Omsk – Novosibirsk 3:2 (kon.) | Barys – Novokuzněck 5:3 (kon.) | Chanty-Mansijsk – Vladivostok 2:3 (kon.)
Jekatěrinburg – Chabarovsk 5:1 (kon.) | Jaroslavl – Ufa 4:2 (kon.) | Čerepovec – Nižněkamsk 1:0 (kon.)
Mytišči – Čeljabinsk 2:3 (kon.) | Petrohrad – Magnitogorsk 0:2 (kon.) | Spartak Moskva – N.Novgorod 1:2 (kon.)
CSKA Moskva – Lev 0:3 (kon.) | Minsk – Viťaz 0:2 (kon.) | Záhřeb – Kazaň 6:5 (kon.)
Doněck – Dynamo Moskva 2:3 (kon.)
konec
Lokomotiv Jaroslavl
4:2 (2:0, 1:1, 1:1)
Salavat Julajev Ufa
Středa 11.12.2013, 16:00 • UKRK Arena-2000, Jaroslavl • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:54
    Ufa právě vstřelila branku!
    Tak přece jen se hosté ještě radují ze vstřelené branky! IGOR MIRNOV se dostal do samostatného úniku a po ukázkové kličce vykoupal Sanforda – 4:2! Asistence: Kirill Kolcov a Andrej Zubarev.
     
    54:11
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Máme definitivně rozhodnuto! Po vyhraném vhazování vypálil od modré čáry Gorochov, hned trojice hráčů se snažila o dorážku. Ta nakonec vyšla PAVLOVI KRASKOVSKIMU, který navyšuje vedení Lokomotivu již na tři góly – 4:1! Asistence: Ilja Gorochov.
     
    51:47
    Úvodní minuta z další přesilové hry Ufy je pryč, nebezpečně vyhlížela pouze rána Kolcova, která o milimetry přeplachtila břevno Sanfordovy svatyně!
     
    50:47
    Kouč Lokomotivu Jaroslavl si vybírá oddechový čas a dává svým hráčům určeným na oslabení příležitost si trochu odpočinout.
     
    50:47
    Příliš dlouho jí to ale nevydrželo. Kirill Kapustin (JAR) vyhodil kotouč mimo hřiště a odsedí si také dvě minuty za katrem.
     
    48:11
    Tlak Salavatu je odměněn nabídnutou přesilovou hrou. Pavel Kraskovskij (JAR) se totiž provinil hákováním.
     
    43:00
    Kirill Kolcov prudkou ranou od modré čáry donutil Sanforda k ukázkovému semaforu!
     
    39:59
    Igor Mirnov měl v poslední vteřině druhé třetiny obrovskou šanci na snížení, jenže bohužel pro hosty trefil pouze ležící beton Sanforda!
     
    39:16
    S potrestanými hráči se nám nyní roztrhl pytel. Sergej Plotnikov (JAR) nabízí Ufě slušnou šanci na snížení. Hosté nyní budou hrát ve čtyřech proti třem, na začátku třetí části se poté bude jednat o dvojnásobnou početní výhodu.
     
    38:45
    Dnes podruhé uvidíme hru ve čtyřech na obou stranách. Alexej Vasiljev (JAR) podržel unikajícího Pihlströma, za což pochopitelně směřuje na trestnou lavici.
     
    38:15
    Navíc hosté budou hrát opět ve čtyřech. Alexander Mereskin (UFA) je potrestán za podražení pobytem na lavici hanby.
     
    36:25
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Vzápětí ale přichází velká rána pro hostující hráče! Volkov nedokázal ve své náruči udržet nahození od modré čáry, kotouč mu vypadl přímo k IGOROVI MUSATOVOVI, který v pádu zametl puk do sítě – 3:1! Asistence: Ilja Gorochov.
     
    30:09
    Početní výhoda ale celku z Baškortostánu nevyšla. Makarov (UFA) dostává za faul na Petrova menší trest za nedovolené bránění, pokračovat se tak bude prozatím ve čtyřech.
     
    28:57
    Dnes poprvé si početní výhodu vyzkouší také Ufa. Vitalij Višněvskij (JAR) totiž zahrál vysokou holí a již se skloněnou hlavou sedí na trestné lavici. Podaří se Ufě ze silného tlaku vytěžit vyrovnávací branka?
     
    24:08
    Ufa právě vstřelila branku!
    Salavat v posledních vteřinách přidal a jeho převaha mu přináší ovoce! Kapitán Ufy DENIS CHLYSTOV si našel prostor u levé tyče Sanfordovy branky, dostal přesnou přihrávku a z první rozradostnil skupinku hostujících fandů zde v Jaroslavli – 2:1! Asistence: Alexander Mereskin a Egor Dubrovskij.
     
    12:44
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Domácí hokejisté svoji druhou přesilovou hru poměrně rychle vyrovnávají a navyšují svůj náskok již na dva góly! Na modré čáře puk doputoval k EGORU AVERINOVI, který těsně nad betonem našel skulinku u levé Volkovovy tyče – 2:0! Asistence: Staffan Kronwall a Jonas Holos.
     
    12:13
    Dnes podruhé bude hrát Lokomotiv v početní převaze. Za zbytečný zákrok v útočné třetině bude na lavici hanby pykat Hartikainen (UFA), jenž se provinil vražením na hrazení.
     
    10:30
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Salavat Julajev sice oslabení přežil bez úhony, krátce po návratu vyloučeného hráče ale domácí udeřili. Příliš hodně prostoru dostal na pravé straně JURIJ PETROV, který tvrdou ranou příklepem propálil vyjetého Volkova – 1:0! Asistence: Staffan Kronwall.
     
    08:24
    Domácí Lokomotiv dostane první kvalitnější na otevření střeleckého účtu, za podražení si totiž musí dvě minuty trestu odsedět Kirill Kolcov (UFA).
     
    03:36
    Viděli jsme první velkou příležitost Jaroslavle! Domácí zatím velmi kvalitně spoléhají na rychlé protiútoky a jeden takový přinesl nebezpečné zakončení Egora Averina! Brankáři Salavatu puk vypadl z výstroje, naštěstí pro něj se ale vykutálel těsně vedle pravé tyče jeho svatyně!

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 11. Petrov (Kronwall), 13. Averin (Kronwall, Holos), 37. Musatov (Gorochov), 55. Kraskovskij (Gorochov) – 25. Chlystov (Mereskin, Dubrovskij), 59. Mirnov (Kolcov, Zubarev)


    Lokomotiv Jaroslavl: Sanford (Kolesnik) – Vasiljev, Gorochov "C", Kronwall, Holos, Zotov, Višněvskij, Jakovlev – Konkov, Apalkov, Plotnikov – Musatov, Averin, Kapustin – Černikov, Petrov, Kraskovskij – Kornějev, Galimov, Romancev – Mokšancev
    Salavat Julajev Ufa: Volkov (Romanov) – Sopel, Kulda, Višněvskij, Sčitov, Zubarev, Kolcov, Babčuk, Gurkin – Makarov, Hartikainen, Záborský – Mereskin, Chlystov, Dubrovskij – Mirnov, Pihlstrom, Kajgorodov – Stěpanov, Gorošanskij, Pankov

    Rozhodčí: Gamaljev, Soin – Aljošin, Nestěrov

    Diváci: 9000
    bahis siteleri