naposledy z ledu přesně před měsícem, kdy doma nestačili na ostravskou Porubu. Od té doby však v každém zápase získali Jestřábi minimálně bod, vlastně bod vybojovali jen v jednom případě, kdy doma podlehli v prodloužení Přerovu. Ostatní zápasy dokázali dovést svěřenci Petra Zachara do vítězného tříbodového konce, před zápasem v Brně drží Prostějovští sedmizápasovou šňůru výher, ze kterých vždy brali tři body.
     
    Po skvělém začátku soutěže přišla v polovině října na hokejisty Techniky drobná krize, ze které se ovšem brněnští hokejisté dokázali zavčas vyhrabat. I díky tomu drží aktuálně v tabulce páté místo, na svém kontě mají 35 bodů, což je o tři méně a zároveň více než jejich nejbližší sousedé. „Páté místo bereme,“ tvrdí domácím trenér Roman Kaňkovský. „Bohužel nás v poslední době klátí marodka, která naše výsledky ovlivňuje,“ dodává domácí lodivod.
     
    Úvodní sestavy:

    VSK Technika Brno: Novák (Chvátal) – Habrovec (C), Dittrich, Klimeš, Štindl, Zapletal, Havíř, Odehnal, Čtvrtníček, Jurča, Zábranský, Česnek, Kozák, Benýšek, Látal, Brzobohatý, Bělohlávek, Maršálek.
    Trenér: Roman Kaňkovský

    LHK Jestřábi Prostějov: Kocián (Rozum) – Veselý, Kořínek, Polák, Jedlička, Malý, Kumstát, Kolibár, Švaříček, Antončík, Belay, Kučera, Černý, Jurík D., Kryl, Jurík J., Luňák, Duba (C), Coufal, Venkrbec.
    Trenér: Petr Zachar

    Rozhodčí: František Held – Lukáš Linhart, Jiří Lošťák.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:26
    Puk se po prvním buly dostal k brněnskému Brzobohatému, který se hned dvakrát dostal ke střele. Kocián však nemusel ani jednou zasahovat.
     
    01:10
    Teď už jsou u puku ovšem hosté, kteří sevřeli Techniku v obranném pásmu.
     
    01:31
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Když už to vypadalo, že se Technika osvobodí, tak prostějovští udeřili. Michal Černý si s pukem sjel až do rohu, odkud našel před bránou zcela volného JURAJE JURÍKA, který puk poslal do protipohybu přesouvajícího se Nováka. To je tedy rychlý start prostějovské letky. Asistence: Michal Černý, Lukáš Duba.
     
    02:14
    Brno bylo pár vteřin nato blízko k vyrovnání. Čtvrtníček byl ale při své střele bekhendem natěsno hlídán, a tak jeho střele chyběla potřebná razance.
     
    02:57
    V útoku už jsou zpět hosté, kteří opět pořádně zahrozili.
     
    03:27
    Prostějov nahazuje na Nováka, který puk raději přikrývá a přerušuje hru – Technika potřebuje střídat.
     
    03:42
    Domácí se pokoušeli založit rychlý protiútok, ale celá akce končí zakázaným uvolněním.
     
    04:25
    Brzobohatý dobře střílel z pravého kruhu, ale střela šla přímo doprostřed brány, a tak Kocián s jeho pokusem neměl nejmenší problém.
     
    04:49
    Technika právě vstřelila branku!
    Brňané rychle vyrovnávají. První šance sice ještě nevyšla, ale tentokrát už ano. Látal ihned po přejetí modré čáry našel na druhé straně najetého PETRA ŠTINDLA, který tuto přihrávku uklidil přesně do levého růžku Kociánovy brány. V páté minutě tak začínáme od začátku. Asistence: Látal.
     
    05:57
    A Brno vymýšlelo další nebezpečný protiútok, ale Bělohlávek přejel modrou čáru dříve než Brzobohatý a píská se tak ofsajd.
     
    06:29
    Na druhé straně se puk po několika odrazech dostal až k Novákovi, který přerušuje hru. Jeden z prostějovských však tento puk chtěl dohrát a přitom brněnského brankáře povalil na zem, ten se teď těžko zvedá z ledu.
     
