Bardejov – Šamorín 3:0 (kon.) | Podbrezová – Dubnica 4:0 (kon.) | Prešov – R. Sobota 1:0 (kon.)
konec
Partizán Bardejov
3:0 (2:0)
FC ŠTK 1914 Šamorín
sk Sobota 30.11.2013, 13:00MONACObet liga
     
    88
    Bardejov dal gól! VLADISLAV PALŠA sa z bieleho bodu nemýlil. Penaltu pre domácich vybojoval Pyda, pre ktorého je dnešný zápas premiérou.
     
    22
    Bardejov dal gól! Celá akcia začala na pravej strane, kde Grohoľ potiahol loptu smerom dopredu a preniesol hru na opačnú stranu. Na ľavej strane sa domáci ujali lopty a finálnu prihrávku do prázdnej brány bez problémov zasunul JÁN ZÁPOTOKA.
     
    18
    Bardejov dal gól! JÁN ZÁPOTOKA sa dostal k lopte pred vápnom hostí a z 20 metrov neotáľal, napriahol a krásnou prudkou strelou prestrelil bezmocného Jamroškoviča, ktorého lopta jemne prelobovala a napokon sa od brvna prudko odrazila tesne za bránkovú čiaru. Ukážkova strela!

    Dominik Dolhý

    Branky: 18. J. Zápotoka, 22. J. Zápotoka, 88. Palša (pen.)

    Karty:   60. Kica (BAR), 85. L. Zápotoka (BAR) – 59. Pončák (SAM), 60. Gligorov (SAM), 69. Cvejič (SAM), 70. Mezovský (SAM)


    Partizán Bardejov: Molčan – J. Zápotoka, Palša, Grohoľ, Petráš, Kica, Dzurík, Andraščík, L. Zápotoka (C), Berecký, Pisarik
    Náhradníci: Andrič, Cuprišin, Kuhajdík, Pavličko, Pyda

    FC ŠTK 1914 Šamorín: Jamroškovič – Mezovský, Pončák (C), Cmarko, Fulmek, Javorina, Stojanovič, Gligorov, Kliment, Čemba, Vaško
    Náhradníci: Jančovič, Pentek, Csölle, Horváth, Cvejić

    Rozhodčí: Sedlár – Weiss, Špivák
    bahis siteleri