Nitra – Skalica 10:2 (kon.) | Banská Bystrica – Trenčín 2:1 (po pr.) | Poprad – Žilina 7:1 (kon.)
Košice – Zvolen 0:1 (kon.) | Martin – Piešťany 2:1 (1:0 po s.n.)
konec
HK Poprad
7:1 (2:1, 2:0, 3:0)
MsHK Žilina
sk Neděle 01.12.2013, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    57:56
    Gólman Sidor si na svoje konto pripísal fantastický zákrok, keď po skvelej prihrávke od Kloudu z pravej strany dokázal zachytiť vo svojej výstroji delovku od Tomasa z ľavého krídla!
     
    56:14
    Poprad dal gól!
    Popradčania síce nedokázali využiť početnú výhodu o dvoch mužov, no tú o jedného muža už využili! Gaborčík sa dostal k puku na ľavej strane, následne ho posunul na Mlynaroviča, ktorý dlho neváhal a skvelou prihrávkou našiel DANIELA BREJČÁKA! Ten svojou delovkou umiestnenou do ľavého horného rohu žilinskej brány nedal gólmanovi Mikolášovi žiadnu šancu a vsietil už piaty popradský gól v dnešnom zápase počas presilovej hry. Asistencie si pripisujú hráči Samuel Mlynarovič a Dávid Gaborčík.
     
    54:55
    Domáci budú hrať v početnej výhode o dvoch mužov. Na dve minúty si tentokrát za podrazenie odchádza sadnúť Marcel Šterbák.
     
    54:02
    Popradčania budú hrať v početnej výhode. Na dve minúty si za držanie odchádza sadnúť žilinský kapitán Drevenák.
     
    53:51
    Domáci sa dostali do ďalšej skvelej gólovej šance, keď z ľavej strany pálil Nagy a gólman Mikoláš nevedel, kde má puk. Následne sa snažil dorážať Paločko, no pozorný Rúfus dokázal puk vyhodiť na zakázané uvoľnenie.
     
    49:30
    Poprad dal gól!
    Popradskí hokejisti dokázali využiť túto početnú výhodu už po siedmich sekundách! Po skvelom nahodení puku pred žilinskú bránu od Suchého gólman Mikoláš dokázal puk vyraziť naľavo od seba, no tam sak nemu dostal ADAM LAPŠANSKÝ, ktorý zavŕšil svoj hetrik v zápase! Asistencie si pripisujú hráči Radoslav Suchý a Tomáš Sýkora.
     
    49:23
    Popradčania si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za držanie odchádza sadnúť obranca Jozef Salajka.
     
    48:20
    Popradský útočník Peter Gápa obdržal poriadny bodyček od jedného zo žilinských obrancov za žilinskou bránou a aj keď bol tento zákrok na hranici faulu, tak hlavný rozhodca vylučovať nebude. Gápa ukázal v sebe chlapa a napokon sa dokázal pozviechať spolu s potleskom domácich tribún.
     
    46:13
    Poprad dal gól!
    Popradčania pridávajú do žilinskej siete aj svoj piaty gól. Spoza pravého kruhu nahadzoval puk do útočného pásma Gaborčík, následne sa však k tomuto puku dostal ADAM LAPŠANSKÝ, ktorý vystihol protipohyb žilinského gólmana a svojou dobrou strelou strieľa už svoj druhý gól v dnešnom zápase. Asistencie si pripisujú hráči Dávid Gaborčík a Lukáš Paukovček.
     
    45:36
    Drábek nastrelil puk na Mikolášove betóny, no od nich sa odrazil presne pred Belluša, ktorý už však nedokázal prekonať mierne neistého žilinského gólmana.
     
    42:28
    Žilinčania si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za držanie odchádza sadnúť Jaroslav Kasík.
     
    39:15
    Lapšanský tvrdo pálil z medzikružia, no jeho delovka napokon skončila odrazená od hornej žŕdky žilinskej brány len mimo žilinského bránkoviska!
     
    32:43
    Poprad dal gól!
    Žilinčania predviedli fatálnu defenzívnu chybu v strednom pásme, po ktorej sa dvojica Popradčanov dostala do samostatného úniku! MARTIN BELLUŠ prevzal puk a všetku zodpovednosť na seba, dostal sa pred gólmana Mikoláša a aj keď bol faulovaný, tak skvelou kľučkou zneškodnil žilinského gólmana a doprial si tak darček k jeho zajtrajším narodeninám. Asistencie si pripisujú hráči Jakub Drábek a Lukáš Paukovček.
     
    30:36
    Poprad dal gól!
    Popradskí "kamzíci" sa počas ďalšej presilovej hry dostávajú už do dvojgólového vedenia! Spoza pravého kruhu nekompromisne pálil Kasík, no gólman Mikoláš bol v strehu a puk po tejto delovke vyrazil pred seba. Na ľavom kruhu sa však k nemu dostal TOMÁŠ SÝKORA, ktorý nedal žilinskému gólmanovi žiadnu šancu. Asistencie si pripisujú hráči Jaroslav Kasík a Radoslav Suchý.
     
    30:13
    Popradčania si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za nedovolené bránenie odchádza sadnúť Žilinčan Bajaník.
     