    06:53
    Hosté jsou dále hodně aktivní a Brno se osvobozuje jen za cenu vyhození přes všechny čáry. Hra se tak vrací před Nováka.
     
    07:12
    Brněnský Kozák získal kotouč uprostřed hřiště a po pár rychlých krocích dobře střílel, avšak o kousek netrefil zařízení.
     
    08:05
    Luňák se dostal do dvou velkých šancí, když ho brněnští obránci nechali stát zcela samotného před jejich svatyní. Jen díky Novákovi je skóre stále 1:1!
     
    08:56
    I Brňané vystrkují růžky a snaží se z každé pozice střílet a překvapit hosty. Tentokrát to byl Látal, ale hostující gólman jeho střelu viděl.
     
    09:30
    Hráči obou týmů nyní svádí souboj za brněnskou bránou a jako vítěz z tohoto boje vychází Karel Benýšek, který puk vyváží z brněnské třetiny.
     
    10:21
    Jestřábi už jsou ale zpět a Martin Kryl nyní motá hlavy domácím.
     
    10:59
    Technika se z tohoto tlaku ale dokázala vymanit a další akce Jestřábů končí icingem.
     
    11:24
    Ani jednomu mužstvu se teď nepovedlo založit akci, a tak mají hosté další pokus.
     
    12:00
    Ten už se hostům povedl značně lépe. Luňák se natlačil až před Nováka, který ovšem výtečně zasáhl, a to i proti dorážce Kolibára.
     
    12:41
    Domácím se nedaří dostat se přes střední pásmo, prostějovští se lépe hýbou a z toho pramení další brněnská ztráta.
     
    13:12
    I Prostějov se nyní vystavil postavení mimo hru, a tak se opět přerušuje.
     
    13:47
    Venkrbec hledal před Novákem volného Luňáka, kterého však na poslední chvíli fauloval Habrovec (TEC) a Prostějov tedy bude hrát první přesilovku.
     
    14:16
    Hosté dosáhli branky, nicméně byla to velmi nepřehledná situace. Hlavní rozhodčí si pro radu ihned volá brankového rozhodčího.
     
    14:16
    Gól nebyl uznán.
     
    14:50
    Duba s Jurčíkem teď několikrát vyzkoušeli brněnského brankáře, ale ten zatím jejich nájezdům odolává.
     
    15:27
    Brno se teď osvobodilo a drží puk daleko od své brány. Vypadá to, že Prostějov první přesilovku už nevyužije.
     
    16:15
    Je to tak, domácí už jsou kompletní a mají puk ve své moci. Klimeš za bránou čeká na spoluhráče, aby společně rozjeli útok.
     
    17:15
    Dlouho však brněnská Technika v pěti nehrála, po ztrátě ve středním pásmu se puku zmocnil Belay, kterého k zemi stáhl Zábranský (TEC) a odchází na dvě minuty.
     
    17:49
    Přesilovka hostům však záhy končí, na trestnou lavici usedá Lukáš Duba (PRO), který dostává trest za vysokou hůl. Hraje se 4/4.
     
    18:19
    Hosté jsou v útočném pásmu, ale zatím puk drží pouze v rozích a nedostali se ještě k jediné střele.
     
    19:01
    Jurča s Benýškem vyváží puk na druhou stranu, ale také puk drží za brankou a žádné ohrožení prostějovské branky se neděje.
     
    19:52
    Třetina se dohrává ve středním pásmu a čeká se spíše na sirénu.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Je za námi dvacet minut, do kterých hosté vlétli s velkou vervou. Hned ve druhé minutě prostějovskou aktivitu korunoval Juraj Jurík, který otevřel dnešní skóre. Brnu se ovšem povedlo hned v páté minutě vyrovnat, když se krásně trefil Štindl. Ve zbytku třetiny už jsme gól neviděli, ale oba týmy předvádí velice pohledný hokej. Druhá třetina začne asi v 18:49.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:50
    První střelu druhé třetiny obstaral Kumstát, když ho na modré uvolnil dobrým pohybem Duba. Novák jen se štěstím našel puk pod betony, když ho zahlédl až na poslední chvíli.
     
