Kometa Brno – Havířov 3:5 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
3:5 (1:3, 2:1, 0:1)
AZ Havířov
Pondělí 02.12.2013, 18:00 • KAJOT ARENA • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    59:48
    Havířov právě vstřelil branku!
    A je rozhodnuto. Hostující kapitán LUKÁŠ BEDNÁŘ přečetl domácí rozehrávku a už neměl žádný problém s namířením puku do prázdné branky. Bez asistence.
     
    59:34
    Time-out si vybírá i trenér hostujícího mužstva.
     
    59:29
    Kometa má poměrně drtivý tlak.
     
    57:57
    Domácí to už teď při buly v útočném pásmu zkouší bez brankáře.
     
    57:57
    Domácí trenér Konečný si vybírá oddychový čas.
     
    57:57
    Velký závar před Turšnerem, na kterého dotírali hlavně Garčic s Denkem. Brankář hostí ale dokázal udržet pravý beton před brankovou čárou.
     
    48:58
    Havlát dostával puk mezi kruhy, odkud mohl pálit do odkryté branky. Zrádný touč ale projel domácímu střelci mezi nohama.
     
    47:27
    Šance pro domácí. Za hru vysokou holí je na dvě minuty vyloučen havířovský kapitán Bednář.
     
    42:23
    Bednář nabíjel před branku osamocenému Pořízkovi, puk mu ale poslal jen na paty a akce skončila.
     
    36:11
    V dobré pozici mezi kruhy zaháčkoval Hasoně hostující Moravčík a odjíždí na trestnou lavici. Kometa ve výhodě dostala hosty pod tlak, Turšner si ale připsal další dobré zákroky.
     
    33:05
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brňané se trefují potřetí a už je od Havířova dělí jediná branka. Při přečíslení dva na jednoho JAN DUFEK ještě nevyužil pas od Horkého, sám ale ještě dostal k puku, rychle obkroužil branku a zasunul puk k bližší tyči. Asistence: Luboš Horký.
     
    32:08
    Denkovu přízemní střelu z otočky Turšner jenom vykopl ke Garčicovi, než ten ale zpracoval puk, dostal se do příliš těžkého úhlu a trefil jen boční tyčku.
     
    29:28
    Vylučuje se na obou stranách, bude se hrát ve čtyřech. Hostující Polak a domácí Denk jsou oba vyloučeni za hrubost.
     
    29:11
    Kometa právě vstřelila branku!
    Silou a odhodláním Kometa doslova dotlačila puk do branky a odpovídá na gól Havířova. Havlátovu střelu od pravého mantinelu vyrazil Turšner jenom před sebe, kde se k dorážce dostal FILIP DVOŘÁK a nadvakrát poslal puk do branky hostí. Asistence: Robert Havlát.
     
    28:09
    Havířov právě vstřelil branku!
    Teď už se ale hostům daří odskočit opět na rozdíl tří branek. Za brankou vybojoval aktivním forčekingem puk Jaroslav Sap a předložil ho mezi kruhy úplně osamocenému LUKÁŠI BEDNÁŘOVI, který z voleje trefil horní růžek branky. Asistence: Jaroslav Sap.
     
    25:13
    Výborný zákrok Martina Šindelky. Bednář od levého mantinelu poslal pas před branku volnému Pořízkovi, proti jeho voleji se ale stačil domácí gólman bleskově přesunout.
     
    19:03
    Poprvé v utkání se otevírají vrátka na domácí trestné lavici. Kapitán Garčic je vyloučen na dvě minuty za napadení.
     
    17:59
    Domácí si vytvořili obrovský tlak, puk létal těsně okolo tyček branky Havířova. Nejblíže skórování byl Dvořák, ani on ale svým bekhendem víceméně prázdnou branku netrefil.
     
    17:09
    Kometa mohla vstřelit kontaktní gól. Dvořák poslal křížný pas volnému Garčicovi, domácí kapitán ale z voleje trefil jenom přemisťujícího se Turšnera.
     
    16:49
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brno využívá přesilovku a snižuje stav. Do netypické přesilovkové akce se dostal obránce LIBOR HÁJEK, který to vzal na sebe, prokličkoval velkou část hřiště a zblízka přehodil Turšnerův beton. Asistence: Filip Dvořák, Robert Havlát.
     
    16:12
    I dnešní třetí vyloučení je na straně hostí. Za hákování za vlastní brankou je potrestán Jakub Dudek.
     
    11:38
    Havířov právě vstřelil branku!
    To je neuvěřitelné. Hosté strávili v útočném pásmu skutečně jen pár desítek sekund, přesto už vedou o tři góly. Mezi domácí obranou elegantně prokličkoval JAROSLAV SAP a střelou pod břevno vyhání Dostála z branky. Na jeho místo přichází Martin Šindelka. Bez asistence.
     
    09:06
    Podruhé v krátké době si Brno zahraje přesilovku. Za podražení je vyloučen Dominik Moravčík.
     
    06:08
    Prvním vyloučeným zápasu je havířovský Šteffko, pyká za nedovolené bránění.
     
    05:50
    Havířov právě vstřelil branku!
    Domácí hrají, hosté skórují! Do přečíslení dva na jednoho se dostali Kurovský společně s ERICHEM POLAKEM. Prvně jmenovaný tomu druhému ideálně načasoval pas a Polak po ledu poslal puk do odkryté poloviny brněnské svatyně. Asistence: Daniel Kurovský, Matyáš Frojda.
     
    00:23
    Havířov právě vstřelil branku!
    Tak to je úvod! Hostující RADEK POŘÍZEK si po buly ve středním pásmu vzal puk, zajel s ním za útočnou modrou. Z poměrně velké dálky poslal puk směrem na Dostála a k překvapení všech kotouč skončil až v síti, kousek od vzdálenější tyče. Asistence: Lukáš Bednář, Dominik Moravčík.

    David Nekvinda

    Branky a nahrávky: 17. Hájek (Dvořák, Havlát), 30. Dvořák (Havlát), 34. Dufek (Horký) – 1. Pořízek (Bednář, Moravčík), 6. Polak (Kurovský, Frojda), 12. Sap, 29. Bednář (Sap), 60. Bednář


    HC Kometa Brno: Dostál od. 12 Šindelka – Sedláček, Marcello, Šnajnar, Kubeš, Hájek, Švejda – Nohel, Dvořák, Hasoň, Denk, Horký, Garčic (C), Dufek, Hroudný, Havlát.
    Trenér: Jan Konečný.

    AZ Havířov: Turšner (Šimeček) – Hudeček, Heinzl, Chroboček, Dudek, Šteffko, Trombik, Ďurkáč – Frojda, Polak, Wróbel, Moravčík, Kurovský, Pacas, Pořízek, Bednář (C), Sap.
    Trenér: Martin Janeček.

    Rozhodčí: Netopil – Linhart, Měkýš
    bahis siteleri