Vsetín – Břeclav 0:2 (kon.) | Orlová – Nový Jičín 3:7 (kon.) | Přerov – Val. Meziříčí 1:2 (kon.)
SHK Hodonín – Frýdek-M. 4:6 (kon.) | Poruba 2011 – Opava 4:2 (kon.) | Technika Brno – Prostějov 4:3 (1:0 po s.n.)
Bílina – Nymburk 3:4 (0:1 po s.n.) | Jindř. Hradec – Kolín 2:3 (0:1 po s.n.) | Sokolov – Klatovy 5:0 (kon.)
Kobra – Děčín 3:5 (kon.) | Žďár n/S – Vrchlabí 3:2 (kon.) | Řisuty – Milevsko 4:0 (kon.)
Mor. Budějovice – Pelhřimov 4:3 (2:0 po s.n.) | Jablonec n/N – Tábor 2:5 (kon.)
po s.n. (1:0)
HC Technika Brno
4:3 (1:1, 0:1, 2:1 - 0:0)
LHK Jestřábi Prostějov
Středa 27.11.2013, 18:00 • HHDM Brno • 2. liga skupina Východ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    65:00
    V samostatných nájezdech zvítězil tým VSK Technika Brno.

    Rozhodující nájezd proměnil JIŘÍ KOZÁK.
     
    Až teď to vyšlo domácím. Kozák udělal krásnou kličku na forhend a poslal Kociána na druhou stranu – 1.0.
     
    63:09
    Tak pokud ne Jurík tak Antončík měl na hokejce rozhodnutí, ale Novák předvedl vynikající zákrok a potrénoval tak na nájezdy, které se blíží!
     
    60:50
    Tak tohle budou pro Brno krušné momenty, Štindl (TEC) dostává dvouminutový trest za zdržování hry.
     
    54:00
    Ondřej Látal se řítil sám na brankáře, ale jeho blafák mu nevyšel! Chybělo tomu zakončení nahoru.
     
    52:39
    Domácí to se svým důrazem přehnali a i jejich hráč míří na trestnou lavici. Jmenovitě to byl Jiří Kozák (TEC) a pokračovat se tedy bude 4/4.
     
    52:32
    A Technika je na koni. Svým dobrým pohybem si vykoledovala faul, který si odpyká Duba (PRO) a dává tak domácím šanci na třetí gól v rychlém sledu.
     
    51:31
    Technika právě vstřelila branku!
    A je vyrovnáno! Technika na to potřebovala přesně 35 vteřin. Ihned po buly ve středovém kruhu se puku zmocnil Zábranský, který se dostal až ke střele, kterou za záda Kociána protlačil JIŘÍ ČTVRTNÍČEK. V 52. minutě tedy máme opět srovnáno a čeká nás ještě pořádný boj. Asistence: Martin Zábranský.
     
    50:56
    Technika právě vstřelila branku!
    A Brňanům se to opravdu podařilo! Po Štindlově střele v brankovišti Kociána zavládl velký závar, ve kterém se nejlépe zorientoval KAREL BENÝŠEK, který Brnu dává naději. Asistence: Ondřej Látal, Petr Štindl.
     
    50:27
    A Brno bude hrát přesilovku, to by ještě pro domácí mohla být šance. Vyloučeným hráčem je Veselý (PRO).
     
    47:40
    A pro domácí může být ještě hůř, když pronikajícího Dubu musel zastavit Štindl (TEC), který tak zamíří na trestnou lavici.
     
    46:34
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Prostějov znovu udeřil. Na začátku třetí třetiny byla hra až moc klidná, což se přestalo líbit třetí prostějovské lajně, která se prosazuje po krásné kombinaci. Antončík se kličkou dostal do středu hřiště, kde našel FRANKA KUČERU, který se nemýlil. Asistence: Šimon Antončík, David Jurík.
     
    38:02
    Tak hra v pěti nám vydržela jen dvacet vteřin. Dalším vyloučeným je hostující Belay (PRO), který si odpočine na dvě minuty.
     
    35:42
    Rozhodčí to vyřešili tresty za hrubost, Petr Jurča (TEC) – Juraj Jurík (PRO). Hrát se bude 4 proti 4.
     
    31:13
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Teď už to prostějovským vyšlo a opět jsou o krok napřed. Luňák si našel ve středu hřiště puk, se kterým se proháčkoval až k Novákovi, který jeho pokus ještě pokryl, ale na dorážku JIŘÍHO POLÁKA už neměl nárok dosáhnout. Prostějovští tak znovu odskakují Technice o jednu branku. Asistence: Lukáš Luňák.
     
    23:54
    A co víc, Jurča se dokonce dostal až před prostějovského brankáře, kde byl faulován Polákem (PRO), který dostává dvě minuty za hákování. Brno si tak zahraje dnes podruhé zahraje početní výhodu.
     
    17:49
    Přesilovka hostům však záhy končí, na trestnou lavici usedá Lukáš Duba (PRO), který dostává trest za vysokou hůl. Hraje se 4/4.
     
    17:15
    Dlouho však brněnská Technika v pěti nehrála, po ztrátě ve středním pásmu se puku zmocnil Belay, kterého k zemi stáhl Zábranský (TEC) a odchází na dvě minuty.
     
    14:16
    Gól nebyl uznán.
     
    14:16
    Hosté dosáhli branky, nicméně byla to velmi nepřehledná situace. Hlavní rozhodčí si pro radu ihned volá brankového rozhodčího.
     
    13:47
    Venkrbec hledal před Novákem volného Luňáka, kterého však na poslední chvíli fauloval Habrovec (TEC) a Prostějov tedy bude hrát první přesilovku.
     
    04:49
    Technika právě vstřelila branku!
    Brňané rychle vyrovnávají. První šance sice ještě nevyšla, ale tentokrát už ano. Látal ihned po přejetí modré čáry našel na druhé straně najetého PETRA ŠTINDLA, který tuto přihrávku uklidil přesně do levého růžku Kociánovy brány. V páté minutě tak začínáme od začátku. Asistence: Látal.
     
    01:31
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Když už to vypadalo, že se Technika osvobodí, tak prostějovští udeřili. Michal Černý si s pukem sjel až do rohu, odkud našel před bránou zcela volného JURAJE JURÍKA, který puk poslal do protipohybu přesouvajícího se Nováka. To je tedy rychlý start prostějovské letky. Asistence: Michal Černý, Lukáš Duba.

    Adam Havel

    Branky a nahrávky: 5. Štindl (Látal), 51. Benýšek (Látal, Štindl), 52. Čtvrtníček (Zábranský), rozh. náj. Kozák – 2. Jurík J. (Černý, Duba), 32. Polák (Luňák), 47. Kučera (Antončík, Jurík D.)


    HC Technika Brno: Novák (na nájezdy Chvátal) – Havíř, Habrovec (C), Štindl, Klimeš, Zapletal, Dittrich – Brzobohatý, Bělohlávek, Česnek – Látal, Benýšek, Jurča – Kozák, Zábranský, Čtvrtníček – Maršálek.
    Trenér: Roman Kaňkovský

    LHK Jestřábi Prostějov: Kocián – Kryl, Kořínek, Kumstát, Kolibár, Švaříček, Veselý, Polák, Malý – Coufal, Luňák (C), Venkrbec – Černý, Duba, Jurík J. – Antončík, Kučera, Belay – Jedlička, Jurík D..
    Trenér: Petr Zachar

    Rozhodčí: František Held – Lukáš Linhart, Jiří Lošťák

    Diváci: 328
    bahis siteleri