    21:19
    Prostějovští se dál drží v útočném pásmu, střela Kučery jen těsně míjí branku.
     
    21:47
    Hosté dál tlačí, ale ani Belay netrefuje bránu a domácí rychle vyhazují přes všechny čáry.
     
    22:09
    Teď už to domácím vyšlo, když vybojovali z buly puk a mohou tak konečně vystřídat.
     
    22:51
    O kotouč však velice rychle přišli a hosté znovu hrají sami.
     
    23:13
    Poprvé ve druhé třetině zaznamenáváme střelu i z domácí hokejky. Česnek našel odražený touš a z levé strany zkouší pozornost Kociána.
     
    23:54
    A co víc, Jurča se dokonce dostal až před prostějovského brankáře, kde byl faulován Polákem (PRO), který dostává dvě minuty za hákování. Brno si tak zahraje dnes podruhé zahraje početní výhodu.
     
    24:39
    Technikům se vůbec nedaří usadit se před Kociánem a hosté poklidně puk vyváží až za brněnskou branku. Oba týmy střídají.
     
    24:50
    Nyní Látal svým důrazem vybojoval buly v útočném pásmu, když Kociánovi nedovolil vyhodit.
     
    25:17
    Štindl se dnes zdá při chuti. Teď už to Brňané sehráli mnohem lépe, na modré našli volného Štindla, který svou dělovkou jen těsně míjí branku. Brno je ale nadále u puku.
     
    26:03
    Zapletal to ještě zkoušel, avšak Kocián jeho střelu vyrážečkou sráží do rohu kluziště.
     
    26:59
    Prostějov už je kompletní a pořádně zahrozil před brněnskou brankou. Domácím při rozehrávce ujel puk do mezikruží, kde se po puku natahovala ne jedna hokejka hostí. Vše však tygřím skokem vyřešil domácí kapitán Habrovec.
     
    27:47
    Technika po přesilovce ožila a soupeři je vyrovnanějším soupeřem.
     
    28:25
    Zábranský se Čtvrtníčkem bojují o puk za prostějovskou bránou, ale puk se jim nedaří vydolovat.
     
    29:07
    Puk se nakonec dostal k Zapletalovi, který na modré napřáhl a vystrašil Kociána. Ten však stihl včas sklapnout betony k sobě.
     
    29:50
    Prvně se do úniku hnal Michal Brzobohatý, ale přihrávku od Bělohlávka zachytil hostující Polák, který chtěl do úniku poslat Juraje Juríka, ale ten zas jeho přihrávku měl na dlouhou ruku a vše končí u brněnského brankáře.
     
    30:25
    Hosté jsou po ofsajdu vykázaní z útočného pásma.
     
    30:36
    Novák předvedl fantastický zákrok, když se dokázal přemístit proti střele Luňáka, který dostal perfektní křižnou přihrávku od Coufala!
     
    31:13
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Teď už to prostějovským vyšlo a opět jsou o krok napřed. Luňák si našel ve středu hřiště puk, se kterým se proháčkoval až k Novákovi, který jeho pokus ještě pokryl, ale na dorážku JIŘÍHO POLÁKA už neměl nárok dosáhnout. Prostějovští tak znovu odskakují Technice o jednu branku. Asistence: Lukáš Luňák.
     
    31:30
    Ihned po vhazování si brněnský obránce Havíř zkušeně sjel na modrou čáru, odkud zkoušel překvapit Kociána. Ten se však nenechal překvapit a ukryl puk ve své lapačce.
     
    32:33
    Zábranský vzadu vyrobil obrovskou minelu a jen díky špatné přihrávce hostů se puk nedostal k Juríkovi, který by zakončoval do prázdné branky!
     
    33:15
    Brzobohatý si povyjel zpoza branky, dostal dostatek času na zakončení, a tak to zkusil k bližší tyči. Proti vyrovnání však byla Kociánova mrštná lapačka.
     
    33:50
    Jurča hledal na útočné modré čáře najetého Benýška, ale z jeho přihrávky byl spíše baseballový příhoz, na který Benýšek neměl šanci zareagovat.
     
