Čeljabinsk – Chanty-Mansijsk 0:2 (kon.) | Magnitogorsk – Jekatěrinburg 4:3 (1:0 po s.n.) | Ufa – Barys 6:3 (kon.)
Nižněkamsk – Omsk 0:4 (kon.) | Dynamo Moskva – Viťaz 3:2 (1:0 po s.n.)
po s.n. (1:0)
Metallurg Magnitogorsk
4:3 (0:2, 2:0, 1:1 - 0:0)
Avtomobilist Jekatěrinburg
Sobota 07.12.2013, 12:00 • Arena Metallurg, Magnitogorsk • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    65:00
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Metallurg Magnitogorsk.
    Rozhodující branku proměnil BOGDAN POTĚCHIN – 4:3!
     
    58:48
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Domácí se přece jen dočkávají srovnání! Hrdinou je český útočník JAN KOVÁŘ, ke kterému se se štěstím dostal puk na půlící čáře a ostrostřelec Magnitogorsku z první procpal kotouč do sítě – 3:3! Asistence: Sergej Mozjakin.
     
    44:39
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Hostům se podařilo vytvořit si potřebný tlak, který vede ke třetímu gólu, nutno uznat, že k velmi šťastnému! DMITRIJ MEGALINSKIJ si vzal puk na modré čáře, napotřetí vystřelil a o nohu domácího Kosova procpal kotouč do sítě – 2:3! Bez asistence.
     
    32:09
    Metallurg právě vstřelil branku!
    A silný tlak domácích hokejistů nakonec znamená srovnání skóre! Od pravého mantinelu nahodil kotouč na branku Antipin, brankář hostí vyrazil kotouč pouze před sebe k BOGDANU POTĚCHINOVI, jenž bleskovou dorážkou mezi betony Lobanova srovnává skóre dnešního duelu – 2:2! Bez asistence.
     
    30:41
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Už to vypadalo, že se domácím přesilová hra využít nepovede, dvě vteřiny před návratem vyloučeného hráče se ale Metallurg Aréna raduje! TIM BRENT dostal přihrávku a střelou příklepem po ledě našel místo u pravé tyče branky Lobanova – 1:2! Asistence: Viktor Antipin a Jevgenij Birjukov.
     
    06:46
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Nyní již přesilovková kombinace byla vyřešena více než přesně a hosté se tedy mohou radovat ze druhé vstřelené branky! Lazarev posunul kotouč na Malychina, který křižnou přihrávkou přes brankoviště našel volného TOBIASE VIKLUNDA, jenž z voleje trefil odkrytý kout branky Košečkina – 0:2! Asistence: Fjodor Malychin a Anton Lazarev.
     
    00:51
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Jsme svědky opravdu bláznivého začátku zápasu. První střelecký pokus na branku Košečkina končí vedoucím gólem Avtomobilistu! Blesková kombinace v útočné třetině skončila na hokejce FJODORA MALYCHINA, který z první našel skulinku mezi betony ruského brankáře – 0:1! Asistence: Anton Lazarev a Arťjom Černov.

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 31. Brent (Antipin, Birjukov), 33. Potěchin, 59. Kovář Jan (Mozjakin), rozh. náj. Potěchin – 1. Malychin (Lazarev, Černov), 7. Viklund (Malychin, Lazarev), 45. Megalinskij


    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Pečurskij) – Antipin, Birjukov, Lee, Těreščenko, Maleňkich, Chabarov, Ibragimov, Metljuk – Mozjakin, Platonov, Kovář Jan – Zdunov, Kosov, Kameněv – Šenfeld, Brent, Potěchin – Grigorjenko, Timkin, Malinovskij
    Avtomobilist Jekatěrinburg: Lobanov (Fomin) – Gusev, Trjamkin, Viklund, Lepistö, Megalinskij, Antonov, Žuravljov, Jegin – Lewandowski, Deveaux, Jefimov – Lazarev, Černov, Malychin – Děmagin, Simakov, Jemelejev – Arkalov, Strelcov, Golyšev

    Rozhodčí: Odinš, Cyplakov – Čubykin, Ivanov
    bahis siteleri