Dallas – Anaheim 6:3 (kon.)
konec
Dallas Stars
6:3 (0:1, 1:1, 5:1)
Anaheim Ducks
Středa 27.11.2013, 02:00 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:01
    Dallas právě vstřelil branku!
    Getzlaf prohrál souboj u mantinelu s Eakinem, což se ukázalo jako rozhodující moment, neboť Eakin poslal puk dopředu, Cole pak ALEXI CHIASSONOVI, jenž přetlačil svého soka a do prázdné branky potvrdil vítězství Dallasu. Protesty kapitána hostí opět nedopadly na úrodnou půdu. Asistence: Erik Cole, Cody Eakin.
     
    58:18
    Za Ellisem teď snad i zazvonila tyč! Tlak Anaheimu byl zřejmý, například Vatanen mohl pálit do odkryté klece, nicméně jej neposlechl puk.
     
    57:55
    Hiller opět na střídačce!
     
    57:33
    Hiller je venku z branky!
     
    53:25
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Ducks se přeci jen ještě vracejí do hry, stačilo jim na to dvacet vteřin přesilovky. Perry skvěle clonil Ellisovi a nakonec v rozhodující okamžik nadskočil, čehož přesným zakončením využil DUSTIN PENNER. Asistence: Ryan Getzlaf, Corey Perry.
     
    53:05
    Brenden Dillon vyhodil puk k divákům a je tak vyloučen na dvě minuty za zdržování hry.
     
    52:08
    Dallas právě vstřelil branku!
    Fiddler se zmocnil ztraceného kotouče, avšak se svým bekhendovým pokusem neuspěl. Hiller ale odrazil puk k mantinelu, kde jej směrem k brance napálil Garbutt a to tak šikovně, že jej ANTOINE ROUSSEL dokázal tečovat za Hillerova záda. Následné protesty brankáře Anaheimu na Rousselovo postavení v brankovišti nebyly vyslyšeny. Asistence: Ryan Garbutt, Vernon Fiddler.
     
    48:23
    Domácí diváci se radují z gólu, nicméně ten uznán nebude! Ničuškin si dal další samostatný únik k Hillerovi, opět se ale dostal příliš blízko a nedokázal situaci vyřešit.
     
    48:00
    Seguin si zkrotil odražený kotouč, měl otevřenou prakticky celou pravou polovinu branky a trefil jen tyč!
     
    47:22
    Tentokrát si puk mezi kruhy našel Seguin a z otočky ihned vypálil směrem k pravému hornímu rohu Hillerovy branky, kde dokázal brankář Anaheimu zakročit!
     
    47:00
    Mathieu Perreault prodlužuje trápení Anaheimu ve třetí třetině, neboť je vyloučen na dvě minuty za hru vysokou holí.
     
    46:18
    Dallas právě vstřelil branku!
    Tady končí veškerá legrace! Bruce Bodreau na lavičce nevěří, co se to s jeho týmem děje. RYAN GARBUTT dokázal přesprintovat Fowlera, dojel puk mezi kruhy a pak střelou nad Hillerovo rameno vstřelil třetí branku Stars v rozmezí padesáti tří vteřin. Asistence: Trevor Daley.
     
    45:50
    Dallas právě vstřelil branku!
    To je obrat jako hrom. Po levé straně tentokrát ujel Peverley, vrátil puk k modré STEPHANE ROBIDASOVI, jenž nakonec z okraje kruhu pro vhazování překonal nešťastného Hillera. Asistence: Rich Peverley, Ray Whitney.
     
    45:25
    Dallas právě vstřelil branku!
    Třetí třetina se hrála bez výraznější šance až do této chvíle. Cole potáhl puk podél mantinelu, pak z levého křídla našel na středu hřiště CODYHO EAKINA, jenž ihned z první poslal puk za záda přemisťujícího se Hillera. Asistence: Erik Cole, Jordie Benn.
     
    39:24
    Anaheim právě vstřelil branku!
    NICK BONINO se nakonec přeci jen dočkal. Po Coglianově přihrávce od mantinelu projel mezi kruhy a našel miniaturní skulinku mezi Ellisem a jeho pravou tyčí, kudy k překvapení všech prošel puk. Asistence: Andrew Cogliano, Kyle Palmieri.
     