    34:27
    Čtvrtníček se podél mantinelu prosmýkl až na vrchol kruhu, odkud technickou střelou vyzkoušel prostějovského brankáře.
     
    35:01
    David Havíř zkoušel svojí střelou najít Česneka, který by puk tečoval, ale ten se k němu nedostal.
     
    35:42
    Špatné vyhození hostů zachytil Ondřej Látal, který si ještě udělal prostor a dobře střílel do vrchních pater Kociánovy branky. Nechytla se však ani dorážka Jurči, po které následovala menší bitka mezi hráči na ledě.
     
    35:42
    Rozhodčí to vyřešili tresty za hrubost, Petr Jurča (TEC) – Juraj Jurík (PRO). Hrát se bude 4 proti 4.
     
    37:02
    Brňanům se povedlo hosty na chvíli sevřít v jejich pásmu, ale střela Kozáka ani Habrovce úspěch neslavila.
     
    37:51
    Jurík se ihned po návratu na led zapojil do útočné akce a byl i na jejím konci, ale jeho ránu Novák vykopl levým betonem.
     
    38:02
    Tak hra v pěti nám vydržela jen dvacet vteřin. Dalším vyloučeným je hostující Belay (PRO), který si odpočine na dvě minuty.
     
    38:39
    Technika se nastěhovala před Kociána a hledá ideální pozici pro svoji střelbu. Ta první Klimešovi nevyšla.
     
    39:03
    Ani další pokusy brněnských hokejistů se nechytly, oba týmy si střídají.
     
    39:57
    Technika už to nestihne a po druhé třetině tedy budou odcházet z ledu spokojenější hosté.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Je to tak, je za námi i druhá třetina, kterou Technika prohrála 0:1. Celkové skóre tedy je 1:2, a pokud dnes Technici chtějí bodovat, tak ve třetí třetině budou muset hosty pořádně zatlačit. Třetí třetina začne přibližně v 19:27.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:35
    Hosté už tradičně zahajují první střídaní střelou, se kterou však Novák neměl žádný problém.
     
    41:05
    To stejné se daří i Brnu na druhé straně, Látal však ani nadvakrát Kociána nijak zvlášť neohrozil.
     
    41:08
    Čtvrtníček dobře střílel ihned po buly, avšak prostějovský brankář se roztáhl na brankové čáře a puk vyrazil.
     
    41:54
    Hra je nyní neurovnaná, ani jednomu týmu se nedaří pořádná přihrávka a puk je povětšinou někde u mantinelu.
     
    43:15
    Hráči dál pokračují v nahánění puku podél mantinelu a zatím se jim vůbec nedaří navázat na pěkný hokej z minulých dvou třetin.
     
    43:52
    Až teď vidíme první vážnější situaci v brněnském brankovišti, a to, když tam puk natlačil Kučera. Po několika odrazech se ovšem puk dostal k Novákovi, který ho ihned zvedá a přerušuje tím hru.
     
    44:24
    Brňané se při protiútoku nějak nepohodli a puk zbytečně končí v moci Kociána. Brzobohatý si pravděpodobně nevšiml svého spoluhráče v lepším postavení.
     
    44:54
    Následně hosté zahrávají zakázané uvolnění.
     
    45:20
    Kozák si v útoku dovolil hned několik povedených kliček, ale ke střele se už nedostal. Brno ale nadále u kotouče.
     
    46:07
    Znovu už to však Technice nevyšlo a rozhodčí pískají icing.
     
    46:34
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Prostějov znovu udeřil. Na začátku třetí třetiny byla hra až moc klidná, což se přestalo líbit třetí prostějovské lajně, která se prosazuje po krásné kombinaci. Antončík se kličkou dostal do středu hřiště, kde našel FRANKA KUČERU, který se nemýlil. Asistence: Šimon Antončík, David Jurík.
     
    47:40
    A pro domácí může být ještě hůř, když pronikajícího Dubu musel zastavit Štindl (TEC), který tak zamíří na trestnou lavici.
     
    48:12
    Technice se podařilo vyhodit přes všechny čáry.
     
