Čeljabinsk – Chanty-Mansijsk 0:2 (kon.) | Magnitogorsk – Jekatěrinburg 4:3 (1:0 po s.n.) | Ufa – Barys 6:3 (kon.)
Nižněkamsk – Omsk 0:4 (kon.) | Dynamo Moskva – Viťaz 3:2 (1:0 po s.n.)
po s.n. (1:0)
Metallurg Magnitogorsk
4:3 (0:2, 2:0, 1:1 - 0:0)
Avtomobilist Jekatěrinburg
Sobota 07.12.2013, 12:00 • Arena Metallurg, Magnitogorsk • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    28:43
    Tim Brent se dostal k několika dorážkám na hranici brankoviště, vše bylo ukončeno faulem Eduarda Lewandovskiho (JEK), jenž oslabuje Avtomobilist na dvě minuty.
     
    22:38
    Jenže početní výhoda domácím hokejistům vydržela pouze několik málo vteřin. Denis Platonov (MET) sekl jednoho ze soupeřů a se skloněnou hlavou odjíždím na lavici hanby. Pokračovat se bude ve čtyřech hráčích na obou stranách.
     
    22:26
    Deveaux (JEK) byl podražen, ale paradoxně míří na trestnou lavici on. Za držení hole tak putuje hostující hráč za katr a nabízí tím Magnitogorsku velkou šanci na zkorigování výsledku.
     
    05:11
    Příliš dlouho nám ale hra v plném počtu na obou stranách nevydržela. Tim Brent (MET) sekl jednoho z hostujících hráčů a nabídne jim tím svým vyloučením další přesilovou hru.
     
    02:49
    Početní výhoda přinesla první zákrok Košečkina, nyní je u konce. Zbytečným faulem se provinil Sami Lepistö (JEK), který posílá Jekatěrinburg také do čtyř.
     
    02:03
    Uvidíme první přesilovou hru, Potěchin (MET) totiž zastavil útok Jekatěrinburgu nedovoleně a hosté tak dostanou další šanci na navýšení vedení.

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 31. Brent (Antipin, Birjukov), 33. Potěchin, 59. Kovář Jan (Mozjakin), rozh. náj. Potěchin – 1. Malychin (Lazarev, Černov), 7. Viklund (Malychin, Lazarev), 45. Megalinskij


    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Pečurskij) – Antipin, Birjukov, Lee, Těreščenko, Maleňkich, Chabarov, Ibragimov, Metljuk – Mozjakin, Platonov, Kovář Jan – Zdunov, Kosov, Kameněv – Šenfeld, Brent, Potěchin – Grigorjenko, Timkin, Malinovskij
    Avtomobilist Jekatěrinburg: Lobanov (Fomin) – Gusev, Trjamkin, Viklund, Lepistö, Megalinskij, Antonov, Žuravljov, Jegin – Lewandowski, Deveaux, Jefimov – Lazarev, Černov, Malychin – Děmagin, Simakov, Jemelejev – Arkalov, Strelcov, Golyšev

    Rozhodčí: Odinš, Cyplakov – Čubykin, Ivanov
    bahis siteleri