    39:02
    Bonino si zadarmo vzal puk ve středním pásmu a pak vystrašil nepřipraveného Ellise, který nakonec se štěstím puk vyrazil!
     
    35:26
    Palmieri vytáhl puk zpoza branky před ni pro Cogliana, jenž se pokoušel přehodit ležícího Ellise, nicméně nedokázal zvednout puk přes jeho pravý beton!
     
    33:13
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars sice nevyužili přesilovku, radují se ale chvíli po jejím skončení. Fiddler poslal puk před branku, kde zrovna brzdil ANTOINE ROUSSEL, jenž pravou bruslí srazil puk za Hillera. Asistence: Vernon Fiddler, Ryan Garbutt.
     
    31:04
    Nakonec ale Ničuškin vybojoval alespoň přesilovku, Hampus Lindholm je vyloučen na dvě minuty za hákování.
     
    30:57
    Ničuškin se výborně projel před Hillera, avšak dostal se příliš blízko a nedokázal po skvělé individuální akci zakončit!
     
    28:46
    Robidasovo nahození od modré bylo Pennerem tečováno tak, že skoro skončilo u Benna nebo rovnou za Hillerovými zády! Puk nakonec jen těsně minul pravou tyč branky Anaheimu.
     
    25:09
    Jamie Benn měl na hokejce srovnání! Nejprve domácí kapitán neuspěl z mezikruží, pak ani kličkou a také následnou dorážku pokryl Hiller.
     
    24:22
    Dobrý úsek hry od Dallasu nakonec skončil brejkem Anaheimu, po němž nebyl Goligoski daleko od toho, aby srazil puk za záda vlastního brankáře!
     
    22:58
    Ničuškin výborně převzal puk po nepovedené Fistricově střele a projel před Hillera, kde se mu ale ideálně nepodařila klička poslednímu obránci!
     
    17:12
    Dallas se na závěr třetiny usadil v útočném pásmu a div, že bomba Jordieho Benna od modré neskončila za Hillerem! Ten zřejmě nic neviděl.
     
    15:43
    Cole bruslemi nezastavil puk ve středním pásmu a po špatné rozehrávce Dallasu tak šel Anaheim do přečíslení tři na dva, které Cogliano vyřešil příliš dlouhou kličkou, po níž se jednak dostal za brankovou čáru a pak také nedokázal přehodit Ellise!
     
    12:41
    Garbutt zavezl puk do útočného pásma s Dillonem, jehož lehké nahození si skoro do vlastní branky srazil Fowler!
     
    11:59
    Vyloučen je na dvě minuty za podražení Antoine Roussel.
     
    08:29
    Poprvé v utkání se vylučuje, Mathieu Perreault je vyloučen na dvě minuty za hákování.
     
    06:06
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Lindholmovo sražené nahození vrátil před branku Winnik, který našel přesně EMERSONA ETEMA, jenž z bezprostřední blízkosti zakončil mezi betony překvapeného Ellise. Asistence: Daniel Winnik, Hampus Lindholm.

    Daniel Polách

    Branky a nahrávky: 34. Roussel (Fiddler, Garbutt), 46. Eakin (Cole, Jo. Benn), 46. Robidas (Peverley, Whitney), 47. Garbutt (Daley), 53. Roussel (Garbutt, Fiddler), 60. Chiasson (Cole, Eakin) – 7. Etem (Winnik, Lindholm), 40. Bonino (Cogliano, Palmieri), 54. Penner (Getzlaf, Perry)


    Dallas Stars: Ellis (Lehtonen) – Dillon, Robidas, Daley, Goligoski, Gončar, Jo. Benn – Ničuškin, Seguin, Ja. Benn – Chiasson, Eakin, Whitney – Peverley, Fiddler, Cole – Garbutt, Horcoff, Roussel
    Anaheim Ducks: Hiller (Andersen) – Lovejoy, Fowler, Vatanen, Yonkman, Lindholm, Fistric – Perry, Getzlaf, Penner – Palmieri, Perreault, Cogliano – Selanne, Bonino, Etem – Maroon, Winnik, Beleskey

    Rozhodčí: Charron, McCauley – Heyer, Racicot
    bahis siteleri