Omsk – Novosibirsk 3:2 (kon.) | Barys – Novokuzněck 5:3 (kon.) | Chanty-Mansijsk – Vladivostok 2:3 (kon.)
Jekatěrinburg – Chabarovsk 5:1 (kon.) | Jaroslavl – Ufa 4:2 (kon.) | Čerepovec – Nižněkamsk 1:0 (kon.)
Mytišči – Čeljabinsk 2:3 (kon.) | Petrohrad – Magnitogorsk 0:2 (kon.) | Spartak Moskva – N.Novgorod 1:2 (kon.)
CSKA Moskva – Lev 0:3 (kon.) | Minsk – Viťaz 0:2 (kon.) | Záhřeb – Kazaň 6:5 (kon.)
Doněck – Dynamo Moskva 2:3 (kon.)
konec
HC Donbass Doněck
2:3 (0:1, 2:2, 0:0)
Dynamo Moskva
Středa 11.12.2013, 18:00 • Aréna Družba, Doněck, Ukrajina • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    38:10
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Pestuško viděl na pravém kruhu stojícího KONSTANTINA GOROVIKOVA (3+13), který nic nevymýšlel a ranou z první prostřelil potřetí domácího gólmana. Asistence: Maxim Pestuško (17+11).
     
    37:43
    Doněck právě vstřelil branku!
    Dadonov nahrál na pravou stranu k pravému kruhu Nedorostovi, který adresoval přihrávku před branku. Tu si zpracoval MAXIM JAKUCENJA (11+11)naznačil střelu, udělal kličku k pravé tyči, což Jerjomenko vůbec nečekal a domácí útočník zakončuje pohlednou akci vyrovnávacím gólem. Asistence: Václav Nedorost (8+8), Jevgenij Dadonov (9+11).
     
    36:55
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Po úspěšné úvodní trefě zápasu si Sojin připisuje také asistenci. Za brankou se dostal k puku a vybruslil s ním před Leightona. Vystřelil, ale gólman domácích jeho střelu vyrazil. Na dorážku KONSTANTINA GLAZAČEVA (4+3) už ale nestačil zareagovat. Asistence: Sergej Sojin (5+7).
     
    26:26
    Doněck právě vstřelil branku!
    Omlouvám se za zmatky při zadávání vyrovnávacího gólu. Ač se domácím přesilová hra naprosto nepovedla a krátce po jejím skončení mohli inkasovat, opakuje se situace z první třetiny, ale v opačném gardu. Po skončení přesilové hry se dostal na modré k puku Podhradský, přihrál na Dadonova a jeho pokus tečoval VÁCLAV NEDOROST (8+7) mimo dosah Jerjonemka. Asistence: Jevgenij Dadonov (9+10), Peter Podhradský (5+9).
     
    05:10
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Hosté sice přesilovku nevyužili, ale nemusí je to vůbec mrzet. SERGEJ SOJIN (5+6) totiž dorazil z pravé strany do branky gólmanem Leightonem vyraženou střelu Karpova od modré. Asistence: Maxim Karpov (8+15).

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 27. Nedorost (Dadonov, Podhradský), 38. Jakucenja (Nedorost, Dadonov) – 6. Sojin (Karpov), 37. Glazačev (Sojin), 39. Gorovikov (Pestuško)


    HC Donbass Doněck: Leighton (Jačnik) – Kolář, Piganovič, Wilson, Podhradský, Silnickij, Razin, Petruchno – Laine, Fedotěnko, Virtanen – Dadonov, Nedorost, Jakucenja – Kiiskinen, Robitaille, Kašpar – Torjanik, Varlamov, Ščegolkov
    Dynamo Moskva: Jerjomenko (Barzman) – Višněvskij, Graňák, Derljuk, Rjazancev, Solovjov, Jalasvaara, Barancev – Komarov, Gorovikov, Pestuško – Glazačev, Sojin, Babenko – Kokarev, Pestunov, Mosaljov – Sopin, Volkov, Karpov

    Rozhodčí: Gašilov, Kiseljov – Petrov, Fatejev

    Diváci: 3996
    bahis siteleri