    48:40
    Brzobohatý svým dobrým pohybem dokonce vybojoval pro své spoluhráče vhazování po levici Kociána.
     
    49:05
    A znovu se domácí dostávají do útočného pásma v oslabení, tentokrát to byl Jurča, který dokonce vystřelil.
     
    49:40
    Hostům se přesilovku vůbec nepovedla, ale ten kdo nyní musí zabrat, je Technika, takže to prostějovské nemusí ani mrzet.
     
    50:00
    Až po přesilovce se udála největší šance hostí za poslední tři minuty. David Jurík dostal asistenci přesně do jízdy, najel si až před Nováka, ale při kličce na forhend mu puk sjel z čepele!
     
    50:27
    A Brno bude hrát přesilovku, to by ještě pro domácí mohla být šance. Vyloučeným hráčem je Veselý (PRO).
     
    50:56
    Technika právě vstřelila branku!
    A Brňanům se to opravdu podařilo! Po Štindlově střele v brankovišti Kociána zavládl velký závar, ve kterém se nejlépe zorientoval KAREL BENÝŠEK, který Brnu dává naději. Asistence: Ondřej Látal, Petr Štindl.
     
    51:31
    Technika právě vstřelila branku!
    A je vyrovnáno! Technika na to potřebovala přesně 35 vteřin. Ihned po buly ve středovém kruhu se puku zmocnil Zábranský, který se dostal až ke střele, kterou za záda Kociána protlačil JIŘÍ ČTVRTNÍČEK. V 52. minutě tedy máme opět srovnáno a čeká nás ještě pořádný boj. Asistence: Martin Zábranský.
     
    52:32
    A Technika je na koni. Svým dobrým pohybem si vykoledovala faul, který si odpyká Duba (PRO) a dává tak domácím šanci na třetí gól v rychlém sledu.
     
    52:39
    Domácí to se svým důrazem přehnali a i jejich hráč míří na trestnou lavici. Jmenovitě to byl Jiří Kozák (TEC) a pokračovat se tedy bude 4/4.
     
    53:47
    Technika si připravila další dobrou šanci, ale v tomto případě dobře zasáhla hostující obrana.
     
    54:00
    Ondřej Látal se řítil sám na brankáře, ale jeho blafák mu nevyšel! Chybělo tomu zakončení nahoru.
     
    54:54
    I hosté však zahrozili a opět v brněnské hale sledujeme velice pěkný hokej s mnoha šancemi na obou stranách.
     
    55:38
    Štindl se dostal k dobré střele od modré čáry, ale nakonec mu byla zblokována.
     
    56:17
    Venkrbec se svými spoluhráči bojuje za brněnskou bránou o puk, ale Technici dobře brání a nechtějí tyto cenné body za žádnou cenu ztratit.
     
    56:47
    Technika vyhazuje za zakázané uvolnění, hra se vrací před Nováka.
     
    57:34
    Prostějov je nyní hodně nebezpečný, ale brněnská obrana jede na sto procent.
     
    58:01
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:20
    Zapletal přišel za vlastní bránou o touš a Technika teď musí čelit tlaku hostí.
     
    59:06
    Čtvrtníček se ještě dostal k dobrému pokusu, ale ani prostějovský brankář už nechce připustit ztrátu všech bodů.
     
    59:23
    Obě mužstva ovšem dál bojují, nevyčkávají na konec třetí třetiny, aby si rozdělily po bodu, ale chtějí vyhrát.
     
    59:56
    To už se ovšem asi ani jednomu mužstvu v základní hrací době nepovede. Poslední buly ve středovém kruhu...
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    Je to tak. Je tu konec třetí třetiny, po které je stav 3:3 a o vítězi dnešního utkání bude muset rozhodnout prodloužení, případně nájezdy.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:21
    Prodloužení je rozehráno, ale buly se bude opakovat ve středním pásmu, protože touš vyletěl ze hřiště.
     
    60:50
    Tak tohle budou pro Brno krušné momenty, Štindl (TEC) dostává dvouminutový trest za zdržování hry.
     
