Dallas – Anaheim 6:3 (kon.)
konec
Dallas Stars
6:3 (0:1, 1:1, 5:1)
Anaheim Ducks
Středa 27.11.2013, 02:00 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:01
    Dallas právě vstřelil branku!
    Getzlaf prohrál souboj u mantinelu s Eakinem, což se ukázalo jako rozhodující moment, neboť Eakin poslal puk dopředu, Cole pak ALEXI CHIASSONOVI, jenž přetlačil svého soka a do prázdné branky potvrdil vítězství Dallasu. Protesty kapitána hostí opět nedopadly na úrodnou půdu. Asistence: Erik Cole, Cody Eakin.
     
    53:25
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Ducks se přeci jen ještě vracejí do hry, stačilo jim na to dvacet vteřin přesilovky. Perry skvěle clonil Ellisovi a nakonec v rozhodující okamžik nadskočil, čehož přesným zakončením využil DUSTIN PENNER. Asistence: Ryan Getzlaf, Corey Perry.
     
    52:08
    Dallas právě vstřelil branku!
    Fiddler se zmocnil ztraceného kotouče, avšak se svým bekhendovým pokusem neuspěl. Hiller ale odrazil puk k mantinelu, kde jej směrem k brance napálil Garbutt a to tak šikovně, že jej ANTOINE ROUSSEL dokázal tečovat za Hillerova záda. Následné protesty brankáře Anaheimu na Rousselovo postavení v brankovišti nebyly vyslyšeny. Asistence: Ryan Garbutt, Vernon Fiddler.
     
    46:18
    Dallas právě vstřelil branku!
    Tady končí veškerá legrace! Bruce Bodreau na lavičce nevěří, co se to s jeho týmem děje. RYAN GARBUTT dokázal přesprintovat Fowlera, dojel puk mezi kruhy a pak střelou nad Hillerovo rameno vstřelil třetí branku Stars v rozmezí padesáti tří vteřin. Asistence: Trevor Daley.
     
    45:50
    Dallas právě vstřelil branku!
    To je obrat jako hrom. Po levé straně tentokrát ujel Peverley, vrátil puk k modré STEPHANE ROBIDASOVI, jenž nakonec z okraje kruhu pro vhazování překonal nešťastného Hillera. Asistence: Rich Peverley, Ray Whitney.
     
    45:25
    Dallas právě vstřelil branku!
    Třetí třetina se hrála bez výraznější šance až do této chvíle. Cole potáhl puk podél mantinelu, pak z levého křídla našel na středu hřiště CODYHO EAKINA, jenž ihned z první poslal puk za záda přemisťujícího se Hillera. Asistence: Erik Cole, Jordie Benn.
     
    39:24
    Anaheim právě vstřelil branku!
    NICK BONINO se nakonec přeci jen dočkal. Po Coglianově přihrávce od mantinelu projel mezi kruhy a našel miniaturní skulinku mezi Ellisem a jeho pravou tyčí, kudy k překvapení všech prošel puk. Asistence: Andrew Cogliano, Kyle Palmieri.
     
    33:13
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars sice nevyužili přesilovku, radují se ale chvíli po jejím skončení. Fiddler poslal puk před branku, kde zrovna brzdil ANTOINE ROUSSEL, jenž pravou bruslí srazil puk za Hillera. Asistence: Vernon Fiddler, Ryan Garbutt.
     
    06:06
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Lindholmovo sražené nahození vrátil před branku Winnik, který našel přesně EMERSONA ETEMA, jenž z bezprostřední blízkosti zakončil mezi betony překvapeného Ellise. Asistence: Daniel Winnik, Hampus Lindholm.

    Daniel Polách

    Branky a nahrávky: 34. Roussel (Fiddler, Garbutt), 46. Eakin (Cole, Jo. Benn), 46. Robidas (Peverley, Whitney), 47. Garbutt (Daley), 53. Roussel (Garbutt, Fiddler), 60. Chiasson (Cole, Eakin) – 7. Etem (Winnik, Lindholm), 40. Bonino (Cogliano, Palmieri), 54. Penner (Getzlaf, Perry)


    Dallas Stars: Ellis (Lehtonen) – Dillon, Robidas, Daley, Goligoski, Gončar, Jo. Benn – Ničuškin, Seguin, Ja. Benn – Chiasson, Eakin, Whitney – Peverley, Fiddler, Cole – Garbutt, Horcoff, Roussel
    Anaheim Ducks: Hiller (Andersen) – Lovejoy, Fowler, Vatanen, Yonkman, Lindholm, Fistric – Perry, Getzlaf, Penner – Palmieri, Perreault, Cogliano – Selanne, Bonino, Etem – Maroon, Winnik, Beleskey

    Rozhodčí: Charron, McCauley – Heyer, Racicot
    bahis siteleri