Most – Havířov 2:5 (kon.) | Mladá Boleslav – Jihlava 2:0 (kon.) | Motor ČB – Litoměřice 0:3 (kon.)
Havlíčkův Brod – Kadaň 7:3 (kon.) | Třebíč – Šumperk 7:1 (kon.) | Ústí n/L – Benátky n/J 3:2 (po pr.)
Olomouc – Beroun 2:1 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
7:3 (2:1, 5:1, 0:1)
Sportovní klub Kadaň
Středa 11.12.2013, 17:30 • ZS Kotlina • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:40
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Tak přece se hosté za svojí aktivitu ve třetí části dočkávají vstřelené branky. Roman Chlouba z rohu kluziště nahodil puk před branku, kde se nejrychleji v chumlu hráčů zorientoval PETR MAINER a zametl kotouč za přesouvajícího se Kacetla. Asistence: Roman Chlouba, Jakub Chrpa.
     
    29:10
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Jedna věc dnes prostě Rebelům nejde, a to přesilové hry. Ve vlastní početní převaze si dnes už několikrát koledovali o gól a nyní se tak stává doopravdy. DANIEL OPALEK si bekhendovým blafákem v samostatném úniku poradil s Kacetlem. Asistence: Marek Raučuk.
     
    27:24
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelné věci se teď dějí v Kotlině. Další branka v kadaňské síti, o kterou se postaral LUKÁŠ HAVEL v samostatném úniku. Tváří v tvář gólmanovi uspěl střelou mezi betony. Asistence: Roman Maliník, Petr Polodna.
     
    26:06
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A přece jsme se šestého zásahu záhy dočkali. Hosté jsou pomalu zralí na ručník. DAVID STACH nabral rychlost, po levé straně se dostal až před Strmeně a z hranice levého kruhu zkusil zápěstní střelu, která zapadla přesně k bližší tyči. Asistence: Tomáš Rousek.
     
    23:31
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí fanoušci žádali pověstného "bůra" a po několika vteřinách skandování se tak opravdu stalo! Od mantinelu přihrával Stach do mezikruží, odkud z první vystřelil TOMÁŠ ROUSEK. A jeho střela přes obránce byla úspěšná – zapadla Kostúrovi mezi betony. Asistence: David Stach.
     
    21:45
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Úvod druhé třetiny zatím připomíná začátek první dvacetiminutovky. Rebelové přidávají další branku, i když tato byla poněkud šťastná. Po buly před branku nabruslil MARTIN VÁGNER a jen tak v sevření obránce klepl do kotouče, který se doslova zamotal do Kostúrovy výstroje a spadl až za brankovou čáru. Asistence: Ondřej Stehlík.
     
    20:15
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Ihned po buly dostal puk na hokejku PETR POLODNA a z oblasti levého kruhu přesně zacílil na vzdálenější tyč. Kostúrovi puk propadl pod lapačkou. Asistence: Roman Maliník.
     
    03:49
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Time-out se hostující straně rozhodně vyplácí! Kadaň uzavřela Rebely v jejich pásmu, načež střelu z oblasti levého kruhu střílel Mainer. Kacetl puk jenom vyrazil před sebe, kde se zjevil nikým nehlídán KAREL TON a ten měl už velice jednoduchou úlohu. Asistence: Petr Mainer, Martin Mazanec.
     
    03:06
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí využívají poněkud nedůrazného úvodu a odskakují na rozdíl dvou branek! Maliníkovu střelu z pravé strany vyrazil Kostúr před sebe do mezikruží, odkud střílel PETR POLODNA. Zprvu se zdálo, že Kostúr svým tygřím skokem fantasticky gólu zabránil, ale přesto mu puk vypadl z výstroje až za brankovou čáru. Asistence: Roman Maliník, Lukáš Havel.
     
    02:35
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Aktivní Rebelové, kteří prakticky nepouštěli Kadaň k puku, se dostávají do vedení. Postaral se o to DAVID STACH. Ten si z rohu kluziště vybruslil před branku, kde využil ne zrovna ideálního postavení Kostúra a zápěstní střelou poslal puk k bližší tyči. Asistence: Michal Švihálek.
    Marken.cz

    Pavel Buňat

    Branky a nahrávky: 3. Stach (Švihálek), 4. Polodna (Maliník, Havel), 21. Polodna (Maliník), 22. Vágner (Stehlík), 24. Rousek (Stach), 27. Stach (Rousek), 28. Havel (Maliník, Polodna.) – 4. Ton (Mainer, Mazanec), 30. Opalek (Raučuk), 54. Mainer (Chlouba, Chrpa)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Kacetl (Opršal) – Kolafa, Drtina, Semrád, Vágner, Pohl, Korím, Zítka – L. Havel, Polodna, Maliník – Dvořáček, Kadlec, Berger – Švihálek, Stach, Rousek – Chlubna, O. Stehlík, Milfait. Trenér: Jiří Mička.
    Sportovní klub Kadaň: Kostúr (od 24. Strmeň) – Opalek, Mazanec, Prošek, J. Stehlík, Šulák, Szakál, R. Havel, Chlouba – Ton, Charousek, Mainer – Chrpa, Gajovský, Jíra – Lehnert, Kůs, Račuk – Crhák, Hanták, Hlava. Trenér: Jiří Čelanský.

    Rozhodčí: Přikryl – Lukš, Novák

    Diváci: 775
    bahis siteleri