Warriors Brno – Uh. Hradiště 2:8 (kon.) | Havlíčkův Brod – Třebíč 2:1 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
2:1 (1:1, 1:0, 0:0)
SK Horácká Slavia Třebíč
Neděle 08.12.2013, 13:00 • Kotlina • Liga staršího dorostu
Partner:
     
    59:05
    Domácí vyvezli kotouč, ale Martin Polák trestuhodně minul prázdnou bránu při power-play Horáků!
     
    58:30
    Hokejovou parádu teď předvedl Rostislav Klofáč, který z vlastního pásma vyjel do útoku, obešel dva hráče a naservíroval exkluzivní nahrávku mezi kruhy na Michala Kořenáře, který z gólové pozice pálil do Svobodovy náruče! Hosté si berou oddechový čas.
     
    56:40
    Teď měli domácí štěstí, protože kotouč se dostal k tísněnému útočníkovi Třebíče, který byl tísněný, ale puk se do jeho brusle odrazil těsně vedle pravé tyčky padajícího Dominika Nahodila!
     
    51:06
    Tak to je pro hosty komplikace. Na trestnou lavici je ke dvěma minutám za faul kolenem vykázán Ondřej Urban (TRE). navrch dostal osobní trest na 10 minut za nesportovní chování. dvě minuty odsedí David pokorný (TRE).
     
    45:48
    Daniel Kolouch (HBR) – 2 minuty – hákování.
     
    36:47
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Teď už ale ani fantom mezi třebíčskými tyčemi nedokázal zabránit gólu, Rebelové slaví zasloužené vedení! Od Jana Jelínka putoval puk k Davidu Buškovi, který zblízka procedil mezi Svobodovými betony puk, jenž se zastavil v brankovišti a snadnou úlohu už měl dorážející JAKUB KRAUČUK! Asistence: David Bušek, Jan Jelínek.
     
    30:46
    Michal Kořenář s Martinem Polákem teď byli hodně důrazní v předbrakovém prostoru a málem slavili úspěch! Gólman Svoboda se ale roztáhl ve svém brankovišti a puk za svá záda nepustil!
     
    29:50
    I tentokrát se strážce třebíčské brány vyznamenal! Zblízka na něj pálil volný Jan Jelínek, ale Svoboda skvěle zasáhl svými betony a zalehl rychle kotouč!
     
    29:30
    Skvěle brankář Svoboda! V krátkém časovém sledu si poradil s nepříjemnými střelami Jakuba Kraučuka a Tomáše Cejpka, jež na něj vyletěly z pravého kruhu. Vzápětí si poradil i s Kraučukovým projektilem z bezprostřední blízkosti!
     
    26:41
    Michal Semrád bleskově obkroužil bránu, ale kotouč k bližší tyči nezasunul přes Svobodovy betony. Třebíčský brankář stejnou částí své výstroje zastavil i střelu Jana Jelínka, jenž pálil zblízka bekhendem, Daniel Kolouch (HBR) vyloučen na 2 plus 10 minut za vražení na hrazení. Menší trest odpykává Michal Kořenář (HBR).
     
    17:08
    Daniel Kolouch (HBR) – 2 minuty – hákování.
     
    16:23
    Tak teď měli domácí velké štěstí! Po kotouči se mezi obránci natahoval na útočné modré čáře Ondřej Urban, ale na kus černé gumy nakonec nedosáhl. Píská se zakázané uvolnění Třebíče.
     
    12:48
    Bílé hvězdy sice přečkaly těžké chvíle bez úhony, jenže znovu se budou bránit ve čtyřech. Špatně totiž vystřídaly a za příliš mnoho hráčů na ledě pykají dvěma minutami. Trest odpyká Jakub Tůma (TRE).
     
    12:09
    Brankář Svoboda teď hodně podržel hostující tým, když zblízka zlikvidoval několik nebezpečných dorážek Rebelů, které na něj vyletěly z nepřehledné skrumáže!
     
    10:36
    Havlíčkův Brod si zahraje přesilovou hru. Při signalizované výhodě střílel z prvého kruhu k přední tyčce Jakub Kraučuk, ale jen do Svobodových betonů. Tomáš Hodek (TRE) se provinil držením protihráče.
     
    09:42
    Havlíčkův Brod si teď vytvořil obrovský tlak a brankář Svoboda musel naplno předvést své umění, když dvakrát zasahovat proti nepříjemné střele z prostoru pravého kruhu!
     
    08:24
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Tak to je hodně nepříjemná situace pro domácí tým, hosté z ojedinělé akce vyrovnávají! Kotouč putoval v útočném pásmu ihned po vhazování po ose Jiří Všetečka – Lukáš Hort – VOJTĚCH MAŠTERA, přičemž posledně jmenovaný v prostoru kruhů šikovně tečoval puk, který skončil až za Nahodilovými zády! Asistence: Lukáš Hort, Jiří Všetečka.
     
    03:38
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové si vytvořili po vyhraném souboji v rohu pásma chvilkový tlak a slaví zisk důležitého vedení! Jakub Kraučuk s TOMÁŠEM CEJPKEM si počínali hodně důrazně před třebíčským brankovištěm a druhý jmenovaný z nepřehledné skrumáže před brankou dotlačil kotouč za Svobodova záda! Asistence: Jakub Kraučuk.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 4. Cejpek (Kraučuk), 37. Kraučuk (Bušek, Jelínek) – 9. Maštera (Hort, Všetečka)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Nahodil (Adam) – Klofáč, Mendl (C), Suchý, Krajcigr, Bušek, Vacek, Lacina – Křížek, Kolouch, Kraučuk, Polák, Abbrent, Kořenář, Cejpek, Jelínek, Semrád, Gažak.
    SK Horácká Slavia Třebíč: Svoboda (Nováček) – Hort, Hodek, Oburka, Kabelka, Wasserbauer, Šimka, Maštera – Tůma, Všetečka (C), Ferda, Matov, Urban, Pokorný, Kajnar, Dobeš.

    Rozhodčí: Martin Homola – Martin Klouda, Petr Křivohlavý
    bahis siteleri