Žilina – Piešťany 3:4 (1:2 po s.n.) | Martin – Poprad 1:2 (2:3 po s.n.) | Trenčín – Skalica 4:5 (kon.)
Banská Bystrica – Zvolen 1:6 (kon.) | Košice – Nitra 4:3 (kon.)
po s.n. (2:3)
HK VITAR Martin
1:2 (0:0, 0:1, 1:0 - 0:0)
HK Poprad
sk Úterý 10.12.2013, 17:00 • ZŠ Martin • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    Stretnutie sa rozhodne až v samostatných nájazdoch. Vyrovnaný zápas tak bude mať dramatické rozuzlenie. Čo je však dôležité, Kroták si po skončení predĺženia vyšliapol na Ďatelinku, za čo dostal desať minútový trest. Kapitán Kamzíkov tak na nájazd nemôže ísť !
     
    53:51
    Už mi to pripadá tak, akoby si Popradčania hovorili, že darujme Martinčanom presilovku, tí sa v nej aj tak nepresedia. Tretí faul v krátkom čase za sebou na strane Kamzíkov predviedol Takáč.
     
    49:48
    Za vyhodenie puku odišiel na trestnú lavicu Kroták. Domáci dostali ďalšiu exkluzívnu možnosť na vyrovnanie. Podarí sa im prelomiť smolu, ktorú majú počas presilových hier v tomto zápase ?
     
    46:52
    Radoslav Suchý odišiel na trestnú lavicu za krosček. Presilová hra pre Martinčanov.
     
    36:36
    Juris Stas je späť na ľadovej ploche. Martinská presilová hra dvoch hráčov sa skončila.
     
    34:36
    Sily na ľadovej ploche sa však vyrovnajú. Príliš aktívny Stals si pomohol nedovoleným bránením. Čaká nás hra štyroch proti štyrom.
     
    33:52
    Na lavicu hanby si za napadnutie sadá Matej Dírer.
     
    29:53
    Martin Belluš sa v strednom pásem dopustil sekania. Ďalšia početná prevaha v prospech Martinčanov.
     
    27:00
    Poprad odkukal fintu svojho súpera, takisto zle prestriedal a bude hrať v dvojminútovom oslabení. Na trestnej už sedí Jakub Drábek.
     
    24:28
    Andrej Thémer si odišiel na lavicu hanby odpykať kolektívny trest za zlé striedanie. Martinčania hrali v šestici, Popradčania majú k dispozícii presilovú hru.
     
    16:06
    Lukáš Paukovček dostal menší trest za vrazenie. Presilová hra pre Martinčanov.

    Michal Bakoš

    Branky a nahrávky: 59. Dominik Fujerík (Jaroslav Markovič) – 21. Juris Stals (Adam Lapšanský, Tomáš Sýkora), rozh. náj. Peter Hrehročák


    HK VITAR Martin: Čech – Ďatelinka, Nitriansky, Novotný, Perniš, Brcko, Tupý, Fillo, Pacalaj – Fujerík, Galamboš, Markovič, Klíma, Jurášek, Rožník, Cíger, Themár, Dírer, Valach, Žáčik, Šugár.
    HK Poprad: Sidor – Gaborčík, Suchý, Šterbák, Jáchym, Fabian, Makovský, Vojsovič – Stals, Sýkora, Lapšanský, Štrauch, Takáč, Hrehorčák, Takáč, Vaic, Mlynarovič, Kroták, Paukovček, Drábek, Belluš.

    Rozhodčí: Lokšík, Gavalier – Smerek Jung.
    bahis siteleri