    26:48
    Skupina siedmich žilinských fanúšikov vytvára v Poprade celkom zaujímavú atmosféru pre svojich miláčikov! Popradský fanklub sa však nenecháva zahanbiť a svojich tribúnových súperov úspešne prekričuje.
     
    23:15
    Domáci sa dostali do ďalšej skvelej gólovej šance! Drábek zaviezol puk za žilinskú bránu, nalákal na seba troch žilinských hráčov a následne skvelou prihrávkou našiel Paukovčeka. Jeho delovka však skončila len v náručí gólmana Mikoláša, ktorý prerušuje hru.
     
    17:39
    Poprad dal gól!
    Popradčania sa počas svojej presilovej hry dostávajú do vedenia! Po skvelej prihrávke od Suchého sa k puku na ľavej strane dostal TOMÁŠ SÝKORA, ktorý si urobil priestor a nechytateľnou delovkou ponad pravé rameno gólmana Mikoláša prekonáva žilinskú defenzívu. Asistencie si pripisujú hráči Radoslav Suchý a Adam Lapšanský.
     
    16:34
    Popradčania si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za držanie odchádza sadnúť hosťujúci útočník Schroner.
     
    12:52
    Po skvelej prihrávke od Vaica z pravej strany sa k zakončeniu v medzikruží dostal Mlynarovič, no jeho nekompromisná delovka napokon smerovala len tesne vedľa žilinskej svätyne.
     
    12:19
    Žilinčanisa sa po fatálnej chybe v popradskej defenzíve dostali k puku pred gólmanom vo dvojici a osamotení, no po nedôraznom bekhendovom zakončení od Schronera napokon celú situáciu vyriešil gólman Sidor spolu s jeho obrancami.
     
    11:41
    Sýkora vybojoval puk na ľavom krídle po veľmi nevydarenom spracovaní od hosťujúceho obrancu Salajku, no napokon jeho strelou z ľavej strany trafil eln dobre postaveného gólmana Mikoláša, ktorý puk zachytil medzi svojimi betónmi!
     
    09:28
    Peter Gápa sa dostal do skvelej gólovej šance, keď takmer v samostatnom úniku korčuľoval na žilinskú bránu! Napokon ho však jeden zo žilinských obrancov na hranici faulu od puku odstavil a jeho zakončenie v páde smerovalo len mimo žilinskej brány!
     
    06:06
    Žilina dala gól!
    Žilinčania dokázali využiť početnú výhodu a vyrovnávajú gólový účet tohto stretnutia! Po skvelej prihrávke od Šterbáka sa k zakončeniu na hranici ľavého kruhu dostal obranca IGOR RÚFUS, ktorý svojou delovkou trafil ľavú žŕdku popradskej brány, od ktorej sa puk odrazil za Sidorov chrbát až do popradskej siete. Asistencie si pripisujú hráči Marcel Šterbák a Tibor Varga.
     
    05:34
    Gólman Sidor si na svoje konto pripísal ďalšie dobré zákroky, keď najskôr skvele svojim ľavým betónom vyrazil do bezpečia delovku od Kloudu a následne si poradil aj s projektilom od Tomasa z pravej strany.
     
    04:23
    Žilinčania si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za hákovanie odchádza sadnúť Jakub Drábek.
     
    04:13
    Popradský útočník Tomáš Sýkora ostal po tvrdom strete s jedným z jeho protihráčov ležať na ľade v strednom pásme! Po krátkom rozhovore s popradským tímovým lekárom sa však Sýkora pozviechal a odkorčuľoval na striedačku.
     
    03:48
    Poprad dal gól!
    Popradčania sa po poriadnom zmätku v žilinskej defenzíve dostávajú do vedenia! Drábek potiahol puk za žilinskú bránu, následne prihrával na ľavý kruh, odkiaľ pálil Paukovček! Jeho delovku gólman Mikoláš vyrazil len pred seba, kde sa k puku dostal pozorný ADAM LAPŠANSKÝ, ktorý z dorážky nedal žilinskej defenzíve žiadnu šancu. Asistencie si pripisujú hráči Lukáš Paukovček a Jakub Drábek.

    Branky a nahrávky: 4. Lapšanský (Paukovček, Drábek), 18. Sýkora (Suchý, Lapšanský), 31. Sýkora (Kasík, Suchý), 33. Belluš (Drábek, Paukovček), 47. Lapšanský (Gaborčík, Paukovček), 50. Lapšanský (Suchý, Sýkora), 57. Brejčák (Mlynarovič, Gaborčík) – 7. Rúfus (Šterbák, Varga)


    HK Poprad: Sidor (Sedlačko) – Brejčák, Suchý ("A"), Jáchym, Kurali, Kasík ("A"), Makovský, Gaborčík, M. Nagy – Sýkora, Stals, Lapšanský – Paločko, S. Takáč, Kroták ("C") – Drábek, Mlynarovič, Vaic – Gápa, Paukovček, Belluš,
    MsHK Žilina: Mikoláš (Johanes) – Ostrčil, Šterbák, Salajka, Leško, Rúfus ("A"), Bajaník, Slota – Tomas, Klouda, D. Buc – Varga ("A"), Kalla, Valášek – Macejka, Linet, Drevenák ("C") – Jarab, Schroner, Rosenberg.

    Rozhodčí: Branislav Jura – Tomáš Holienka, Miroslav Valach

    Diváci: 1196
    bahis siteleri