Chabarovsk – Doněck 0:4 (kon.) | Vladivostok – Spartak Moskva 1:2 (kon.) | Novokuzněck – Záhřeb 1:5 (kon.)
Novosibirsk – Minsk 3:1 (kon.) | N.Novgorod – Dynamo Moskva 1:3 (kon.) | CSKA Moskva – Jaroslavl 1:3 (kon.)
HC Slovan – Čerepovec 3:2 (kon.) | Lev – Petrohrad 3:4 (3:4 po s.n.)
konec
HC Sibir Novosibirsk
3:1 (3:0, 0:0, 0:1)
HC Dinamo Minsk
Pondělí 02.12.2013, 13:00 • Sibir Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    51:13
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Z ničeho nic udeřilo a ještě je zde malá naděje na nějaký zvrat ve výsledku. VITALIJ KIRJUŠČENKOV využil volného prostoru před domácí brankou a přeci jen protlačil kotouč za doposud spolehlivě chytajícího Koskinena. Asistence: Stanislav Lopasčuk, Andrej Stas.
     
    03:53
    Sibir právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelný duel pokračuje. Hosté jsou zralí na ručník. Během čtyř minut inkasují tři góly a takový nášup tedy rozhodně nečekali. Další branku přidává JONAS ENLUND, který si najel před bránu a překonal padajícího Šelepňova. Asistence: Dmitrij Kugryšev, Sergej Šumakov.
     
    01:47
    Sibir právě vstřelil branku!
    To jsou věci. Další gól v síti hostujícího Haugena, který se ani nedotkl puku a podruhé ho loví ze své sítě. Tentokrát si na něj najel MAXIM KRIVONOŽKIN a střelou z bezprostřední blízkosti jej překonal mezi betony. Kouč Minsku si urychleně vyžádal oddechový čas. Asistence: Igor Ožiganov.
     
    00:46
    Sibir právě vstřelil branku!
    Tak to je začátek. Hned v úvodu duelu dává gól NIKOLAJ LEMŤUGOV, který se prohnal obranou soupeře a překonává střelou pod víko nic netušího gólmana Haugena, jenž si sotva sáhl na kotouč a už jej musel po čtrnácti vteřinách tahat ze sítě. To je tedy začátek. Asistence: Alexej Kopejkin.

    Roman Zajíček

    Branky a nahrávky: 1. Lemťugov (Kopejkin), 2. Krivonožkin (Ožiganov), 4. Enlund (Kugryšev, Šumakov) – 52. Kirjuščenkov (Lopasčuk, Stas)


    HC Sibir Novosibirsk: Koskinen (Pavlov) – Ignatovič, Kudroč, Kutuzov, Alexejev, Ožiganov, Lekomcev, Plechanov – Kugryšev, Enlund, Romanov – Kopejkin, Lemťugov, Koskiranta – Monja, Karamnov, Gubin – Šumakov, Krivonožkin, Ignatuškin, Butuzov.
    HC Dinamo Minsk: Haugen (2. Šelepňov) – Nogačjov, Krajíček, Lintner, Kaznaděj, Sinkevič, Usenko, Šeleg – Kaljužnyj, Irgl, Stas – Platt, Surový, Matěruchin – Zacharov, Kitarov, Jefimenko – Lopasčuk, Dadonov, Chouinard, Kirjuščenkov.

    Rozhodčí: Bukin, Gašilov – Majtak, Pronšik

    Diváci: 5000
    bahis siteleri