    61:04
    Látalovi se povedlo puk vyhodit až ke Kociánovi.
     
    61:41
    Technika se zatím ve třech velice dobře brání a nedovila soupeři ještě ani jednu střelu.
     
    62:21
    Michal Černý teď vymíchal domácí a Juríkovi připravil luxusní pozici, ale tomu puk při zakončení pravděpodobně poskočil, protože tohle jinak měl být rozhodující gól.
     
    62:43
    Teď už se brněnští opět osvobozují a vypadá to, že už v oslabení neinkasují.
     
    63:09
    Tak pokud ne Jurík tak Antončík měl na hokejce rozhodnutí, ale Novák předvedl vynikající zákrok a potrénoval tak na nájezdy, které se blíží!
     
    63:40
    Střely Klimeše ani Belaye na druhé straně nebyly nijak nebezpečné.
     
    64:15
    Hosté se sami vystavili do ofsajdu a vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    64:29
    Ještě jednu střelu vidíme, ale Kumstátův pokus byl spíše propagačního charakteru.
     
    64:56
    Puk ve středním pásmu a můžeme se těšit na nájezdy.
     
    65:00
    Prodloužení skončilo.
     
    Pětiminutové nastavení o vítězi dnešního duelu nerozhodlo, a tak budeme svědky dovednostní soutěže, která definitivně určí vítěze, který si do tabulky připíše o bod navíc.
     
    Samostatné nájezdy začínají.
     
    Do brněnské svatyně se na nájezdy postaví Jaroslav Chvátal.
     
    Domácí Jurča mířil Kociánovi nad vyrážečku, ale ten jeho záměr vytušil.
     
    Hostující Venkrbec se také neprosazuje, když Chvátal jeho kličku do forhendu chytil.
     
    Ani druhý brněnský hráč se neprosadil. David Havíř zkoušel také střelu, ale trefuje pouze Kociána.
     
    I Chvátal chytá druhý pokus prostějovských. Coufal zkoušel tvrdou střelu, ale ta mu nevyšla.
     
    Až teď to vyšlo domácím. Kozák udělal krásnou kličku na forhend a poslal Kociána na druhou stranu – 1.0.
     
    Hostující Černý musel dát, ale to nevyšlo a Brno tedy vyhrává dnešní rozstřel.
     
    65:00
    V samostatných nájezdech zvítězil tým VSK Technika Brno.

    Rozhodující nájezd proměnil JIŘÍ KOZÁK.
     
    Konec zápasu.
     
    Technika tedy vítězí po nájezdech 4:3 a Jestřábi obírá o dva body. Technice se podařilo v posledních deseti minutách třetí třetiny srovnat s hosty krok a v nájezdech je dokonale zaskočil Jiří Kozák, který krásnou kličkou do forhendu vykoupal Kociána a Brnu vystřelil dva body.
     
    To je ode mne vše, budu se na Vás těšit u dalších online přenosů a hlavně brněnského sportu. Pěkný zbytek večera. (20:33:37)

    Adam Havel

    Branky a nahrávky: 5. Štindl (Látal), 51. Benýšek (Látal, Štindl), 52. Čtvrtníček (Zábranský), rozh. náj. Kozák – 2. Jurík J. (Černý, Duba), 32. Polák (Luňák), 47. Kučera (Antončík, Jurík D.)


    HC Technika Brno: Novák (na nájezdy Chvátal) – Havíř, Habrovec (C), Štindl, Klimeš, Zapletal, Dittrich – Brzobohatý, Bělohlávek, Česnek – Látal, Benýšek, Jurča – Kozák, Zábranský, Čtvrtníček – Maršálek.
    Trenér: Roman Kaňkovský

    LHK Jestřábi Prostějov: Kocián – Kryl, Kořínek, Kumstát, Kolibár, Švaříček, Veselý, Polák, Malý – Coufal, Luňák (C), Venkrbec – Černý, Duba, Jurík J. – Antončík, Kučera, Belay – Jedlička, Jurík D..
    Trenér: Petr Zachar

    Rozhodčí: František Held – Lukáš Linhart, Jiří Lošťák

    Diváci: 328
    bahis siteleri